Kysymys:
Langattoman XBox 360 -ohjaimen käyttö tietokoneella
Mehper C. Palavuzlar
2010-07-08 02:11:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voinko käyttää langatonta XBox 360 -ohjainta tietokoneella?

üks vastaus:
#1
+16
John Gietzen
2010-07-08 02:13:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kyllä, langattomalla Xbox 360 -vastaanottimella.

Saatavana noin 27 dollaria Amazonilta:
http://www.amazon.com/Xbox -Langaton-Gaming-vastaanotin-Windows-Pc / dp / B000HZFCT2

Play and Charge Kit EI toimi, koska se kytketään vain akkuun.

Hei; tämä vastaus on annettu kaksi vuotta sitten. Onko tällä välin mitään parannusta, joka säästää minua vastaanottavan henkilön ostamisesta? Haluaisin ostaa [tämän] (http://www.amazon.com/Xbox-360-Silver-Controller-Play-Charge/dp/B0041HROGG), mutta luulen, että se ei toimi ollenkaan tietokoneella ilman pirun vastaanottajaa ...
@Anto nopeus. Tarvitset edelleen langattoman vastaanottimen tai langallisen ohjaimen.
Saatat joutua noudattamaan myös näitä ohjeita: Siirry laitehallintaan ja kaksoisnapsauta tuntematonta laitetta.Siirry ohjain-välilehteen ja napsauta päivitä ohjain.Valitse "Selaa tietokonettani ohjainohjelmistojen löytämiseksi" ja sitten "Anna minun valita tietokoneeni laiteajurien luettelosta", vieritä aina pohjaan ja valitse "Xbox 360 -oheislaitteet" ja napsauta sitten Seuraava.Napsauta Seuraava uudelleen ja sano kyllä nopeaan varoitukseen vahvistamattomasta laitteesta. Voit käyttää myös langatonta Xbox 360 -ohjainta ja langatonta vastaanotinta MacOS: ssa - google it.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...