Kysymys:
Pitäisikö minun asentaa Xbox 360 -pelejä kiintolevylle?
Matt Blaine
2010-07-08 14:41:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Onko Xbox 360 -pelin asentamiseen kiintolevylle ennen pelaamista mitään etuja / haittoja?

Kymmenen vastused:
#1
+40
ChrisF
2010-07-08 14:46:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yksi eduista on, että levyn kuluminen vähenee. Levy täytyy silti laittaa sisään, mutta sen tarkistamisen jälkeen sitä ei pitäisi lukea uudelleen (vaikka se riippuu pelistä). Tämän pitäisi minimoida naarmuuntumisvaara, jos konsoli kolhiintuu. Melua tulisi myös olla vähemmän, koska sen ei tarvitse pitää optista levyä pyörimässä.

Saatat myös saada nopeammat latausajat - mutta se riippuu pelistä.

An ilmeinen haittapuoli on, että aiot täyttää kiintolevyn, jos teet tämän kaikille peleillesi.

En yleensä pelaa enempää kuin 2-3 peliä säännöllisesti kerrallaan, joten pidän vain 2-3 asennettuina kiintolevylle. Kun olen suorittanut ne, poistan ne.
MW2 latautuu nopeammin
#2
+21
Bryan Denny
2010-07-08 18:11:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yleensä saat nopeamman latausajan kiintolevyltä kuin levyltä. Näin ei kuitenkaan aina ole, varsinkin joissakin vanhemmissa peleissä.

Yksi esimerkki on Halo 3. Älä asenna Halo 3: ta kiintolevyllesi. Se toimii todella huonommin kuin jos se lukisi levyn (koska peli oli jo tehty välimuistilla levyltä kiintolevylle). Syy tähän käyttäytymiseen johtuu siitä, että Halo 3 julkaistiin ennen pelien asentamista kiintolevylle, ja siksi he ohjelmoivat oman välimuistinsa kiintolevylle osana peliä.

Voisitteko lisätä huomautuksen yleisestä tapauksesta? Kuten nyt, tämä on enemmän kommentti kuin vastaus.
@badp Korjattu vastaus sinulle
#3
+8
monorailkitty
2010-07-26 02:01:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Näyttää siltä, ​​että asentaminen saattaa antaa sinun soittaa levyjä, jotka ovat liian vaurioituneet suoraa toistoa varten, mikä on valtava etu oikeissa olosuhteissa.

Voinko varmistaa, että Xbox 360 -peli ei ole vahingoittunut asentamalla sen?

Sinun on ehkä lainattava koko työkopio sen asentamiseksi, mutta on todennäköistä, että sen jälkeen epämiellyttävä levy tarkistaa OK.
#4
+6
Ryan Hayes
2010-07-26 18:10:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kun pelaat asioiden "huijaus" -puolella, muista, että vaikka kiintolevyltä pelaaminen vähentää Xbox-levyn kulumista, se lisää kiintolevyn kulumista . Jos pelaat kaikkia pelejä kiintolevyltä, se lyhentää ehdottomasti sen käyttöikää. Jos sinulla on pelitallennuksia kiintolevylläsi, kuvittele mitä tapahtuisi, jos kiintolevy kaatuu. Aloita alusta kaikesta, mitä Xbox Live ei ole tallentanut pilveen. Tapa on pitää pelisäästöt muistikortilla, mutta siinä ei ole paljon tilaa.

Joten, ei välttämättä kauppaa, mutta ehdottomasti pidettävä mielessä. Kiintolevysi kuolee todennäköisesti kauan ennen kuin optinen levy / asema kuolee.

Ellei ExBox-laitteisiin asettamansa kiintolevyt ole erityisen huonoja, tämän ei pitäisi olla näin.
#5
+5
Maxim Zaslavsky
2010-07-26 04:08:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Toinen etu, jota ei ole vielä mainittu, on se, että joissakin peleissä saatat nähdä / kuulla enemmän asioita .

Tämä johtuu siitä, että jotkut pelit lataavat vain pakollisen / tarvittavan videon ja äänen levyltä ladatessaan kaiken käytettävissä olevan sisällön kiintolevyltä, sillä kiintolevyn lukunopeus on huomattavasti nopeampi kuin levyn lukunopeus.

En ole aivan varma kuinka monta peliä tekee tämän. Olen kuitenkin nähnyt Halo -sarjan takana olevan mahtavan yrityksen Bungie äskettäin maininnan tästä. Tämä tarkoittaa, että Halo: Reach saattaa käyttää tällaista strategiaa luku- / latausnopeuksien tasapainottamiseksi.

#6
+2
JustinP8
2010-07-30 22:21:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Saat hyvän luettelon latausaikojen parannuksista tutustumalla tähän viestiin edullisten persepelaajien foorumeilla. Napsauta ensimmäistä viestiä "näytä spoilerit" -painiketta.

Kun katsot viestiä uudelleen, se viittaa osoitteeseen GameInstalls.com, jossa käyttäjät ilmoittavat asennuksen koon ja nopeuden kasvun.

MUOKKAA: Näyttää siltä, ​​että Cheap Ass Gamer -viestissä on parempia tietoja muutamille peleille kuin GameInstalls-sivustolla.

#7
+2
Kyle247i
2010-11-03 20:12:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pelien asentaminen kiintolevylle säästää optisten levyasemien käyttöikää noin 3 vuoden ajan! Eikä laser palaa yhtä nopeasti!

#8
+1
Phileosophos
2010-07-15 01:28:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Useimpiin peleihin vastaus on kyllä. Toiset ovat jo huomanneet levyn vähentyneen kulumisen sekä Halo 3: n hidastumisen. Minusta suurin osa peleistä latautuu nopeammin, minun ei tarvitse kuunnella aseman virinää, ja tasaiset latausajat lyhenevät.

#9
+1
Twon
2010-07-30 02:47:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Joillekin peleille se on melko kriittinen - Viimeinen jäännös oli sellainen, jossa latausaikoja ei voitu sietää, ellet asennettu sitä kiintolevylle. Enimmäkseen käytän sitä optisen aseman melun vähentämiseen.

#10
  0
james braselton
2011-08-15 07:30:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sanon ei, koska minulla on 4 Gt: n SSD-asema Xbox 360. 4 Gt: n SSD: llä on nopeimmat luku- / kirjoitusnopeudet: Halo 3 ja Halo: Reach kesti aiemmin 90 minuuttia, mutta nyt se vie vain 30 minuuttia loppuun Halo Reach.

Hei james, tervetuloa sivustolle! Jatkossa voit esittää kysymyksen käyttämällä minkä tahansa sivun oikeassa yläkulmassa olevaa [Esitä kysymys] -painiketta (http://gaming.stackexchange.com/questions/ask). Jos olet hämmentynyt sivuston toiminnasta, lue [lue usein kysytyt kysymykset] (http://gaming.stackexchange.com/faq).
http://gaming.stackexchange.com/questions/719/should-i-install-xbox-360-games-to-my-hard-drive "kommentti Maxim Zaslavskylta.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...