Kysymys:
Ostaminen vs hevosen kiinni saaminen Red Dead Redemption -sovelluksessa
akira
2010-07-08 00:34:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen toistaiseksi saanut kiinni nykyisen hevoseni pelin varhaisessa vaiheessa ja nyt voin ostaa ne kauppiaalta. Onko hevosen ostolla mitään etuja?

Kuusi vastused:
#1
+18
alFador
2010-07-08 00:39:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hevosen ostamisen etuna on, että voit soittaa tuon hevosen takaisin, vaikka se kuolisi. Jos ostat mukavan hevosen, kuten Kentucky Saddler, American Standardbred tai Unkarin puoliverinen, sinun ei tarvitse rikkoa niitä uudelleen käyttääksesi niitä.

Muuten, kun ostat hevosen, se ei tule automaattisesti luoksesi .. sinun on avattava mainosjakauma ja käytettävä hevosta edustava tuote ... sitten käyttämäsi hevonen menee pois ja 'hevonen' tulee sinulle. Tällä hevosta edustavalla tuotteella on rajoittamaton käyttö.

ah, joten voin omistaa useita hevosia. erinomainen.
Hevostekniikan käyttö on myös hieno tapa säästää nopeasti.
Se on kuin kutsua Batmobilea!
#2
+4
Jon Erickson
2010-07-08 00:39:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kun ostat teon hevoselle ja "Käytä" tekoa, sinulla on hevonen, kun viheltelet sitä (eikä teko koskaan katoa, ja voit käyttää sitä niin monta kertaa kuin haluat). Joten hevosten tekojen ostaminen on ainoa tapa siirtyä uusille hevosille menettämättä vanhoja.

Suosittelen, että ostat teot Kentuckyn satulan, unkarilaisen puoliverisen ja amerikkalaisen Standardbredin (mutta tee varmista, että saat ne kaupoista, joissa sinulla on alennettu korko - 750 dollaria kukin)

#3
+2
Matt Blaine
2010-07-08 00:39:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jotkut hevoset ovat parempia kuin toiset, esimerkiksi kirkkaanvalkoinen unkarilainen puolirotuinen ja kiinteä musta amerikkalainen Standardbred. Nämä hevoset ovat pelin parhaimpia, mutta niitä ei voi ostaa, ellet ole rikkonut yhtä tyyppiä luonnossa.

Sen jälkeen hevonen on hevonen. Tietyn rodun ainoa ero on luonnossa, jossa he ovat vapaita, mutta jos ostat teon, näyttää siltä, ​​että voit käyttää sitä uudestaan ​​ja uudestaan ​​samantyyppisen hevosen uusimiseksi, jos nykyinen hevosesi kuolee. / p>

joten ne ovat kaikki saatavilla myös ilmaiseksi? entä hevostyöt, avaavatko he hevoset kauppiaalla?
En ole varma, anteeksi. Se on hyvä kysymys.
#4
+2
christian
2012-03-31 10:53:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

on parempi ostaa hevonen, koska jos etsit huijauksia, saat 500 dollaria ja jatkat virran kytkemistä päälle, ja sinulla on tarpeeksi ostaa parhaat hevoset toivottavasti tämä auttoi onnea

#5
+1
The Joker
2013-01-27 21:50:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hevosen ostaminen on kallista, puhumattakaan siitä, että villihevoset ovat ilmaisia, mutta pelin kaunein hevonen on Kentuckyn satula. Suosittelen, että ostat hevosen, koska pelissäsi on myös 500 dollarin huijauksia.

#6
+1
Alexwattle
2016-12-15 21:06:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Henkilökohtaisesti saisin hevosen kiinni, koska niiden ostaminen on todella kallista, myös kun kiinni hevonen, se antaa sinulle luotettavan panosbonuksen (en todellakaan tiedä mitä se tarkoittaa)

Luotettava panos ei ole bonus.Se on vain tällä hetkellä omistamasi hevonen.Kuten [Wiki toteaa] (http://reddead.wikia.com/wiki/Horse): Pelaajan "luotettava tikku", joka on vahvistettu Marstonin omaksi hevoseksi joko vetämällä sitä tai käyttämällä hevostekstiä


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...