Kysymys:
Onko Dragon Age: Originsissä respec-mekanismia?
Blorgbeard is out
2010-07-08 01:22:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen pahoillani joitain aikaisempia päätöksiä, jotka koskevat taitojani ja kykyjäni. Onko olemassa jonkinlainen respec-mekanismi, jonka löydän myöhemmin pelistä?

Vaihtoehtoisesti, onko olemassa modeja tälle?

Kaksi vastused:
#1
+13
Drake
2010-07-08 01:57:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos muistan hyvin, respec-hahmot eivät ole mahdollisia pelissä ilman modeja.

Mutta on todella mukava modi, nimeltään Character Respecialization .

Tämän lisäosan avulla pelaaja voi palauttaa sankarihahmon ja kaikkien puolueen jäsenten perusominaisuudet, erikoistumispisteet, loitsut, kyvyt ja taidot oletusarvoihin ja palauttaa loput pisteet niin, että ne voidaan käyttää uudelleen.

Tämä on linkki viralliselle Dragon Age Nexus -moodisivulle.

Ohjeet kuvaavat hyvin tässä. Vain vihje: tee varmuuskopio profiilistasi ennen varmista, ettet vahingossa irrota tai vahingoita sitä.

Yritti sitä aiemmin ja toimi
#2
+11
FAE
2010-07-08 02:33:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tähän liittyen Dragon Age: Origins Awakening -ohjelmassa heillä on nimeltään Manual of Focus, jonka voi ostaa Herreniltä Vigil's Keep -pihalta. Sen käyttö maksaa 6 kultaa, ja voit käyttää sitä niin monta kertaa kuin haluat mihinkään hahmoon, kunhan sinulla on rahaa siihen. Joten jos päätät tuoda DA: O-hahmosi Awakeningiin, voit kunnioittaa niitä myös ilman modia.

kiva! Minulla ei ole vielä laajennusta, mutta kun ostan sen, tutkin tätä


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...