Kysymys:
Mikä on oikea määrä työntekijöitä keräämään vespeeniä ja mineraaleja StarCraft 2: ssa?
Mag Roader
2010-07-11 02:04:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

StarCraft 1: ssä en pysäyttänyt työntekijöiden tuotantoa, ennen kuin minulla oli 3 kutakin 2 mineraalilaastaria kohden ja 3 kutakin vespene-geysiriä kohden. Tämä oli oma henkilökohtainen ohjeeni, eikä minulla ole aavistustakaan, kuinka tehokas / tuhlaavainen se oli.

Mikä on sopiva ohje korkeimmalle tulotasolle StarCraft 2: ssa? Onko se erilainen rodun mukaan?

Neljä vastused:
#1
+60
tzenes
2010-07-13 10:40:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tiedän, että jotkut ihmiset ovat vastanneet tähän, mutta ajattelin, että voisin lisätä vähän tietoja.

Kaasun täysi kylläisyys on 3, mutta kolmas ei ole yhtä suuri kuin kaksi ensimmäistä. Tämän seurauksena kannattaa hankkia toinen geysiri ennen kuin laitat kolmannen työntekijän ensimmäiseen.

Tämä pätee myös mineraaleihin, kuten tämä kaavio osoittaa: alt text

Kuten voit Katso, että ensimmäisen 16 työntekijän jälkeen voitto työntekijää kohti alkaa laskea dramaattisesti. Tämän seurauksena, kun aloitat laajennuksen, sinun tulisi siirtää kaikki ylimääräiset työntekijät (yli 16-vuotiaat) uudelle laajennukselle.

Alkuperäinen tutkimus löytyy tästä artikkelista: Worker Income Efficiency in Starcraft II Kirjoittanut Chet 'Cheticus' V. Lehtinen raportoi alkuperäisen tiedonkeruun ja -menetelmät sekä kaavan käyttötavan pienimmän neliösumman regressiolle.

Voitteko mainita kaavion tälle kuvaajalle?
@Joe lisäsi vastaukseni
Huomaa, että 16 työntekijän määrä on voimassa vain, jos mineraalilaastareita on 8 (kuten lähteestä löytyy)
@JochenJung suostui. Koska 8 mineraalilaastaria on karttojen standardi, 16 on "normaali" luku. Voimme kuitenkin tiivistää tämän kahteen mineraalia kohti, kunnes kaikilla laastareilla on 2 ja sitten enintään 3.
Se osoittaa, että 24 teosta kerää nopeammin kuin 16, vaikka kaavion perusteella. Jos sinulla on 24 laajennusta, keräät nopeammin kuin vain 16.
@Shogun kyllä, mutta sinun on otettava huomioon kustannus-hyötyanalyysi ylimääräisestä 8 * laajennustarjonnasta, jota ei voida käyttää armeijasi. En sano, että en rakenna enempää kuin 16, mutta kun siirrän, siirrän yleensä kaiken yli 16.
Olen kuullut, että 4 diagonaalista tarvitaan kyllästetyn vespene-geysirin täydelliseen kyllästykseen. Onko tämä totta? Aina kun olen kokeillut sitä, näyttää aina siltä, ​​että yksi heistä istuu vain assimilaattorin ulkopuolella.
@Carl kyllä, mutta tuon neljännen työntekijän voitto on 10-20 kaasua minuutissa.
@Shogun: 16 on levitetty kahdeksalle laastarille nopeammin kuin 18 levitettynä kuudelle laastarille.
@tze, miten voit helposti siirtää ylimääräinen 16? Pikanäppäimet? Napsauttamalla?
@Juan laatikko kaikki työntekijäni ja suorita seuraava laskenta: Työntekijät - 2 * Poimija - 16 = siirrettävä numero. Laita ruutu vastaavasti ja vähennä (vaihdon napsautus), jos minulla on ylimääräistä.
@Juan Esittelen tekniikkaa [tässä videossa] (http://www.youtube.com/watch?v=0OIR4DGI6gM)
@JuanManuel: Huomaa, kuinka kukin rivi on 8 yksikköä pitkä. Kaksi riviä per pohja on optimaalinen kylläisyys. Kolme riviä on suurin kylläisyys. Laske vain kuinka monta sivua on toisella sivulla (jos sellainen on), lisää * 8 * kyseiseen numeroon ja valitse sitten numeroiden määrä siirtääksesi ne laajennukseesi ...
#2
+4
Oak
2010-07-11 02:09:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Samat arvot: 3 / kaasu, 3 / laastari. Luulen, että in-game-vinkit myös sanovat tämän, mutta sain nämä tiedot tarkastelemalla korkean tason toistoja.

Jotkut pelaajat pitävät kuitenkin mieluummin vähemmän, kuitenkin erilaisista syistä - esimerkiksi vähemmän hukkaan menneistä tarvikkeista.

#3
+3
John Gietzen
2010-07-11 02:56:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

3 on välttämätön laastarin tai geysirin "kyllästämiseksi".

Kuitenkin haluan pelata noin 5: llä jokaista noin kahta laastaria kohden ja 3: lla jokaisella geysirillä.

Tämä melkein maksimoi keräysnopeuden, tuhlaa vähemmän resursseja ja skaalaa hienosti, kun laastari on käytetty loppuun.

#4
+3
fschl
2010-07-23 03:17:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Koska SC2 on paljon taloudellisempi kuin SC: BW, kultainen sääntö on, että älä koskaan lopeta työntekijöiden tuottamista !
Jos saat paljon enemmän kuin 3 per laastari: Laajenna ja tee kaivosmatka (työntekijöiden siirtäminen pääkeskuksesta laajentamiseen).

Tämä ei ole niin yksinkertaista Zergille ..


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...