Kysymys:
En löydä pikkusiskoa tapettuani isän isän
Piaskal
2010-07-10 03:17:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Bioshockissa tapettuani isän isän en löydä pientä sisarta, jota hän suojeli. Onko mahdollista, että hänet tapettiin, vai onko yksi NPC: stä saanut hänet?

Jos muistan hyvin, NPC ei voi ottaa pieniä sisaria. Valikossa pitäisi olla mahdollista nähdä, kuinka monta Pikku Sisarta on vielä läsnä pelissäsi.
myös * luulen * (vaikka voin olla väärässä, en muista), että pienet sisaret ryömivät todella yhteen putkista, jos et pääse heihin tarpeeksi pian
Kuusi vastused:
#1
+35
juan
2010-07-10 03:22:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ei, mutta on mahdollista, että isä isä ei suojellut yhtään Pikku sisarta.

Isot isät vaeltavat Rapturessa ja saavat Pikku Siskot tuuletusaukoista, mutta voit tappaa heidät ennen kuin he suojaavat mitään niitä.

Jos hän suojeli yhtä, hänen tulisi pysyä kuolleen isän isän lähellä, he eivät voi kuolla, eikä kukaan muu hahmo voi ottaa heitä.

Onko totta myös ensimmäisessä BioShockissa? Luulin, että kaikki ensimmäisessä isät suojelivat pieniä sisaria?
@Mor, nopeus, koskee molempia. Bioshock 1: ssä on taso, jossa taistelet kolmea tarjouksen isää vastaan ​​samanaikaisesti, ja muistan selvästi, ettei heillä ollut yhtään LS
Ahh, hyvä tietää. Ensimmäisestä pelistä on kulunut muutama liian monta vuotta.
Isot isät kävelevät usein jonkin aikaa ilman pikkusiskoa - jos tasolle on jäänyt pieniä sisaria, voit kuitenkin odottaa hänen kävelevän pienen sisaren tuuletusaukkojen kohdalla ja kutsua yhden ennen kuin hyökkäät häneen.
Luulen, että tietyllä alueella voi olla vain 3-5 isoa isää kerrallaan. Alueella juuri ennen metroa ensimmäisessä * BioShockissa * minulla oli paljon hauskoja seisovia isojen isojen ryhmiä heidän päänsä päällä. Yhdessä vaiheessa olin hypnotisoinut yhden heistä ja halusin nähdä, tappaisiko hän toisen minulle, jos provosoin hänet, ja sitten ilmestyi KOLMAS Isä ja osallistuin. Isän isän sota seurasi. Joka tapauksessa olen huomannut, että seisontuani 4 ruumista heidän päänsä päällä, että jos rohkaisin ja löysin toisen, elävän, isän, yksi ruumiistani katoaa ... :(
#2
+15
GnomeSlice
2010-10-29 10:54:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yritä seurata isoa isää hieman ympärillä ennen kuin hyökkäät häntä vastaan. Ensimmäisessä BioShockissa hän lopulta nousee tuuletusaukkoon ja lyö seinälle. Jos pieni sisar kiipeää ulos, sinulla on onnea! Jos ei, niin älä vaivaudu tappamaan häntä: Kaikki isot isät eivät escortoi Pikku Siskoja (Nämä ovat niitä, jotka sinun tulisi hypnotisoida auttaaksesi!) Jos kuitenkin tapat ison isän, ennen kuin hän auttaa pikku sisartaan ulos tuuletusaukosta, niin pitkälle kuin voin kertoa, ei ole mitään keinoa saada häntä tulemaan ulos, säästämään lähtemästä alueelta ja palaamasta. En myöskään ole varma BioShock 2 : sta, mutta ensimmäisessä pelissä, jos keskeytät, näytön alaosassa näkyy joitain kuvakkeita, jotka osoittavat, kuinka monta pikku sisarta on tällä alueella. Ne ilmoittavat myös, onko heitä pelastettu / korjattu vai ovatko he vielä isän isän kanssa.

Tämä kuvake on myös kohdassa _BioShock 2_.
#3
+7
Dluciani
2010-12-05 01:00:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pieniä sisaria ei yleensä voi ottaa kukaan muu kuin sinä. Jos kuitenkin tapat ison isän ja pikkusiskoa ei ole missään paikassa, on todennäköistä, että juuri tappamasi iso isä auttoi häntä äskettäin tuuletusaukkoon. Jos odotat jonkin aikaa, toinen iso isä tulee hakemaan hänet. Ison isän uusi koe tapahtuu vain, jos et hankkinut Pikku sisarta, jonka kanssa hän oli kumppanina. Sivuhuomautuksena: Osassa, jossa vaelat Ylälaiturin ympärillä varhain keskustellessasi hullun kalastajapojan kanssa, kaikki kolme isoa isää ilmestyvät samassa huoneessa, jos odotat tarpeeksi. Ja se on tarpeeksi lähellä Vita-kamaria, jotta voit pitää niitä alas, kunnes kaikki kolme ovat kuolleet.

Selvä, joten pelaan peliä kirjaimellisesti kirjoittaessani tätä ja tiedän ehdottomasti. tosiasia, että on olemassa kelmi Big Daddies. Katselen neljännen isän isän kulkevan viidennen ruumiin ohitse ja paukuttamalla tuuletusaukkoa heti, kun (pelastin) kaikki kolme pikku sisarta tasolla. Hän ei koskaan löytänyt pikkusiskoa, joten otin hänen hallintaansa ja toin hänet takaisin huoneeseen, jossa kolme aiemmin tapettua ja näin vielä kuudennen isän!

Voin vahvistaa, että siellä on tonnia isoja isiä ilman pikkusiskoja, olen varmasti tappanut yli 10 heistä yhdellä pelialueella. Niin monta, että ruumiit alkoivat kadota, kun toin uusia pieneen huoneeseen, jossa minulla oli.
#4
+6
Keaanu
2010-08-05 01:56:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen jahtaillut Pikku Siskoja heidän tapettuaan isän isänsä ja katselen heidän kiipeävän yhteen niistä seinien reikistä. Tämän jälkeen sinun on poistuttava alueelta ja palattava takaisin, kun uusi iso isä ilmestyy. Tapa uusi iso isä ja nappaa Pikku sisar ennen kuin hän pakenee.

#5
+1
Irfan bhaskara
2012-12-16 17:10:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

@Keaanu on väärässä vastauksessaan. Bioshock 2: ssa, jos sinulla on pikkusisko, jonka olet jo adoptoinut. Et voi sadonkorjuuta / omaksua toista.

Tapoin vahingossa ison isän pikkusiskon kanssa, enkä voi noutaa häntä. Joten lopulta lähdin keräämään tarpeeksi adamia hänelle.

Sen jälkeen jahdin toista saadakseni viimeisen pikkusiskon, näin hänen paukuttavan reikää. Ei pikkusiskoa. :( Sitten muistan, että jätin yhden heistä taakse. Joten palasin takaisin tälle alueelle. Kuulemaan pikkusisko itkevän. Ja adoptoin hänet.

Loppu.

Toivottavasti tämä auttaa jotakuta.

#6
  0
Pete A
2016-08-05 05:21:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tarkista asetusnäyttö varmistaaksesi, että alueella on vielä Pikku Siskoja. Jos olet lähellä tuuletusaukkoa, Pikku sisar voi ryömiä takaisin sisään ennen tai jälkeen taistelun Isän isän kanssa.Kuulet usein hänen sanovan "Olen väsynyt. Aika nukkumaanmenoon".Jos näin on, siirry Pienen sisaren ja tuuletusaukon välillä ennen kuin otat ison isän. Löysin parhaan ajankohdan, kun iso isä joko taistelee toista vihollista vastaan tai pieni sisar noutaa Aadamin ruumiista. Jos käytät "hypnotisoida isoa isää" isossa isässä, joka vartioi pikku sisarta, hän palaa lähimpään tuuletusaukkoon.Sen sijaan, että tappaisit isän isän, anna sen mennä hakemaan Pikku sisar uudelleen.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...