Kysymys:
Nopein tapa tappaa säiliö Left 4 Dead 2 -pelissä
Alastair Pitts
2010-07-09 04:27:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kun pelaat Left 4 Dead 2: ta, joukkuetoverini ja minä kamppailemme tappaa säiliön riittävän nopeasti.

Se näyttää aina pystyvän kestämään pitkään, vaikka me kaikki ampumme se. Tämä tarkoittaa myös sitä, että joillakin meistä on enemmän aikaa, mikä vaikeuttaa tason saavuttamista.

Onko olemassa nopea tapa tappaa säiliö?

Kaksitoista vastused:
#1
+26
cowgod
2010-07-09 08:30:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se riippuu pelaamastasi vaikeudesta, mutta huomaa, että nopeampi ei välttämättä ole parempi.

Jos pelaat Helppo, Normaali tai Edistyneet vaikeudet, on siis parasta tehdä sytyttää hänet tuleen Molotov-cocktaililla tai kaasupullolla ja päästä sitten mahdollisimman kauas hänestä. Varmista, että pääset alueelle, josta hän ei voi lyödä sinua kivillä. Voit kuitenkin ampua kiviä taivaalta aseillasi tai Gatling-aseellasi.

Haluat myös varmistaa, että Boomer ei oksennele sinua, kun säiliö on lähellä, koska sitä on vaikeampaa pitää poispäin, kun lauma parvii sinua.

Jos pelaat Expert-vaikeuksissa, ei koskaan, koskaan, koskaan sytytä säiliötä tuleen! Asiantuntijavaikeuksissa säiliö kulkee paljon nopeammin, kun hän on tulessa ja voi ohittaa sinut, kun sinulla on terveyttä vihreällä (60 tai enemmän). Jos terveytesi on alle 60, olet melko taatusti työkyvytön. Sen sijaan sinun on opittava harjoittelemaan ja väistämään säiliötä niin, että hän on vähemmän uhkaava. Jos pelaat bottien kanssa, on paljon vaikeampaa selviytyä säiliön kohtaamisesta, mutta ihmispelaajien kanssa sinun on keskityttävä kahteen asiaan:

 1. Varmista, että et unohda jatkaa liikkumista . Monet pelaajat unohtavat tämän, seisovat paikallaan ja ampuvat säiliötä kohti, kunnes hän on oikealla heillä.
 2. Säiliö kohdistaa vain yhden pelaajan kerrallaan. Opi selvittämään, mihin hän kohdistuu, anna sen sitten haudata säiliö ympäri, kun kolme muuta selviytyjää ampuvat häntä.

Lopuksi voit käyttää happisäiliöitä, propaanisäiliöitä ja jopa räjähtävä Boomer aiheuttaa säiliön kompastumisen vähintään 3 sekunniksi, mikä on loistava tilaisuus päästä halpoja laukauksia.

* Voit kuitenkin ampua kiviä taivaalta aseillasi tai Gatling-aseellasi. * Odota, vakavasti? Pyhä paska, en tiennyt siitä täysin!
@FallenAngelEyes Tieto on puolet taistelusta! : P
Ellet sinä ja tiimisi ole riittävän kurinalaisia ​​keskittymään tuleen, olen eri mieltä säiliön sytyttämisestä tuleen, jos se on helppoa tai normaalia. Liian monta kertaa näen ihmisten hajoavan, epävarma ampua vai juosta silloin, kun tankin on kuoltava, on 1 tai 2 leikettä kaikkien aseista. Käytä ehdottomasti tulta edistyneille. Yllä oleva viesti on hyvä neuvoja asiantuntijoille. Toinen pää: säiliö kääntyy välittömästi hyökätä jonkun ampuvan aseen päälle. Ja vielä yksi tie - lyö säiliö estääksesi häntä tappamasta kaatunutta selviytynyttä henkilöä (hän ​​kääntyy tietysti sinun puolestasi, joten ole valmis.) Srry necro post.
Varmista myös, että panssarintorjuntaasi (auto-shottit) on pillereitä / adrenaliinia valmiina säiliön hameen asettamiseen - säiliö kulkee nopeammin kuin he, jos heidän terveytensä ei ole vihreää. Kiväärien tulisi pysyä kauemmas, jos mahdollista, ja pitää tartunnan loitolla auto-shottista samalla kun ampuu säiliötä (päähän, jos mahdollista) ... vaikka jos säiliö kohdistaa sinut, * juokse! *
@Robert Älä huoli nekrostamisesta.
@robertpatelli Tämä kysymys koskee Left 4 Dead 2. Vasemmassa 4 Dead 2: ssä säiliö ei * koskaan * tappaa kaatunutta selviytyjää. Hän kohdistaa kaikille, jotka eivät ole työkyvyttömiä, joten juokseminen lähellä lyödä häntä on huono puhelu.
Olen eri mieltä, sinun pitäisi ehdottomasti sytyttää säiliö tuleen asiantuntijalle. Paitsi että voit navigoida maastossa tehokkaammin pakenemisen aikana, mutta jos säilytät näköyhteydet, säiliö pysähtyy ajoittain heittää kallion, joka ostaa valtavasti aikaa.
@SadlyNot - Se voi olla totta asiantuntijoiden kohdalla, mutta edistyneessä tai alemmassa versiossa olet väärä.
#2
+22
Morinar
2010-07-09 04:34:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Molotovs ovat ehdottomasti ystäväsi, kun on kyse tankkeista. Sinun tulisi varmistaa, että hän on AINA tulessa. Ne aiheuttavat melko paljon enemmän vahinkoa kuin ymmärrät.

Sieltä, jos sinulla ei ole raskaita aseita, seuraavaksi paras veto on automaattinen haulikko. Juokse sisään, pumppaa hänet kierroksilla ja sitten loppu. Tämä on erityisen tehokasta, jos joku muu on kiinnittänyt huomiota.

On paljon muita asioita, jotka toimivat, mutta molotovs + auto shottys = win minulle.

Kokeilin tätä tänään joukkuetoverini kanssa ja se on uskomaton ero! Hän kuoli niin nopeasti. Kiitos!
Tämä toimii vain vaikeissa ja normaaleissa vaikeuksissa. Se on aivan liian riskialtista kovalla tai korkeammalla, ja koska säiliöllä on paljon enemmän terveyttä, joudut tekemään niin monta kertaa.
Huomaa myös, että ** päähän tehdyt laukaukset aiheuttavat paljon enemmän vahinkoa kuin rintakehä / selkä ** - muista aina ampua hänet päähän!
@BlueRaja - Danny Pflughoeft, säiliössä ei todellakaan ole hitboxia pääosumalle, mutta on olemassa jokaiselle muulle SI: lle.
Silloin kun pelasin asiantuntija-realismikampanjaa ystävien kanssa, meillä ei ollut vaikeuksia sytyttää säiliöitä tulessa. Pidä vain etäisyyttäsi!
#3
+6
Chris Nava
2010-10-09 10:33:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos säiliö kaataa sinut, lopeta ampuminen. Joukkueesi voi kiinnittää hänen huomionsa lähitaisteluhyökkäyksellä ja vetää hänet pois vain, jos et jatka häntä.

#4
+3
Tochtli
2011-07-12 17:06:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ketjusaha on paras ystäväsi helposti ja normaalisti. Se aiheuttaa 1000 vahinkoa sekunnissa, ja säiliöllä on normaalisti 4000 hv. Jos olet onnekas, joskus hän vain seisoo siellä ja vie sitä kuolemaansa saakka. Se ei ehkä ole älykkäin tapa käsitellä säiliötä, mutta se on hauskaa ... ja se on pelin tarkoitus, ei?

#5
+2
juan
2010-07-09 04:30:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Paras tapa, jonka löysin, on liikkua jatkuvasti ja kiertää häntä ja kaikkea, mitä hän heittää sinulle.

Se yhdistettynä raskaisiin aseisiin, molotoviin ja sytyttäviin tai räjähtäviin ammuksiin tekee temppun melko nopeasti.
Yritä olla käyttämättä Boomer Vileä, koska se houkuttelee tavallisempia tartunnan saaneita, mikä vaikeuttaa hänen kiertämistä.

Ilmeisesti en suosittele lähitaisteluaseiden käyttöä

Boomer-sappi auttaa, mutta todellakin vain lyhyen hetken (ja paremmin verrattuna). Kun vaikutus häviää, tavallinen tartunnan saanut taho hyökkää sinua vastaan.
Lisäksi lähitaisteluase ei ole niin huono idea, koska se aiheuttaa paljon vahinkoja. Sinun ei tarvitse olla yksin, jotta tämä toimii, koska voit lyödä häntä turvallisesti vain, jos hän keskittyy johonkin muuhun (esimerkiksi takana)
Verrattuna on hienoa, että joukkuetoverinsa käyttävät lähitaisteluaseita säiliön selässä, kun hän jahtaa sinua. Botti ymmärtää sen ja kääntyy ympäriinsä, mutta ihminen vie todennäköisesti aikaa huomatessaan tai joukkuetoverinsa käskemän häntä kääntymään ympäri.
#6
+2
David Basarab
2010-07-09 05:44:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pelaa vs-peliä, kunnes sinusta tulee tankki. Huomaat, kun olet tulessa, et pysähdy. Se kutsuu jatkuvasti terveyttäsi.

Käytä ensin Molotovia. Seuraava tavoite hänen päänsä. Hänen terveytensä laskee nopeammin, kun ampuu hänen päähänsä.

Jatka liikkumista ja ole tietoinen ympäristöstäsi. Jos jää loukkuun nurkkaan, olet yhtä hyvä kuin kuollut.

Lopuksi ryhmätyö. Teidän kaikkien on tehtävä yhteistyötä (ellei se ole helppoa, yksi henkilö voi tehdä sen.)

AFAIK, "normaaleissa" peleissä säiliöt eivät vahingoita tulta, vaan kuolevat tietyn ajan kuluttua, kun he ovat tulessa (kenties 45 sekuntia asiantuntijalle?) Vs. peleissä sinulla on kuitenkin terveyttä, ja Tuli toimii yhdessä aseiden kanssa saadakseen ne alas nopeammin.
#7
+2
mynameis
2014-02-14 03:30:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos käytät adrenaliinia ja lähitaisteluaseita, voit helposti juosta hänen ympärillään ja leikata hänet tai voit käyttää pumppuhaulikkoa, joka aiheuttaa 1000 vahinkoa säiliölle.

Tämä on kaapin vastaus, * pyydä neljä ihmistä ampumaan se lähietäisyydeltä puoliautomaattisilla haulikoilla noin kahdeksan sekunnin ajan. * +1
#8
+1
Juice
2010-07-09 04:30:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sytytä hänet tuleen + boomer-ilkeys + sinä ja joukkuetoverisi ampuvat häntä.

Boomer Vile houkuttelee yleisempiä tartunnan saaneita. En suosittele sitä.
Melko varma, että vanhempi tarkoittaa sappipommin heittämistä itse säiliöön.
@happy,, joka houkuttelee myös heitä
@Juan - se houkuttelee heitä säiliöön - he taistelevat sitä puolestasi. Se todella toimii.
@Jon - ongelmana on, että kun pääset eroon säiliöstä, tai mikä vielä pahempaa, kun sappivaikutus loppuu, he kääntyvät hyökkäämään sinua vastaan ​​ja tuottavat lopulta sinulle lisää vihollisia. Luulen, että Juan tarkoitti sitä.
No, ne tulevat joka tapauksessa, ja ne ovat hyödyllisiä, kun ne kestävät, varsinkin jos Molotov ei toimi tarpeeksi nopeasti, tai vielä enemmän, jos sinulla ei ole mitään.
#9
+1
Tom Gullen
2010-11-15 03:15:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kun 10v10 on ylivoimaisesti paras, on tankata väkijoukko (mieluiten tulessa) ja saada koko joukkueesi lyömään häntä baseball-lepakoilla / miekkoilla / mačeteilla jne., hän pystyy kaatamaan vain puolet joukkueestasi, toivottavasti. / p>

Et pelaa usein 10Vs10-palvelimilla ...
Kun olet siinä, kaksi boomia hyppää keskelle, kun taas tupakoitsijat ja muut tartunnan saaneet joukkue lopettavat hauskanpidon ..
#10
+1
Lysarion
2011-02-28 18:56:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tietoja lähitaisteluista: Älä käytä niitä !!!

Ellei (tarvitset kaikkia seuraavia kohtia):

 • Elämäsi arvo on vihreä (tai sinä sinulla on maksiminopeus adrenaliinin takia);
 • Ei ole mitään pieniä zombeja (et halua heidän pysyvän typerästi);
 • sinulla ei ole yhtään ammuksia jäljellä.
 • Tiedät kuinka juosta säiliön ympäri ilman, että osuisi ...

Kuinka? Jos on kiinteitä (heittämättömiä) esineitä (kuten sohvalla), juokse heidän ympärillään lyömällä säiliötä. Hän ei lyö sinua, ellei hän onnistu sinua kiinni saamaan.

Ei kiinteitä esineitä? Se on vaikeampi ...

 1. Suorita noin 1 metrin säiliöön.
 2. Odota, että hän nousee käsivarteen.
 3. Aloita juosta aronud häntä. Kun hän yrittää lyödä sinua, hän kääntyy hitaammin.
 4. Iske häntä yrittäen olla olematta hänen edessään.
 5. ???
 6. VOITTO!

Niille, jotka pelaavat TF²: ta, se on samanlainen kuin LVL3: n tarkka-aseen lähitaistelu.

#11
+1
Mimic
2016-04-26 08:15:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Molemmat tarkkuuskiväärit ovat toisessa vahinkotasossa, joten käytän aina tarkka-ampujia lävistysvaikutukseen ja rakastettavaan päähän roiskumiseen.

Joka tapauksessa, asetus on motelli (Asiantuntija, Solo, Undead Carnival). Ryöstin juuri mainostaululta ihanan metsästyskiväärin, joka on kuin 90% kutevan mahdollisuus? Siitä huolimatta menin matkalla hotellin toimiston lounashuoneeseen ja löysin jerry-tölkin.

Kannan näitä yleensä koko kartalla haasteena, joten en tiedä jos pystyn kuvaamaan huimaustani, mutta jommankummatkin, menin nopeasti matkalla toiseen portaaseen toiseen kerrokseen päästäkseni sieltä. Juuri kun ajattelin, että suosikkialueestani tulee olemaan mukava rauhallinen kävely puistossa, Bam , siellä menee säiliölaulu. Tein heti valinnan noobista ja piilotti selkäni seinää vasten satunnaisessa kylpyhuoneessa jättäen kaasupullon ovelle ja kyyristyin maksimaalisen tarkkuuden saavuttamiseksi. Sitten katsoin yli 2 tuumaa kasvoistani ja siellä oli räjähtävä pyöreä astia kuin tonttu chompski juuri ennen kuin hän räjäyttää ison. Käytin sitä ja odotin säiliötä. Vain onneni, tekoäly päätti kuitenkin tehdä minulle L4D1: n ja kiivetä kylpyammeeseen. Yritin paniikkiin, mutta minulla ei ollut aikaa. Näin hänen paksun karkean kasvonsa, jos kaikki piipahti minuun. Hän käytti heittohyökkäystään ja ammuin heti kaasusäiliön ja ammuin hänen kasvojaan kohti. Ajattelin: "Kuolen yhdessä osumassa, mutta mennään." Ruiskutettuani 2 laukausta sekunnissa metsästyskivääriä hänen kasvoihinsa, hän nosti kätensä ja heitti kiven. Ovi söi sen ulkona, onneksi siellä oli iso pölypilvi, ja sen jälkeen savu poistui ja musiikki pysähtyi. Olin käyttänyt hieman yli 80% leikkeestäni, ja hän oli kuollut.

Molempien tarkkuuskiväärien suuri teho ja ampumisnopeus jopa ilman räjähtäviä kierroksia on säiliölle melko tuhoisa, ja nyt kun taistelen tankkia vastaan, heitän moolini ja suihkutan kiväärini hänen vatsaansa, ja hän laskee nopeammin kuin hän voi tavoittaa meidät, jos minulla on vähintään kaksi tekoälyä haulikoilla tai yksi pelaaja haulikolla. Vaikka se tekee vain noin 30-40% haulikosta, sillä on kantama, ja jos kyyristyt, voit ampua noin 12 luotia ennen kuin hän pääsee luoksesi, jos hän juoksee sinua kohti. Ottaen huomioon, että hänen on oltava paljon lähempänä kuin kivääri, oletetaan, että kantama on puolittunut ennen kuin ase saavuttaa täyden potentiaalinsa. Neljä haulikon kuorta tekee x vahinkoa ja kivääri tekee siitä 30-40 prosenttia. (30x12 = 360 = 3,60) - (40x12 = 480 = 4,80) haulikon kuoret. Se on vain 40%: n lasku yhdestä kuoresta, jolloin se voi päästä irti kokonaan toisesta kuoresta. En kuitenkaan sano, että tämä on kaikin keinoin hyvä vaihtoehto, automaattinen haulikko on paska hänestä, mutta hei, jos pidät pään pudottamisesta yhtä paljon kuin minä, nuo neljä haulikon kuorta ennen kuin ystäväsi voivat repiä hänet erilleen ja sen jälkeen hän on tehosekoittimessa.

Tervetuloa Arqadeen!Älä käytä kirosanoja sivustolla, olemme varoittaneet siitä ja meidän on puhdistettava se.
@Yvette Jos yleensä ehdotat muokkausta, skannaa koko asia ja korjaa sillä useampi kuin yksi ongelma;Ainakin olisit voinut skannata koko vastauksen ja poistaa loput kiroilusta, välittämättä välimerkistä tai muista asioista.
@Frank Olen [tässä huoneessa] (http://chat.stackexchange.com/rooms/11540/charcoal-hq) ja vastaan koko SE-sivustoissa ilmoitettuihin ongelmiin. Poistin kirosanoja.Ehkä kiitos kiitos siitä, että autat pitämään koko sivuston puhtaana, olisi mukavampi: D, minulla ei ole aikaa tarkistaa jokaista päivässä tekemääni kiroilua muokkaavaa viestiä, minun on myös työskenneltävä.Lisäksi, jos saan muokkauskiellon hylätyistä ehdotetuista muokkauksista, en voi muokata kirosanoja. Mutta sitten joku muu voi yrittää.
Myönnän, että kaipasin toisen kirouksen.
En ole kovin perehtynyt peliin, joten en halua poistaa tärkeää sisältöä, mutta tämä vastaus on hyvin pitkä.Se saatetaan saada paremmin, jos se on lyhyempi tai jaoteltu otsikoihin.
@Yvette Ohitit kolme muuta instanssia.Vaikka yrityksiä auttaa arvostetaan, tässä viestissä oli paljon enemmän vikaa kuin tuo yksittäinen sana.Näen, että olet huoneessa, joka valvoo kaikkia SE: tä tiettyjen avainsanojen suhteen.Vaikka leveys on varmasti olemassa, syvyys ei ole kovinkaan;sinulla on niin paljon tarkasteltavaa, sinun on pakko aikaa tehdä laatumääritys.Hylkäsin sen, koska postissa oli niin paljon muuta vikaa;yksittäisen valasanan muokkaaminen oli vain jäävuoren huippu.
#12
  0
L4D2 Fans
2015-01-18 10:46:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on vinkki: boomer-sapen käyttäminen tartunnan tartuttamiseen ja zombien saaminen taistelemaan samalla, kun ammutaan myös AK47: tä ampumaan, kunnes hän kuolee. Jos hän ei kuole, käytämme Molotovia polttamaan hänet ja sitten voimme tappaa hänet. Siitä tulee BBQ.

Tervetuloa Arqadeen!Vaikka emme odota kaikkien kirjoittavan täydellisellä englanniksi, pieni ponnistus menee pitkälle.Nykyisessä muodossaan on jonkin verran vaikea selvittää, mitä yrität sanoa: koko vastauksesi on yksi pitkä uskomattoman katkematon lause (se oli todella melko hypnoottinen).Jos sinulla on mahdollisuus, lue (uudelleen) [esittelysivu] (http://gaming.stackexchange.com/tour) ja [Ohjekeskus] (http://gaming.stackexchange.com/help).Suosittelen lämpimästi "[Kuinka kirjoitan hyvän vastauksen?] (Http://gaming.stackexchange.com/help/how-to-answer) -osion.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...