Kysymys:
Kuinka voin käyttää Xbox 360 -ohjainta Steam-pelien pelaamiseen?
Chris Salij
2010-07-15 21:23:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ostin pari viikkoa sitten BioShock 2 Steamista myynnissä, mutta olen parempi pelaamaan FPS: ää Xbox 360 -ohjaimella kuin hiirellä ja näppäimistöllä.

Voinko mitenkään käyttää Xbox 360 -ohjainta Steam-pelien pelaamiseen?

Yhdeksän vastused:
#1
+21
Drake
2010-07-15 22:25:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jokaisen Steam-pelin Store-sivulla voit tarkistaa, onko jokin näistä symboleista käytettävissä.

Full Controller Support
tai
Partial Controller Support

Jos ohjain on käytössä, useimmissa uusissa peleissä (2-3 vuotta) on suuri mahdollisuus, että Microsoft Xbox 360 toimii ja toimii hyvin tuettu.

Mutta varmistaakseni, että suosittelen aina katsomaan pelikohtaista foorumia. Useimmiten on käyttäjiä, jotka ovat jo pyytäneet Xbox 360 -yhteensopivuutta.

Steamissä pelin sivulla sanotaan usein nimenomaan, että sillä on 360 ohjaimen tuki.
#2
+12
juan
2010-07-15 21:26:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Xbox-ohjainta voidaan käyttää tietokoneella, mutta se riippuu pelistä, tuetaanko sitä vai ei.

Onneksi Bioshock 2 ei tue sitä.
Katso täällä:

Keskustelin kehitystiimin kanssa ohjaimen tuesta BioShock 2: lle ja haluan ilmoittaa sinulle, ettemme lisää tätä peliin korjaustiedostona . Päätöstä olla tukematta ohjainta ei tehty kevyesti, ja sen lisääminen nyt vaatii käyttöliittymän täydellisen uudelleensuunnittelun, jonka luomisessa tiimi työskenteli niin kovasti.

Olen pahoillani sinä olet pettynyt ja haluan sinun tietävän, että kommenttisi ja huolesi on kuultu ja otetaan huomioon tulevaisuuden suunnittelussa.

Tämä on huolestuttavaa, kun otetaan huomioon, että ** Games for Windows ** -sertifikaatin saamiseksi tarvitaan Xbox 360 -ohjaimen tuki.
Itse asiassa se ei ole. Ajattelemasi vaatimus on oikeastaan ​​enemmän "Jos peli tukee muuta kuin näppäimistö / hiiri -ohjainta, sen on tuettava Xbox 360 -ohjainta". Http://msdn.microsoft.com/fi -us / library / ee417691.aspx # _1.4
Lisäsin ohjaimen tuen halvalle ohjaimelleni Bioshock 1: een - käyttävätkö he samoja määritystiedostoja? Jos joku on kiinnostunut, löydän sen ...
Tämä vastaus ei ole enää oikea.Vuodesta 2013 lähtien Bioshock 2 Steamissä päivitettiin ja sisältää nyt lopulta ohjaintuen.
#3
+8
chaospearl
2012-02-07 03:15:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit käyttää mitä tahansa PC: llä toimivaa ohjainta minkä tahansa haluamasi pelin pelaamiseen. Hanki vain avainkartoitusohjelma. Xbox 360 -ohjain, PS3 dualshock, mikä tahansa kolmannen osapuolen peliohjain jne. Jos tietokoneesi tunnistaa siitä tulevan syötteen, voit käyttää sitä peleissä. Teen sen kaiken aikaa, kun olen poissa käytöstä, enkä pysty fyysisesti käyttämään hiirtä ja näppäimistöä samanaikaisesti.

Siellä on pari kunnollista näppäimistön näppäintä, mutta FAR: n paras on Xpadder: http://xpadder.com/, joka käyttää intuitiivista käyttöliittymää opastamaan sinut ohjaimen asetusten avulla matkimaan mitä tahansa haluamaasi näppäinyhdistelmää \ hiiri. Se on shareware-ohjelma, joka maksaa 10 dollaria, mutta se on jokaisen pennin arvoinen. Sen avulla voit luoda monimutkaisia ​​makroja, jotka sisältävät hiiren liikkeitä, napsautuksia, odotusjaksoja, näppäinpainalluksia, näppäinten pitämistä painettuna jne. - ja määrittää sitten makron yhdelle ohjaimen painikkeelle. Voit jopa määrittää erilaisia ​​makroja riippuen siitä, kuinka pitkälle kallistat ohjaimen sauvaa. Voit esimerkiksi asettaa sen siten, että ohjaimen vasemman sauvan kallistaminen alle 50 prosenttiin sen kokonaisalueesta jäljittelee "liikuttaa hiirtä eteenpäin pitäen samalla Shift-näppäintä painettuna ja paina sitten R-näppäintä", mutta kallistamalla samaa keppiä enemmän yli 50% sen alueesta on sama kuin "napsauta hiiren vasenta painiketta, odota kaksi sekuntia ja paina sitten nopeasti Y-näppäintä kolme kertaa peräkkäin".

Lyhyesti sanottuna voit tehdä ohjaimen tee mitä tahansa, mikä voidaan tehdä hiirellä ja näppäimistöllä, ja se sisältää tuen "rumble": lle ja useille ohjaimille samanaikaisesti (moninpeleille). Voit jopa saada sen niin, että yksi painike tai ohjaimen sauva jäljittelee jopa 10 erilaista näppäintä \ hiirtoimintoa, joten ohjaimen painikkeiden määrä ei rajoita sinua, koska painikkeen voi asettaa siirrä koko ohjain kokoonpanoon # 2, jossa konfiguraatio 2 on jokaiselle painikkeelle täysin erilainen joukko avain \ hiiri-yhdistelmiä.

Ja ei, en ole millään tavalla sidoksissa Xpadderiin ... on olemassa vain pelaaja, joka on uskomattoman kiitollinen tästä ohjelmasta, joten voin nauttia PC-peleistä, jotka muuten olisivat rajojen ulkopuolella jollekin rajoituksillani .

#4
+4
Gnoupi
2010-07-15 21:26:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Steamin ja Xbox 360 -ohjaimella pelaamisen välillä ei ole korrelaatiota. Tämä riippuu pelistä, jota haluat pelata vain.

Jos peli on yleensä saatavana sekä PC: lle että Xbox 360: lle, se hyväksyy ohjaimen. Mutta jälleen kerran, ei takuuta.

#5
+4
Whatsit
2010-07-16 00:09:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jotkut pelit on lueteltu tuotesivulla tukevina ohjaimina. Useimpiin moderneihin peleihin tämä sisältää Xbox 360 -ohjaimen.

Peleissä, jotka eivät ole, voit kääntää ohjaimen näppäimistö- / hiirikomennoiksi ohjaimen kartoitusohjelmiston avulla. Esimerkiksi: http://pinnaclegameprofiler.com/

#6
+3
user873
2010-07-15 21:30:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Steam-kaupassa se kertoo sinulle, onko peli yhteensopiva vai ei.

#7
+3
Xemu
2010-07-15 21:32:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pelien osalta, jotka tukevat Xbox 360 -ohjainta (joka ei todellakaan ole kaikkia - ja Bioshock 2 mielestäni ei), voit yksinkertaisesti kytkeä langallisen Xbox 360 -ohjaimen USB-portin kautta.

#8
+2
JediFreeman
2010-07-15 22:14:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Riippuu pelistä. Olen esimerkiksi perustanut Borderlands, Defense Grid ja Half-Life 2 (ja TF2 / L4D) toimimaan 360-ohjaimen kanssa. Se riippuu pelistä ja sen tuesta peliohjaimille.

#9
+2
KalebT44
2011-05-28 15:44:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytin langallista XBOX 360 -ohjainta ja se ei toiminut, mutta kyllä ​​jotkut pelit tukevat sitä, mutta Bioshock ei ole yksi niistäTämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...