Kysymys:
Mikä on Steam? DRM?
Raven Dreamer
2010-07-15 19:01:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mikä Steam tarkalleen ottaen on? Eikö se ole DRM?

Mitä voin tehdä sen kanssa?

Minulle tärkein määritelmä on "Se asia, jonka avulla voin ostaa mahtavia PC-pelejä myynnissä 5-10 dollaria vain 6-18 kuukautta niiden julkaisemisen jälkeen". Mass Effect ja Orange Box 10 dollaria. Bioshock 5 dollaria. Automaattiset päivitykset, sosiaalinen / verkkopeli, omistan sen ikuisesti (en voi "kadottaa CD: tä") ovat vain bonuksia.
@MCOwen: Vaikka olenkin samaa mieltä siitä, että kyky ladata peli uudelleen on erittäin hyvä ominaisuus, "Omistan sen ikuisesti" on melko väärä merkki, koska monilla ihmisillä näyttää olevan aivan perusteltu huoli siitä, etteivät he itse omista * peli ollenkaan. "Minulla on mahdollisuus ladata uudelleen rajoittamattomasti" sopisi paljon paremmin.
@IlariKajaste Aion olla pettynyt sinuun siellä. Et myöskään omista peliä, jos saat sen myös levylle. Kaikki, mitä ostat, on lisenssi sen pelaamiseen.
@Arda - En usko, että hän vihjaisi siihen ensinnäkin. Mikä on 10 kuukauden ikäisten kysymysten äkillinen kiinnostus?
@RavenDreamer sain äänestäni vastauksestani, joten tarkistin sen uudelleen.
@Raven: tämä ei ole foorumi, on täysin normaalia toimia vanhojen juttujen kanssa yhtä paljon kuin uusien
@Lo'oris - älä erehdy kysymyksestäni vihaan. Jos kommenttia ei olisi kohdistettu edelliseen julisteeseen, en olisi ajatellut mitään muuta siitä. Sellaisena kuin se oli, olosuhteet herättivät uteliaisuuteni.
@Arda Xi No, jos todella menemme "omistamisen" filosofiaan, asioista tulee nopeasti sekava sotku tai melko epämääräisiä ja monimutkaisia ​​sosiaalisia sopimuksia. (Paljon monimutkaisempi, että yhteiskunta haluaa sinun uskovan itse asiassa.) Mutta nyrkkisääntönä sanoisin, että ** pääsy estämättömästi ** on käsite, joka liittyy ainakin hyvin läheisesti omistamiseen. Joten tarkoitin sitä. Jos ostan pelin levyltä, myyjä ei voi estää pääsyäni siihen (ellet ota mukaan tilauspelejä, kuten WoW). Jos ostan pelin Steamistä, Valve * voi * estää pääsyn siihen.
@Arda Xi Mielipiteeni oli kuitenkin pikemminkin siinä, että näyttää olevan melko suuri joukko ihmisiä, jotka eivät pidä pelin ostamista Steamista sen "omistamisena", mutta pelin pitämisen levyllä "omistavat" sen, onko se on filosofisesti oikein tai ei. Ja koska myös filosofinen puoli on hieman epämääräinen, en usko, että @MGOwen: n "omistaminen" maininta hyvänä asiana on pätevä. Tämä on kuitenkin kaikki todella, todella pieni asia! :)
@IlariKajaste Ei teknisesti. Voit molemmat omistaa omistamasi pelin Steamin levyllä, eikä Valve voi estää sinua pelaamasta sitä, jos käytät sitä offline-tilassa.
@Arda Xi No totta, mutta se venyttää oletuskäyttötapaa melko vähän. Se tarvitsee vain yhden online-Steam-yhteyden. Ja sikäli kuin ymmärrän, et voi pelata offline-tilassa ilman höyrytiliä, joten sinun on asennettava Steam offline-tilassa voimassa olevalla tilillä, äläkä koskaan yhdistä sitä verkossa yhdestä tietokoneesta. Ei kuulosta kovin käytännölliseltä.
@IlariKajaste No, sinun ei tarvitse aina pysyä offline-tilassa. Juuri sillä hetkellä, kun Valve muuttuu pahasta jostain syystä, vedät pistokkeen ja pidät kaikki pelisi.
Kuinka usein uusia nimikkeitä julkaistaan ​​vähittäiskaupassa ilman DRM-vaatimuksia?
@TZHX Olen nähnyt esimerkkejä. Mutta ajattele GOG.com.
Kahdeksan vastused:
#1
+47
badp
2010-07-15 19:04:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Steam on DRM. Steam on myös DRM tehty oikein.

Kun "omistat" pelin palvelun kautta, sinun (yleensä) on asennettava se kaikkiin tietokoneisiin ilman lisämaksua. Ei kysymyksiä. Ei lisenssejä. Ei CD-avaimia. Nolla napsautuksella -asennukset.

Steam tarjoaa monia tarjouksia ja tarjoaa useita ilmaisia ​​esittelyjä. Steam tuo myös todella hyödyllisen pelin sisäisen peittokuvan (jonka avulla voit jopa avata YouTuben tai tämän sivuston ilman välilehtiä!). Steamilla on vihdoin tärkeitä sosiaalisia ominaisuuksia, kuten ilmoitus siitä, että ystäväsi on liittynyt peliin (ja tuetuissa peleissä on ominaisuus myös yhdellä napsautuksella liittymiseen). jne.

Huomaa, että Steamillä on joitain kohtia, joissa se ei loista. Pääasiallinen lemmikkini on offline-peli, joka ei toimi, jos Steam-asiakas uskoo olevan päivitys, jonka sen pitäisi ladata ja asentaa; tyypillisesti saat selville vasta, kun on liian myöhäistä. Toinen asia, jossa Steam on vähemmän kuin loistava, on se, että sinun on omistettava ei-ilmainen peli, jotta suurin osa sosiaalisista ominaisuuksista otetaan käyttöön, ja ne ovat suuri osa vetoomusta.

Pidän todella Steamissä siitä, että voin ladata pelejäni mihin tahansa järjestelmiin, monta kertaa.
Ja voit toistaa niitä offline-tilassa. häikäisee ubisoftia *
On kuitenkin tärkeää huomata, että et koskaan "omista" mitään höyryllä (tai muulla latauspalvelulla) ostamaasi peliä. Saat vain oikeuden asentaa ja pelata palveluna. Jos Steam suljetaan jonain päivänä (esimerkiksi asteroidi osuu Steamin päämajaan), sinulla ei ole oikeutta jatkaa asennusta ja pelaamista. Tämä on merkittävä ero suhteessa omistamaan kaupassa ostamasi pelaava CD / DVD.
@MRA - totta, mutta jos luet kaikkien ohjelmistojen (ei pelkästään pelien) mukana toimitetun lisenssisopimuksen, huomaat todennäköisesti, ettet omista sitä. Käyttöoikeuksien myöntäminen on nykyään tavallinen ohjelmistomalli.
Toisaalta, jos todella kadotat cd / dvd-levyn tai siitä tulee lukukelvoton, sinulla ei myöskään ole enää oikeuksia jatkaa pelin asentamista ... Kyllä - sammuta kuitenkin kuten kaikki muutkin "pilvipalvelut" on todellakin ongelma.
@MRA True, mutta ValvE on aina ilmoittanut, että he yksinkertaisesti avaisivat kaiken lukituksen ennen palvelun "sammuttamista".
Linkki, @Raven? :)
Mitä tarkoitin: ei virallinen, luulisin. meh. http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=870603
@ChrisF: Vaikka et omista ohjelmistoa (toisin sanoen immateriaalioikeuksina tai tekijänoikeuksina), omistat itse asiassa datalaitteen, joten oikeuttasi asentaa ja käyttää ohjelmistoa ei voi peruuttaa tulevaisuudessa. Lisäksi sinulla on oikeus myydä datalaitetta, ja oikeus käyttää ohjelmistoa jatkuu ostajalle. Molemmat eivät päde ladattuihin ohjelmistoihin. (Tämä on tilanne EU: ssa. Toivon voivani antaa tähän lähteen, joka on englanninkielinen, mutta minulla on vain yksi saksankielinen: http://www.gamestar.de/specials/reports/2316040/die_rechte_der_spieler.html )
@badp Sinulla voi olla Steam-asennus, jota ei ole yhdistetty Internetiin, ja voit pelata näitä pelejä ikuisesti vaarantamatta pelien häviämistä ollenkaan.
En todellakaan usko, että toinen virke on sopiva. Se on vain täysin subjektiivinen pörrö, joka ei näytä todellakaan edustavan Gaming.SE: n laatutasoa.
@MrN mitä? Toki _ kaikki_ höyrypelit eivät poista CD-avaimia, mutta muuten tuo lause näyttää minulle objektiivisesti totta.
Pääasiallinen lemmikkini on se, että en voi päättää asentaa pelejä asemille, jotka eivät ole Steamin asennuksia. Tämän lisäksi Steam on 160 Gt: n SSD: llä.
@badp "Steam on myös DRM tehty oikein." Et voi melkein mitenkään maalata tätä virkettä objektiiviseksi.
@MrN Voi, luulin että tarkoitit toista kohtaa - anteeksi. Joka tapauksessa luulen, että loppuosa viestistä tukee lausuntoani objektiivisilla tosiseikoilla, jotka selittävät, miksi Steam DRM on todella hyvä kompromissi eikä vain este.
@AugustusThoo Se muuttui muutama kuukausi sitten; voit nyt luoda pelikirjastoja missä haluat, ja kun asennat pelin, se kysyy, mihin kirjastoon se laitetaan.
Kaikki höyrypelit eivät myöskään käytä DRM: ää; jotkut kehittäjät käyttävät sitä yksinomaan sisällönjakelujärjestelmänä. Kun peli on asennettu, voit pelata sitä käynnistämättä Steamiä. Valitettavasti ei ole helppoa tapaa kertoa etukäteen, mitkä pelit tukevat tätä.
#2
+38
skovacs1
2013-09-10 17:32:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tässä Steam tarjoaa:

 • Access Anywhere - Pääset pelikirjastoosi helposti mistä tahansa tietokoneesta, joten uuden koneen asennus kaikilla peleillä on helppoa.
 • Saavutukset - Seuraa edistymistäsi peleissä.
 • Aktiviteetti - Steamilla on paitsi ystäväluettelo, jonka kautta voit keskustele helposti ja kutsu ystäviä pelaamaan kanssasi tai käy kauppaa kanssasi, mutta sillä on myös toimintavirta, jotta voit nähdä, mitä ystäväsi tai ryhmät tekevät. Jos olet pelin sisällä, ystäväsi näkevät tämän, jotta he tietävät, mitä pelaat, ja tietävät, ettei häiritse sinua, tai heillä saattaa olla ajatus liittyä sinuun.
 • Automaattiset päivitykset - Steam pitää pelisi ajan tasalla, jos annat sen.
 • Big Picture - Helppo koko näytön televisioosi.
 • Keskuskirjasto - kaikki pelisi yhdessä paikassa, josta pääset helposti käsiksi.
 • Pilvisäästöt - Kun peli sallii, pelitallennuksesi varmuuskopioidaan pilvi, jotta voit jatkaa peliäsi missä tahansa.
 • Yhteisö - Pääsy pelaajayhteisöihin peleissä. Näitä ovat keskustelut, oppaat, foorumit, fanitaide, näyttökuvat ja muu yhteisösisältö.
 • Ympäristöympäristön omistajuus - osta se kerran ja omista se kaikilla pelialustoilla. tukee Steamia käyttäviä tukia (Windows, Mac, Linux).
 • Day One Digital - Ennakkotilaukset ovat saatavilla heti julkaisun jälkeen.
 • Demot - Steamissä on myös demoja.
 • Levytön - Asenna ja toista levyä ilman levykeasemaa. Tallenna puu, siirry levylle. Samoin käsikirjat ovat digitaalisia, joten sinulla ei ole sotkua kuljettaa mukanasi missä tahansa.
 • DLC-hallinta - DLC: n ostaminen ja seuraaminen on helppoa.
 • DRM - Steam on DRM, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse usein kirjoittaa sarjanumeroita tai cd-avaimia mihinkään pelistäsi. Tavarasi vain asennetaan ja suoritetaan.
 • Early Access - Aloita pelaamista edelleen kehitteillä olevilla peleillä.
 • Yksinoikeus - Jotkut pelit ovat vain Steamissä.
 • Tiedostonhallinta - Steam huolehtii suurimmasta osasta pelitiedostoja ja asetuksia, mukaan lukien asennusriippuvuudet, joten sinun ei tarvitse.
 • Ystävät - Steamilla on chat ja ystäväluettelo. Lisäksi on helppo löytää ihmisiä pelaamaan.
 • Lahjat - Yksinkertainen ja helppo ostaa pelejä ystävillesi ja perheellesi tai heidän ostaa pelejä sinulle. Ei lähetystä. Välitön toimitus.
 • Vihreä valo - Sinulla on sanottavaa, riippumatta vähäisestä, siitä, mitkä indie-pelit pääsevät Steamiin.
 • Indie-pelit - Steamissa on Indie-pelejä, joita et todennäköisesti löydä kaupan levyltä.
 • Inventory - Steamilla on inventaariojärjestelmä sitä käyttäville peleille ja Höyry itse, jotta voit hallita, vaihtaa ja myydä sekä pelivaroja että muita kuin omaisuuksia tarvitsematta edes käynnistää peliä.
 • Kirjasto - Steamilla on valtava kirjasto myytävissä olevia pelejä, mukaan lukien ilmaispelit ja MMO: t. Myynnissä on jopa valikoima pelinkehitystyökaluja. Saatavilla olevat tuotteet ovat helposti lajiteltavissa ja haettavissa valtavan määrän kriteerien perusteella.
 • Marketplace - myy ja vaihda asioita Steam for Steam -saldolla.
 • Metrics - Seuraa aikaa, jonka olet käyttänyt kulutettu peleissäsi ja tarkastella samalla myös muiden mittareita. Vertaa tuloksia, saavutuksia ja yleistä edistymistä.
 • Mobiilisovellus - Tee melkein kaikkea mitä Steam tekee, paitsi pelejä, kannettavan laitteen kätevästi.
 • Uutiset - Pysy ajan tasalla peliesi tapahtumista.
 • Peite - Lähes kaikkiin näihin lisäominaisuuksiin pääsee nopeasti ja helposti pelin sisäisestä hallintapaneelista.
 • Profiili - Näytä tietojasi , saavutukset ja toiminta muille, jos haluat, muokattavalla profiilillasi.
 • Suositukset - Steamin käyttäjät kirjoittavat suosituksia, joiden avulla voit arvioida, haluatko pelin vai ei.
 • myynti - Steamin myynti on hämmästyttävää alennuksistaan.
 • Näyttökuvat - Pelin sisäisestä käyttöliittymästä voi helposti kaapata, hallita ja jakaa kuvakaappauksia peleistäsi.
 • Tuki - Helppo pääsy peliesi tekniseen tukeen.
 • Työkalut vahva> - Hanki pääsy paitsi peleihin, myös useisiin niiden työkalupaketteihin, mukaan lukien muokkausohjelmat, palvelinsovellukset ja kehityspaketit.
 • Kauppakortit - Steamilla on hauskoja etuja, kuten kauppakortteja joka palkitsee sinut d jos et halua niitä, voit myydä ne Steam-hyvityksen tekemiseksi markkinoilla ja käyttää sitä uusien pelien ostamiseen.
 • Toivelista - Lisää pelejä haluat toivelistalle. Ilmoita, kun toivelistallasi olevat kohteet tulevat myyntiin. Jaa toivelistasi muiden kanssa, jotta he voivat ostaa sinulle siinä olevat asiat. Tilaa toivelista haluamallasi tavalla.
 • Workshop - Luo ja jaa mukautettua sisältöä, jonka olet luonut peleillesi, ja saatat jopa saada osan voitosta (oikealla rahalla) kohteet, jotka myydään. Samoin osta mukautettua yhteisösisältöä peleihisi.

Monet näistä voidaan varmasti määrittää tai käyttää ilman Steamiä jossakin muodossa. Suurin etu on, että kaikki on yhdessä paketissa.

Kustannukset ovat:

 • Tiliin sidottu - Kun peli on liitetty tiliäsi, sitä ei voi luovuttaa useimmissa olosuhteissa.
 • Bloat - Steam käyttää järjestelmäresursseja kaiken muun tekemiseen. Lisäksi suuren osan tekeminen vaatii jatkuvaa Internet-yhteyttä.
 • Melu - Kaikista peleistä, uutisista, yhteisöaktiviteeteista ja kaikesta muusta huolimatta tavaraa on helppo hukata, koska siellä on niin paljon, mutta se olisi silti ongelma myös ilman Steamiä.
 • Luottamus - Luotat Steamiin kaikkea sisältöäsi - pelejä, tietojasi jne. . - ja se on vain yhtä turvallista kuin Steam-tilisi. Tilisi suojaamiseksi on olemassa turvatoimenpiteitä, kuten Steam Guard, joka tekee luvattomille osapuolille paljon vaikeammaksi pääsyn juttuihisi, mutta ei mahdotonta.
• DRM - Steam on DRM, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse usein kirjoittaa sarjanumeroita tai cd-avaimia mihinkään pelistäsi. Tavarasi vain asennetaan ja suoritetaan, ei välttämättä ole totta. Jotkut pelit edellyttävät edelleen CD-avaimen antamista käynnistyksen yhteydessä. Ja en usko, että pilvisäästöt ovat käytettävissä jokaisessa pelissä.
ja haluat ehkä lisätä höyrykerroksen luetteloon. Kannettavalla tietokoneellani, ilman toista näyttöä, voi olla varsin kätevää nostaa peitto koko näytön pelille päästäksesi verkkosivustolle.
@spartacus Lisäsin ehdollisen pilvi säästää sinulle. En sanonut, että sinun * ei koskaan tarvitse antaa sarjanumeroa tai cd-avainta - sanoin, että sinun ei tarvitse usein kirjoittaa niitä kuten joskus, mutta joskus, mutta nuo tilaisuudet ovat vähemmistössä. Minulla oli jo kohta peittokuvasta, viitaten siihen "pelin sisäisenä hallintapaneelina". Minulla ei vain ollut sitä yhtenä luotina.
#3
+26
user56
2010-07-15 19:04:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se on jakelujärjestelmä. Sen avulla voit ostaa pelejä kerran ja pelata niitä millä tahansa tietokoneella. Se pitää myös pelisi ajan tasalla tarvitsematta etsiä korjaustiedostoja.

Siinä on myös hieno yhteisöominaisuus, jonka avulla voit seurustella ystävien kanssa jopa pelatessasi, tavata heidän kanssaan ja nähdä mitä pelejä he soittavat.

Voit vastata toiseen kysymykseesi, se voi olla DRM-muoto, mutta se ei estä sinua millään tavalla. Voit laittaa Steamin offline-tilaan ja voit jatkaa pelaamista.

Lisätietoja on sen Wikipedia-sivulla tai virallisella sivustolla.

Unohdit tärkeimmän osan. He seuraavat pelejäsi puolestasi, joten sinun ei tarvitse pitää niitä tietokoneellasi, jos et halua. Heillä on myös sisäänrakennettu tappokytkin, mikä tarkoittaa, että he voivat etähallita DRM: ää, jos he lopettavat liiketoiminnan.
Mistä sait nämä tiedot? Voin pitää kaikki pelini tietokoneella, jota ei ole yhdistetty Steamiin, ja pelata pelejäni ikuisesti.
#4
+8
tombull89
2013-09-10 16:28:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink
 • Myynti. Steam-myynti on legendaarista alennuksillaan.
 • Nopea. Minulle on nopeampi ladata peli höyryn kautta kuin päästä lähimpään myyvään kauppaan, päästä kotiin, asentaa se ja sitten pelata (hyvin, useimmiten joka tapauksessa).
 • Suuri kokoelma pelejä. Tuntuuko nostalgiselta? Steamillä on todennäköisesti se.
 • Steam Cloud - peli säästää eri koneilla. Pelaa ystävän luona, tule kotiin, jatka siitä, mihin jäit.
 • Ei CD-levyjä. Tämä on iso minulle. Minun ei tarvitse huolehtia CD- tai CD-avainteni menettämisestä.
 • Chat / ystäväluettelo / sosiaalinen kyky - jos haluat pelata ihmisten kanssa, Steamin kaveriluettelon avulla on helppo nähdä, mitä pelejä ystäväsi ovat sisään.

Kurssilla on myös haittoja. Lähinnä se, että et voi myydä pelejä Steam-tililläsi.

Eikö Steamissä ole tapaa käydä kauppaa tai lahjapelejä? Näen ihmisten puhuvan siitä foorumeilla ja vastaavissa, mutta en ole koskaan etsinyt sitä itselleni. Jos se on todellakin mahdollista, se tarjoaa jonkin verran helpotusta mainitsemallesi ainoalle huijaukselle.
@bpcookson Voit ostaa pelejä Steamistä lahjaksi ja lahjoittaa ne, mutta kun peli on liitetty tilillesi, et voi kumota sitä antaaksesi pelin pois.
@BillyMailman Kiitos selvittämisestä. Olin aina miettinyt.
#5
+2
WizLiz
2013-09-10 16:25:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ammattilaisten kannalta höyry tarjoaa sinulle:

 • Suuri keskitys peleihisi
 • Mahdollisuus ladata peli mihin tahansa tietokoneeseen ilman, että tarvitset kaikkia pelejäsi. CD-levyt kanssasi koko ajan
 • Pääsy höyryyhteisöön, joka tarjoaa koko ajan alkuperäistä ja uutta sisältöä.
 • Pääsy Greenlightiin itsenäisten ja hauskojen pelien löytämiseksi
 • Erinomainen kaverilistasi eri peleistä samanaikaisesti.
 • Steam-myynti (koska et aina löydä -70% viimeisimmistä peleistä missään kaupassa)
 • Jos haluat pelata ohjaimella (kuten xbox-ohjaimella), Steam tarjoaa BigPicture -palvelun, joka on todella siisti käyttöliittymä, joka on suunniteltu konsoliohjaimille tietokoneella.
 • Vähemmän tunnettu tosiasia on, että Steam korjaa paljon vanhoista peleistä, jotta ne toimisivat Windows Vista ja 7 -käyttöjärjestelmissä (kuten Old Star Wars -jediritarit tai RedFaction)

Pelin sisällä et todellakaan tunne mitään eroa CD-versio pelistäsi, paitsi että voit jatkaa keskustelua ystäviesi kanssa höyrykeskustelun avulla. Tietysti, jos käytät Skypeä, Teamspeakia tai muuta tällaista chat-palvelua, siinä ei ole todellista eroa.

Miinuksilla voit mainita sen:

 • Steam on eräänlainen "raskas kone", se käyttää paljon resursseja tietokoneeltasi.
 • Kaikesta tilisi suojaamiseksi käyttöönotetusta tietoturvasta huolimatta sinua ei koskaan suojata täysin tietoturva-aukolta.
 • Et voi myydä höyrypeliäsi ja rahat, jotka ansaitsisit myymällä höyrymarkkinoilla, on "lukittu" höyrytilillesi.
"se käyttää paljon resursseja tietokoneeltasi" - en usko.
@TZHX hyvin edellisellä tietokoneellani, en voinut saada höyryä ja kromia käynnistymään samanaikaisesti. Mutta luulen, että olen vanhanaikainen tässä, uudessa tietokoneessa on paljon enemmän RAM-muistia kuin aiemmin.
@TZHX käyttää viime aikoina paljon resursseja, varsinkin käynnistyksen aikana, kun se vahvistaa sen itse JOKA PÄIVÄ.
#6
+1
JamesRyan
2010-07-15 19:47:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Steam on PITA, kun haluat pelata pelejä LAN-verkossa ilman Internet-yhteyttä.

`` Päivitetään Steamiä ... ''
Riippuu siitä, onko asiakas käynnissä kyseisenä aikana. Offline-tila ei ole koskaan aikaisemmin aiheuttanut minulle ongelmia.
jotkut pelit poistavat kaikki moninpelit käytöstä offline-tilassa, esim. supcom2
He eivät poista sitä itsestään, sinä olet poistanut järjestelmän käytöstä moninpelissä.
#7
-1
shsteimer
2010-07-15 19:04:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Steam on pohjimmiltaan Valve Gamesin online-toimitusjärjestelmä ja markkinapaikka. Hyvä tai huono on hyvin subjektiivinen, joten en aio puhua sille, mutta sanon, että mielestäni se on hieno idea, koska se helpottaa omistamiesi nimikkeiden hallintaa.

Se on todennäköisesti myös hyvä Valvelle, koska se helpottaa kuluttajien ostamista, mikä lisää tuloja.

Ilmeisesti väärä vastaus, kuka äänesti? O_o
@Lo'oris - Joo, tämä on voinut olla totta ensimmäisen tai kahden vuoden ajan, kun Steamin ainoa sisältö oli Half-Life 2, mutta ei enää.
#8
-1
Redemption
2010-07-15 19:49:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Steamissä voit ostaa pelejä (enimmäkseen Valve) ja tallentaa ne sinne. Siellä on esittelyjä, omistettuja palvelimia jne. Pelien löytäminen on helppoa.

Enimmäkseen Valve olisi ollut totta pari vuotta sitten. Nyt Valven pelit muodostavat pienen osan Steam-luettelosta.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...