Kysymys:
Onko "Gaming" -hiirimattoilla merkitystä nykypäivän optisten hiirten kanssa?
Jeffrey
2010-07-08 01:23:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Markkinoilla näyttää olevan paljon "Gaming" -hiirimattoja - jotkut erittäin kalliita. Onko niillä todellista vaikutusta nykypäivän optisten hiirten kanssa vanhan hiirimattoon tai työpöydälle?

Kuusi vastused:
#1
+12
tzenes
2010-07-30 04:19:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ammattilaiset pelaajat tuovat tapahtumiin omat hiirensä ja hiirimatot. Todellisuus ei ole pinta on kitkaton, eikä millään pinnalla ole tasaista kitkaa koko sen alueella. Seurauksena on, että kyseisessä pinnassa on osia, joita hiiri liikkuu eri nopeuksilla.

Hyvällä hiirimatolla on tasainen kitka kaikkialla. Kuinka paljon kitkaa haluat hiirimatolla, on yleensä henkilökohtaisten mieltymysten asia (kuten hiiren vastausasetusten virittäminen). Kannatan yleensä matalan kitkan hiirimattoja laserhiirille, mutta tiedän joukon kilpailevia pelaajia, jotka suosivat korkean kitkan hiirimatoja suuremman tarkkuuden saavuttamiseksi (koska hiiren massa on yleensä niin pieni, että voiman ero suuren kiihtyvyyden ja matalan kiihtyvyyden välillä on pieni).

Olen henkilökohtaisesti käyttänyt pelihiirimattoa siitä lähtien, kun aloitin kilpailun Counter Strikessa. Nautin siitä, mutta suosittelen kokeilemaan ennen ostamista. Mene kauppaan, jossa on pelejä tietokoneilla, ja pelaa niitä 10 minuutin ajan.

On myös syytä huomata, että korkealaatuinen hiirimatto saattaa vaatia erilaista puhdistusohjelmaa kuin olet. Varmista, että löydät tämän ensin.

Kiitos hyvästä vastauksesta, voin vihdoin ymmärtää, miksi jotkut ihmiset käyttävät tyynyjä ... Voisin harkita yrittää työskennellä uudelleen yhden kanssa, jos se parantaa kitkan sakeutta.
#2
+11
McKay
2010-07-08 01:25:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se riippuu hiirestä.

Yksi suosikkihiiristäni on Razerin tekemä laserhiiri, mutta hiiri todella imee, ellei sinulla ole sen kanssa hyvää hiiripintaa. Henkilökohtaisesti käytän hyviä hiiripintoja kaikissa tietokoneissani (vaikka olisin ohjelmoinnissa vain töissä, ilman pelihiiriä), koska pidän erityisen tarkkuudesta.

Pinta on todella avain. Jopa keskimääräiselle hiirelle sen käyttö väärällä pinnalla aiheuttaa kaikenlaisia ​​ongelmia.
+1 ja QFT. Minulla on Microsoft Habu, joka on MS / Razer -laserpelihiiri. Se on * kauheaa *, koska minulla ei ole pelihiirimattoa. Laserin herkkyys on aivan liian korkea ja hiiri hyppää kaikkialle, kun liikutat sitä hitaasti.
Hauska osa on se, että Logitechin G5-laserhiirelläni on todella kauhea aika moniin pelihiirimattoihin, ja minun piti alkaa käyttää sitä tasaisesti pöydällä ilman hiirimattoa, jotta se toimisi kunnolla.
Joo, työpöydän pinta (tuo tummanruskea fake-puupinta) toimii minulle hienosti. Se todella toimii paremmin kuin mikään hiirimatto, jonka olen kokeillut; se on pohjimmiltaan täydellinen väri, kuvio ja heijastavuus optisille hiirille.
#3
+4
Grace Note
2010-07-08 01:27:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jotkut hiirimattoista tarjoavat tukea varsinaisen hiirialustan lisäksi, kuten rannetukea. Nämä voivat auttaa riippumatta siitä, onko hiiresi optinen vai ei, jos se on sinulle mukava, mikä tosiasiallisesti on auttanut monia tuntemiani pelaajia.

#4
+3
Doug
2010-07-31 01:37:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mielestäni pelihiirimaton suurin etu on koko. Käytän hiireni juoksemista alustan reunasta koko ajan, kunnes sain Razorin jättimäisen hiirimaton. Mielestäni pienet tyynyt, joilla on erilaiset "pinnat", ovat enimmäkseen vain hype.

#5
+1
Ekonion
2013-05-15 12:04:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pidän työpöytäni mieluummin hiirimattoina, teen KAIKKI näkymät hiirelläni, joten sattuu usein, että pääsen hiirimattoon.

Pöydän etu: melkein loputon tila pelata, ei ärsyttävä hiiren ja hiirimaton uudelleenjärjestely.

Haitta: jos syöt pöydälläsi, sinun on usein puhdistettava se, muuten työpöydän pinnalta löytyy tahmeaa tavaraa, joka ilmeisesti estää hiirtä .

#6
+1
bwDraco
2014-11-07 15:22:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Eri hiiret voivat seurata paremmin tietyillä pinnoilla, mutta kun useimmat korkealaatuiset pelihiiret toimivat ei-äärimmäisissä DPI-asetuksissa, sinun pitäisi pystyä käyttämään mitä tahansa ei-eksoottista (esim. ei lasista tai kiillotettua) pintaa. Tärkeämpiä ovat kuitenkin hiiripinnan fyysiset ominaisuudet. Kosketus "tunne", jonka saat, kun liikutat hiirtä pinnalla, voi vaikuttaa merkittävästi tavoitteesi tarkkuuteen ja nopeuteen.

Siellä on paljon erilaisia ​​pelihiirimattoja. Jotkut on suunniteltu silkkisen sileiksi, kun taas toiset tuntuvat karkeammilta. Sileä pinta mahdollistaa nopean liikkeen, kun taas karkeampi pinta antaa paremman tarkkuuden. Useimmat pelioheislaitteiden valmistajat tuottavat erilaisia ​​hiirimattoja. Vaikka kyse on viime kädessä henkilökohtaisista mieltymyksistä, on tärkeää, että valitset mukavan hiirimaton, jonka avulla voit tähtää nopeasti ja tarkasti.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...