Kysymys:
Mikä on asianmukainen lääkäreiden suhde?
C. Ross
2010-07-15 18:17:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mikä on lääkkeiden ja joukkueen koon suhde useimmissa ei-ammattilaispeleissä? Olen melko varma, että yksi lääkäri kahdestatoista pelaajasta ei ole tehokas.

Seitsemän vastused:
#1
+27
Raven Dreamer
2010-07-15 18:24:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Suora suhde ei ole paras, koska on joitain luokkia, joiden kanssa lääkäri ei synergoi hyvin (insinööri, vakooja). Parempi mittari olisi yksi lääkäri jokaista 4-5 hyökkäävää luokkaa kohti, joten 2-3 lääkäriä 12 hengen ryhmässä.

Olen samaa mieltä tämän kanssa. Voit ehdottomasti päästä eroon yhdestä lääketieteestä, jos he ovat erittäin hyviä olemaan kuolematta. Se riippuu myös suuresti siitä, mitä pelitilaa pelaat.
Jos sinulla on vain yksi lääkäri, joukkueesi voi vaarantaa vihollisen vakoojien (ja sitten raivon lopettaa). Ainakin niin tekisin, jos olisin vihollisen vakooja ja huomasin, että toisella joukkueella oli vain yksi lääkäri.
#2
+13
chausara
2010-07-15 21:27:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ei ole määritettyä suhdetta, mutta avain on vähintään 2, koska lääkärit ovat eksponentiaalisesti parempia, kun he voivat parantaa toisiaan. Yksi lääkäri ei ole huono, koska se ei pysty parantamaan yhtä monta kohdetta (vaikka se on tietysti huono asia), vaan siksi, että loukkaantumisen jälkeen heidän on vetäydyttävä linjalta parantuakseen.

Ellei sinulla ole hyvää raskasta, kuka tietää heittää Sandvichinsä, kun lääkäri sattuu.
Lääkärit palautuvat myös terveydelle ajan myötä, joten lääkärin ei yleensä tarvitse juosta takaisin ja parantua, ellei hän ole tulessa tai niin heikossa terveydessä, että eksynyt luoti tappaa hänet.
#3
+10
Dan C
2011-12-08 01:39:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lisään vielä yhden vastauksen: se riippuu siitä, missä pelivaiheessa olet ja missä tilassa pelaat. Hyökkäyksessä / puolustuksessa, jos olet BLU: ssa, on erittäin hyödyllistä, että kierroksen alussa on enemmän tavanomaisia ​​lääkäreitä (kunhan kullakin heistä on loukkaavaa pelaajaa kaverin kanssa), koska he kaikki voivat rakentaa Uberarge ennen kierroksen alkua. Sitten kun portit avautuvat, he voivat aloittaa Uber-latauksen useammalla kuin yhdellä loukkaavan luokan pelaajalla tai pidentää toisen Medicin aloittamaa Uberia Heavy- tai Pyro-sarjassa (mitä minä yleensä teen, RED on yleensä valmis Ubersille portista oman Uberinsa, mutta he eivät odota sinun kestävän kaksi kertaa niin kauan). Aloitan usein kierroksen lääkärinä ja vaihdan sitten toiseen luokkaan sen jälkeen, kun ensimmäinen uber on käytetty, olettaen, että joukkueessani on toinen lääkäri.

CTF: ssä Quick Fix on kätevä ystävystymiseen Partiolaiset, koska se kiihdyttää Medicin partiolaisen nopeuteen ja sen erittäin parantava Ubercharge ei estä partiolaisia ​​tarttumasta älykkyyteen (minkä tavallinen Medi-gun uber tekee).

+1 CTF-bitille. Tuo pikakorjausreikä ei koskaan tullut mieleeni.
Kiitos! Käytännössä se ei ole kovin hyödyllistä, koska heti kun partiolainen nappaa älykkyyden, hänestä tulee yleensä kaksinkertainen ja kolminkertainen hyppy pois, mitä lääkäri ei voi tehdä, ja kokemukseni mukaan se ei vie kauan saada erotettu partiolaisista. Mutta heidän terveydeltään kaikki pienetkin auttavat.
#4
+1
Redemption
2010-07-15 20:46:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos pelaat 12 hengen tiimin kanssa ja joku muu on sinun tehtäväsi, tulkaa sitten lääkäriiksi ja tukekaa häntä. Minun suhde olisi 5-1 tai 4-1 riippuen siitä, minkä luokan he ovat.

#5
+1
TM.
2010-07-22 04:09:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

On erittäin vaikeaa antaa kovaa ja nopeaa sääntöä tästä, koska se vaihtelee kartan ja pelityypin mukaan, ja riippuu myös siitä, mitä luokkia / taktiikoita vihollisjoukkue käyttää, samoin kuin mitkä joukkuetoverisi ovat jo pelaa. Se riippuu myös siitä, kuinka monta lääkäriä toisella joukkueella on.

Yleisesti ottaen joukkue, jolla on enemmän lääkäreitä, voittaa, kunhan "loukkaavan luokan" pelaajia on parantumassa. Yleensä Heavy, Soldier, Demoman ja Pyro ovat luokkia, jotka sopivat hyvin lääkäreiden kanssa.

Jos sinulla on yksi lääkäri 12 pelaajan joukkueessa ja toisella joukkueella on nolla, voitat todennäköisesti nopeammin, jos menet johonkin voimakkaista hyökkäämisluokista kuin jos päätät vaihtaa kaksi pelaajaa lääkäriin.

Esimerkiksi, jos vihollisjoukkue on päättänyt kilpikonna paljon sentereitä, ja joukkueesi on täynnä partiolaisia, tarkka-ampujia, insinöörejä ja vakoojia, luultavasti autat paljon enemmän siirtymällä Demomaniin tai Soldieriin vastustamaan vartija-asemia kuin yrittäisit parantaa näitä muita luokkia lääkäreinä.

Etkö ole varma tästä. Toisen lääkärin saaminen kaksinkertaistaa uber-latauksen mahdollisuudet työntää puolustukset läpi.
#6
  0
Sebastien Lachance
2010-07-15 19:05:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vaihdan yleensä lääkäriin, jos yksi raskas on läsnä eikä yksikään lääkäri tue häntä. Sanoisin 1 lääkäri vihollinen 2 raskasta.

Toisaalta, kuten Raven Dreamer sanoi, yksi lääkäri 4-5 hyökkäävälle pelaajalle on mukava.

#7
  0
Corv1nus
2010-07-15 21:48:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ainakin yksi jokaista viittä pelaajaa kohden, joista 3 on loukkaavia, me yleensä pelaamme.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...