Kysymys:
Kuinka voin tarkistaa, onko tietokoneeni riittävän tehokas tietyn pelin suorittamiseen?
glasnt
2010-07-08 04:08:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Onko palvelua, jonka avulla voin tarkistaa, pystyykö koneeni ajamaan tiettyä peliä?

Neljä vastused:
#1
+66
John Gietzen
2010-07-08 04:10:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Windows 7 / Vista -käyttöjärjestelmässä voit käyttää Windows Experience Index -pisteitä.

Tai tarkemman arvion saamiseksi voit käyttää "Voitko suorittaa sen?":

https://www.systemrequirementslab.com/

Tämä toimii Java-sovelmana, joka todella vertaa järjestelmääsi ja vertaa sitä pelin suorituskykyyn.

Vau, kiitos mies! Tuo paikka on todella hyvä tarvitsemilleni tavaroille!
Se on edelleen minun numero yksi paikka mennä tällaisiin kysymyksiin.Se on ainakin hyvä osoitus siitä, toimiiko se kunnolla vai ei.
Onko vastaavia sivustoja, jotka toimivat Linux-pohjaisissa järjestelmissä?
#2
+11
JamesGecko
2010-07-08 06:43:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Demot, vaikka yhä harvinaisemmat (ja massiivisemmat), voivat olla hyvä tapa tarkistaa yhteensopivuus. Muista vain, että ennakkojulkaisu on ehkä huonosti optimoitu viimeiseen peliin verrattuna.

Demot saattavat olla harvinaisempia, mutta 'Alphas' ja 'Betas' ovat paikkansa, vaikka sama logiikka pätee: Pelin alfa- / beetaversio saattaa olla huonosti optimoitu viimeiseen peliin verrattuna.
Olen huomannut tämän suuntauksen.Se on melko outoa, kuten ennen, että demo on lopullinen, mutta ei aina täydellistä julkaisua tai rajoitettua käyttöä.Etsi nyt myös '' varhaisen käyttöoikeuden '' lisäksi beta, alfa.Ohjelmoinnin nyrkkisääntönä optimointi tehdään viimeisenä, joten useimpia alfa- ja jopa beetaversioita ei optimoida hyvin.Jos voit suorittaa beetan, sinun pitäisi olla kultainen.Jos beta ei toimi, älä oleta lopullista.
#3
+3
Ben MS
2016-01-05 10:03:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Useimmat modernit PC-pelit julkaisevat suositellut järjestelmän vähimmäisvaatimukset jossain vaiheessa ennen pelin julkaisua.Esimerkiksi Pohjois-Amerikassa 19. toukokuuta 2015 julkaistu Witcher 3 -peli julkaisi järjestelmävaatimuksensa tammikuun 2015 alussa.

John Gietzenin linkittämä järjestelmävaatimusten laboratorio on erinomainen resurssi, mutta joset voi tai halua käyttää kyseistä sovelmaa, julkaisijoiden vähimmäisvaatimukset ovat hyvä paikka aloittaa.

Järjestelmävaatimukset -laboratorio antaa sinulle paljon syvemmän analyysin.Minulla on aiemmin ollut kokemusta siitä, että peli dokumentoi pelin * suorittamisen vaatimukset, mutta et koskaan pidä peliä * pelattavana *.Tämä pätee etenkin online-ampujiin, joissa peli viivästyy edelleen huomattavasti, mikä tekee mahdottomasta kilpailla muiden pelaajien kanssa.SystemLabs tarjoaa myös tarkempia tietoja grafiikkakorteista, vaikka tulkitsen tämän yleisestä hämmennyksestä, että yrität vain täyttää omistetut muistivaatimukset, mikä ei ole asia.
#4
  0
Cosinux
2016-02-21 22:48:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Internetissä sinun pitäisi löytää järjestelmän vähimmäisvaatimukset melkein jokaiselle pelille.Jos et löydä niitä, voit silti ottaa yhteyttä pelin kehittäjään.Ja jos mikään näistä menetelmistä ei anna sinulle vastausta, ja jos peli on ilmainen, voit yksinkertaisesti testata sitä tietokoneellasi.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...