Kysymys:
Kuinka saan kolme tähteä "The Pit" -oppaassa?
Abdulsattar Mohammed
2010-07-08 01:03:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen suorittanut Call of Duty: Modern Warfare 2 -kampanjatilan ja haluan suorittaa Special Ops -sovelluksen. Olen jumissa "The Pitissä". Meidän on suoritettava taso 35 sekunnissa saadaksemme kolme tähteä. Pystyin saamaan vain kaksi tähteä riippumatta siitä kuinka monta kertaa tai kuinka kovasti yritin. Voitteko antaa minulle ehdotuksia (esim. Ampua lonkalta tai ampua juoksemisen sijaan tähdätä alaspäin)?

Aloin pelata moninpeliä ja se paransi peliäni paljon. Nyt Spec Opsin suorittaminen on minulle erittäin helppoa :)
Seitsemän vastused:
#1
+13
monorailkitty
2010-07-08 01:06:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Osuuskumppanin kanssa on paljon helpompaa. Kun tein sen, jaoimme kohteet keskenämme ennalta määrätyllä tavalla, jotta koko ajo olisi koreografoitu. Mielestäni tavoittelu on välttämätöntä, mutta vain sekunnin murto-osaksi, eli tavoite-ampua kerralla

Sinun on ehdottomasti tehtävä ne yhteistyössä. Jotkut niistä ovat melkein mahdotonta millään muulla tavalla. Varsinkin jotkut kaikuista. Ne ovat kuitenkin kaikki mahdollisia (olen tehnyt sen!), Mutta ehdottomasti löytää kaveri.
Yhteistyö auttaa tietysti, mutta sinun on saatava tarkkuus, asevalinta ja uudelleenlatauksen / aseenvaihdon ajoitus lajiteltuina ennen kuin voit tehdä sen. Muuten toinen pelaaja vain kuljettaa sinua. Jos harjoittelet ja ajattelet mitä aseita käytetään ja mihin jokainen laukaus menee, se on täysin kykenevä yksin.
#2
+9
alex
2010-07-20 17:20:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytä aloitettua pistoolia ja Deaglia. Kohdista laukauksesi niin, että yksi luodin laukaisee kaksi kohdetta (mahdollista noin 3 kertaa).

Vaihda toiseen pistooliin lataamisen sijaan.

Tämä on paras tapa edetä. Minulla on nyt mahdollisuus valmistaa kuoppa helposti 25-30 sekunnissa.
#3
+3
C.McAtackney
2010-07-09 05:17:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Avain Pitin valmistumiseen alle 30 sekunnissa on tarkkuus. Mitä tarkempi olet, sitä korkeampi bonuksesi on ja sitä enemmän sekunteja pudotetaan todellisesta ajasta, jotta saat lopullisen "pisteet" -aikasi.

Jos lyö siviilejä, unohda se - aloita alusta.

Yritä myös käyttää "snap" -automaattitoimintoa, jos sinulla on mahdollisuus.

Sen lisäksi se on vain käytäntöä. Se voidaan tehdä yksin - tein sen muutama viikko sitten.

+1 Nämä ovat tämän tehtävän todelliset avaimet (osuuskunta tietysti auttaa, mutta ei ole hyvä ilman näitä pisteitä). Kaivon avain on ehdottoman tarkka. Tein kuopan myös eläinlääkärisoololla. Älä lyö siviilejä, tarvitset melkein kaikki laukauksesi lyödäksesi (automaattinen kohdistaminen on ratkaisevan tärkeää). Käytin 2 pistoolia (en muista, mitkä), koska ne näyttivät parhailta päästäksesi tarkkista laukauksista nopeasti ja nopeasti uudelleen.
#4
+3
DrFish
2010-10-29 04:12:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tein sen yksin, kun gazillion yritti, sain selville, että tavoitteiden asettaminen on avain, ja lataaminen uudelleen mahdollisimman harvoin.

Käytä MP5: tä, sen tavoite alas-näky (ADS) ja latausaika on lyhyempi kuin toiset. Suorita kohteiden, ADS: n, yksittäisten laukausten, AIS: n, toiston välillä. portaat, lataa uudelleen ennen kuin hyppää alas.

Jos olet riittävän tarkka, sinun ei tarvitse ladata uudelleen.Jos minun on ladattava aseeni uudelleen, aloitan alusta kuin olisin ampunut siviilin.
#5
+1
Redemption
2010-07-15 21:15:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink
  1. Valitse aseet: suosittelen ACR ja M9 Tactical.
  2. Vaihda aseita: Shepard sanoo talossa heti, kun MELEE vaihtaa pistooliin, jatka kuten se.
  3. Harjoittelu: Älä vain ajattele, että se on kertaluonteinen ihme, vaan harjoittele.
  4. Älä lyö siviilejä.
#6
+1
user8399
2011-04-07 00:21:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jatka liikkumista .... Peli itsessään antaa sinulle vihjeitä: jos kuuntelet ääniä puhuessasi neuvoteltaessasi radalla, kuulet jotain Desert Eaglen käytöstä.

Käytin henkilökohtaisesti M9: tä ja .45: ää, mutta Eagle on hyvä. Pistoolit ovat nopeammin vaihdettavissa, ja näytät myös liikkuvan nopeammin.

Voit silti kohdistaa automaattisesti liikkuessasi, se hidastaa sinua vähän, mutta ei liikaa. Voit liikkua ja ampua samanaikaisesti toisin sanoen. Kahden kohteen lyöminen on avain, sinulla on mahdollisuus tehdä se viisi kertaa (luulen).

Vaihda aseita talon kolmannessa joukossa portaiden yläosassa, kun jätkä huutaa " lähitaistelu ".

Kun olet ulkona, naulaa ne, kun sinulla on kaksinkertaiset kohteet suoraan edessäsi, käänny muuten oikealle puolelle ja naulaa ne (jos et saa synkronointia kaksinkertaisten kohteiden lyömiseen täällä , Huomasin, että ammunta oikealta vasemmalle on nopein).

Lataa uudelleen ennen kuin hyppäät ja poistat kaksi vasemmalla olevaa kohdetta samanaikaisesti, ja siirry sitten oikealle. Naulaa nämä kaverit tänne, osui kahteen lopulliseen maaliin.

Muista, liiku aina. Se on ainoa tapa, jolla löysin esteen.

#7
+1
DCShannon
2015-12-23 05:32:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Täällä on jo joitain täysin toimivia ratkaisuja, tässä on toinen.

Juoksen usein kuopan läpi ennen leikkiä lämpenemään ja "kalibroimaan" peukaloni. Jos en osu paikallaan oleviin kohteisiin ilman viivettä, en osu liikkuviin kohteisiin varsinaisessa pelissä.

Tavoitteenani on päästä läpi alle 30 sekunnissa kahdesti peräkkäin. M4: n kanssa.

Koska lämmitän varsinaiseen peliin, käytän todellista asetta, jota käytän pelissä. Voit käyttää jotain muuta asetta M4: n vieressä, jos se on enemmän tyyliäsi, kuten SCAR tai MP5. Sinun pitäisi pystyä pääsemään koko kurssin läpi lataamatta uudelleen, joten älä huoli toissijaisesta aseestasi.

Voit päästä läpi lataamatta uudelleen ampumalla yksittäisiä luoteja eikä purskeita. Voit päästä eroon muutamalla 2-3 laukauksella, mutta liian monta niistä ja sinun on ladattava uudelleen, pilalla kaikki.

On myös erittäin hyödyllistä kohdistaa tavoitteet ja lyödä kaksi kerrallaan. aika. Tämä auttaa myös säästämään ammuksia.

Tuplamahdollisuudet:

  • Ennen kuin astut ensimmäiseen huoneeseen, voit sijoittaa yhden hiekkasäkkien kohteista yhden kanssa. liikkuminen edestakaisin alahuoneen ikkunoissa.

  • Ajoituksestasi riippuen saatat pystyä asettamaan joitain kohteita portaiden yläosaan, kun olet käyttänyt veitsi.

  • Hyppäämisen jälkeen voit sijoittaa melkein kaikki kohteet toisen kanssa. Vasemmassa reunassa oleva on linjassa yhden syvyyden kanssa. Voit kohdistaa syvään, kun putoat, ja kun läheinen on tiellä, ampua.

  • Älä edes tähtää loppupäähän. kohteet poistumistunnelin edessä. Voit lonkata tulen suoraan edessä olevan läpi ja lyödä takaosaa kuluttamalla mitä tahansa jäljellä olevia luoteja. Sprintti loppuun asti tyhjällä aseellasi.

Minulle parhaan mahdollisen ajan suhteen minusta oli helpompaa käyttää kahta pistoolia - koska näytät juoksevan hieman nopeammin niiden kanssa kuin M4 tai MP5.Tämän lisäksi 'nopea vaihtaminen toissijaiseen' laskee molemmille pistooleille.M9: llä on suuri pidike, ja USP.45: llä on taktinen veitsi lähitaistelulle.
@Robotnik Olen päässyt hieman nopeammin kahdella pistoolilla, se on totta.En kuitenkaan yrittänyt vastata, miten saada nopein aika, koska se ei ole kysymys.Juokset hieman nopeammin pistoolilla kuin M4: llä, mutta ei nopeammin kuin MP5: llä.Konepistooleilla ja pistooleilla on täysi ajonopeus.Rynnäkkökiväärit ovat hieman vähemmän.97,5%, luulen.Tai ehkä se oli 92,5%.Pistoolien etuna ei ole myöskään hidastuminen, kun katsot nähtävyyksiä alas.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...