Kysymys:
Kuinka löydän joitain merirosvoja taistelemaan Eve Onlinesta?
David A Gibson
2010-07-08 16:21:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Haluan testata uutta risteilijääni ja tappaa joitain merirosvoja. Mikä on nopein lentää ulos ja taistella joidenkin muiden pelaajien kuin NPC: n kanssa?

Hetken etsintä vastaisi tähän kysymykseen ... se on liian yksinkertainen StackExchangelle
Kaksi vastused:
#1
+13
Piaskal
2010-07-08 18:00:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Etsi agentti, joka antaa taisteluoperaatioita. Sinun tulisi käyttää lvl 1 tai 2 -agentteja. http://eve-agents.com/

Kippis linkkiä
Nyt on myös sisäänrakennettu agenttihaku.
#2
+11
GAThrawn
2010-07-08 17:53:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hyvin yksinkertaisille merirosvoille (rotat), ja olettaen, että ollessasi uusi hahmo olet tällä hetkellä korkeassa sekunnissa (luultavasti 1,0).

Helpoin tapa olla varma niiden löytämisestä. Vastaanottamatta tosiasiallisesti edustajan tehtävää on todennäköisesti aluksen lähettäminen nykyiseltä asemalta, tuo esiin järjestelmäkartta ja etsi asteroidikenttiä. Lennä lähimpään asteroidikenttään, pysy siellä muutaman sekunnin ajan nähdäksesi, kutuuko merirosvoja, ellei lentää seuraavalle asteroidikentälle ja katso sinne. Löydät varmasti joitain rotteja yhdestä järjestelmän sisäisestä asteroidikentästä, ja ne ovat todennäköisesti melko matalia, sellaisia, joita voit ottaa käyttöön ilman liikaa vaaraa.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...