Kysymys:
Kuka on hahmo, jota pelaat Portalissa?
cowgod
2010-07-08 00:33:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Portalissa pelaamasi hahmo ei ole koskaan nimetty pelin aikana. Näen naisen katsomalla portaalia, mutta peli hahmottaa aina kaikki hahmoa koskevat tiedot (esim. GlaDOS puhuu sinulle, mutta leikkaa nimen sanomalla "Aiheen nimi täällä.") Ymmärrän, että Valve teki tämän, koska he haluavat sinun henkilökohtaisesti uppoutuvan peliin, mutta mielestäni houkutteleva hahmo ja upea tarina tekevät hyvästä pelistä vieläkin paremman.

Kuka hän on? Mikä on hänen tarinansa?

Itse asiassa osa siitä, mikä teki pelistä vakuuttavan, on se, että monet asiat ovat mysteeri pelaajalle.
üks vastaus:
#1
+39
juan
2010-07-08 00:37:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hän on Chell.

Katso täältä:

Vaikka Chellin alkuperää ei tunneta, hän oli ehdottomasti niiden ihmisten joukossa, jotka olivat läsnä GLaDOS: n aktivoinnin aikana vuonna 200-, koska GLaDOS lukitsi tilan aktivoitumisensa jälkeen, päästämättä ketään pakenemaan tai päästämään ulkopuolelta.

MUOKKAA : Vierailemalla osoitteessa aperturescience.com voit oppia, että hän on Cave Johnsonin (Aperture Science -yhtiön toimitusjohtaja) tytär ja että hänet vietiin sinne Bring Your Daughter To Work -päivänä.

_CJohnson_ ryntäsi seinälle Companion Cube -kammion rotanmiehen luolassa. Siellä on myös salasana, jos en erehdy: _Tier3_ uskon. Kukaan tietää mitä nämä tekevät?
Tietääkö kukaan, mitä nämä asiat ovat hänen jaloillaan?
@Cray on "painovoiman estolaite" (en muista tarkkaa nimeä) - se saa hänet murtamaan jalkansa pudotessaan uskomattomista korkeuksista
@Juan - niitä kutsutaan kantajousiksi, jos muistan oikein.
Jep - kantapää jouset. "Mitä vikaa jalkoillasi on?" - GlaDOS
AilihabsmtCMT They're a foot-based suit of armor for the portal device, developed after they discovered a reproducible human error problem that caused damage to the valuable equipment: http://laptopmemo.com/2011/04/12/a-new-portal-2-ad-this-time-about-aperture-science-boots/
Aperturescience.com -sivustolle meneminen näyttää siltä, ​​että he jättivät joulutarjouksen ylös. Onko silti vielä pääsy vanhaan sivustoon nähdäksesi tämän vahvistuksen?
@Shadur Nämä ovat portaalissa 2. Hyvin erilaisia ​​kuin portaalin 1 käyttämät.
Minusta tuntui, että hän oli Aperture Science -työntekijän adoptoitu tytär, mutta ei nimenomaan Cave Johnson. Hän ei kuitenkaan tunnu isäntyypiltä.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...