Kysymys:
Kuinka kaksoisvaihto toimii Diablo 2: ssa?
aranasaurus
2010-07-16 06:54:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Etsin yleistä tietoa siitä, miten kaksoiskudos toimii Diablo 2: ssa:

 1. mitkä luokat voivat tehdä sen?
 2. Mitä aseita / asetyyppejä he voivat tehdä sen kanssa?
 3. Kuinka se vaikuttaa taisteluun tarkalleen?
  • Tuploiko se hyökkäysnopeutesi tai vauriosi?
  • Ovatko he omilla erillisillä hyökkäysajastimillaan vai onko mahdollisuus heilahtaa molempiin samanaikaisesti?
  • Täytyykö minun napsauttaa nopeammin, jotta se toimisi?
 4. Olenko parempi sijoittaa ase, jossa on elementtivaurioita, toisiinsa?
 5. Entä kaksi erilaista nopeutta?
Kolme vastused:
#1
+27
Grace Note
2010-07-16 07:00:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Barbarit (ja Assassins, laajennuksessa) ovat ainoat luokat, jotka voivat käyttää kaksoisjoukkoa.

Barbaarit voivat käyttää kahta kättä mitä tahansa yhden käden lähitaisteluaseita - yhden käden miekat, yksi käden kirves, yhden käden vasarat. He voivat myös heittää kaksoisaseita, kuten keihäät, mutta ilman kaksinkertaisen heiton taitoa he eivät voi heittää molemmista käsistä. Viimeisenä pisteenä he voivat käyttää myös kahden käden miekkaa yhdellä kädellä kaksoiskäyttöä varten. Tämä vähentää vahinkoa, ja aseen voima sekä yhden että kahden käden versiossa on lueteltu leijuu. Salamurhaajat voivat käyttää vain kaksoiskynttiläaseitaan.

Kun teet normaaleja hyökkäyksiä, vaihdat kädessäsi olevien aseiden välillä. Hyökkäysnopeus lasketaan jokaiselle käsivarren heilahdukselle, joten erilaiset aseenopeudet johtavat erilaisiin hyökkäysnopeuksiin. Nopeus on kuitenkin yleensä nopeampi kuin jos vain heiluttaisit kumpaakin asetta kahdesti. Nopeammalla napsautuksella ei ole vaikutusta, ja vahinko on yksinkertaisesti jokaisen osuman isku. Ja tietysti kaksoiskäyttö on välttämätöntä useiden taistelutaitojen, kuten kaksinkertaisen heilunnan, kaksinkertaisen heiton ja vimman, käyttämiseksi barbaareille ja joidenkin taistelulajien taitojen käyttämiseen Assassinille.

Oikea kätesi lyö ensin, mutta useimmissa tilanteissa on melko kiistanalaista, pidätkö aseesi toisella kädellä.

Pieni korjaus: Ilman kaksinkertaista heittoa barbarit eivät voi heittää * molemmista käsistä samanaikaisesti *. Voit kuitenkin asettaa vasemman painikkeen taiton yhdelle kädelle ja hiiren kakkospainikkeen taiton toiselle kädelle, jos haluat, joten voit heittää kummastakin kädestä vaihtamatta.
Siellä on joitain tärkeitä huomioitavia asioita siitä, mitä käsiä sinun tulee käyttää. Pidä mielessä, että pyörremyrskyn nopeus määräytyy ensisijaisen käden aseen nopeuden mukaan, tämä on erityisen tärkeää, jos yrität lyödä tiettyä WW: n kehysnopeutta salamurhaajassa valitessasi oikean tyyppistä kynsiä käytettäväksi. On olemassa tapoja, joilla voit pakottaa pelin käyttämään offhand-kynsiä WW-nopeuden laskemiseen, mutta sinun on tehtävä se jokaisen kuoleman yhteydessä.
Jokaisen salamurhaajan tulisi laittaa ainakin yksi taitopiste aselohkoon, ja sen vuoksi hänen on käytettävä kaksoisjoukkoa tasolle 12. Kaikki, jotka tunnen (mukaan lukien minä), jotka ovat pelanneet salamurhaajaa, ovat kehittäneet Shadow Discipline -puun ainakin Weapon Blockille.
#2
+7
bwarner
2010-07-16 07:25:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämä laskin auttaa sinua selvittämään, minkälaisen vaikutuksen hyökkäysnopeuteen ja dps: iin saat kaksinkertaisella ohjauksella.

Siisti, kiitos laskimesta! IAS = Parempi hyökkäysnopeus? Kuten esineiden bonuksista?
@Zemmi Oikein, IAS on lyhenne kasvaneen hyökkäysnopeuden laitteiden bonuksesta.
#3
+4
Apprentice Queue
2011-02-08 07:11:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink
 1. Vain barbaarit ja salamurhaajat
 2. Salamurhaajat voivat käyttää vain kaksoiskynttä. barbaarit voivat käyttää kahta kahden käden asetta. Myös kaikkia miekkoja voidaan käyttää yhden käden aseena barbaareilla. Voit esimerkiksi kaksinkertaisesti käyttää patriarkan miekkaa (2-kättä) ja isoisän miekkaa (2-kättä). Mutta Fechmarin kirveellä ei voi käyttää kahta kättä, koska se on 2-käden kirves eikä 2-käden miekka.
 3. Tähän on monimutkainen vastaus, ja voin antaa vain osittaista tietoa. Katso muualla vasemman ja oikean käden aseita mutta yleensä oikeakätinen ase on käsineen yläpuolella, vasen käsi kengän yläpuolella.
  • Jos käytät normaalia hyökkäystä (ei salamurhaaja), vain oikeaa kättäsi käytetään > li>
  • Jos käytät normaalia hyökkäystä (salamurhaaja), kynnet vuorottelevat vuorotellen
  • Jos käytät kaksinkertaista heilumista, kaksinkertaista heitettä tai vimma, molempia käytetään napsautusta kohti.
  • Jos käytät pyörremyrskyä, oikeanpuoleinen ase osuu aina ensin. Sitten loput hyökkäyksestä molemmat aseet osuvat samaan aikaan.
 4. Katso kohta 3.
 5. Potkiminen (lohikäärme) ansojen asettaminen, kaksinkertainen heitto, kaksinkertainen heitto, vimma ja pyörremyrsky, aseiden perus aseen nopeudet keskiarvot. Esimerkiksi phasebadella on -30 perusnopeutta ja hermostuneella kirvesellä 0 perusnopeutta; niiden keskiarvo on -15. Seuraavaksi oikeanpuoleisen aseen IAS-arvoa (lisääntynyt hyökkäysnopeus) käytetään lopullisen nopeuden laskemiseen. Vasemmanpuoleisen aseen IAS jätetään kokonaan huomiotta.

Lisätietoja on merkittävissä sivustoissa, kuten incgamer.com tai Blizzardin Diablo 2 -sivusto.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...