Kysymys:
Lihasirkuksen tason läpäisy psykonauttien kohdalla
Oak
2010-07-08 01:27:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen nauttinut psykonauteista valtavasti, ja mielestäni vaikeuksien eteneminen oli kaikki hyvin ja hyvin - viimeiseen tasoon asti, pelätty lihasirkus.

En vain pääse siihen - suojaava - lentävä-lapsi-kaneista -asia vei minut lukuisiin yrityksiin suorittaa, ja jäin täysin jumiin liu'uttaessani metalliakselilla, siellä on kaksinkertainen rako, jota en vain voi poistaa. Yritän liukua nopeasti ja hypätä kerran - putoan, yritän mennä hitaasti ja hypätä kahdesti - putoan, yritän mennä väliin ja hypätä kahdesti - en voi ajastaa sitä oikein.

Ja ymmärsin, että sen jälkeen tulee vielä vaikeampaa.

Voiko kukaan jakaa temppuja tämän tason läpäisemisestä, vai onko olemassa jonkinlainen korjaustiedosto sen korjaamiseksi, tai jotain?

Neljä vastused:
#1
+17
chiguire
2010-07-08 01:56:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Taso on todella vaikea, kyllä, mutta se on kelvollinen, tässä on joitain vinkkejä:

 • Suojaa Ollya: Älä keskity figuureihin, odota, kunnes pääset viimeiseen teleportointipisteeseen, keskity vain Ollyn suojelemiseen. Älä käytä sekaannuspommeja kaniin, vaan noutaa se TeleKinesisin kanssa ja odota, kunnes Olly saapuu sinne. Miekanheittimet osaavat, he yskivät aina ennen miekan heittämistä, joten synkronoi heidän kanssaan.

 • Rakkauden tunneli: mene nopeasti ensimmäisestä osasta , jossa on muutama aukko edessä. Toisessa osassa, jossa on pari 3-aukkoista sarjaa, mene hieman hitaammin, mutta älä liian hitaasti tai et pääse toiseen osaan. Tulet telttaan.

 • Ennen kuin astut telttaan: Nyt on aika palata takaisin ja kerätä esineitä, hämähäkinverkkoja ja mitä haluat. Kun olet tehnyt niin, mene telttaan.

 • Ensimmäinen taistelu teurastajan kanssa: Käytä levitaatiota. Teurastajalla on tämä malli: 1) Matala viiva (hyppää välttääksesi sen), 2) Sivuttaislakaisu (pidä kaukana hänestä), 3) Lattian murskaus. Kun hän murtaa teränsä, se tarttuu maahan. Käytä tätä hetkeä hypätäksesi käsivarteen ja lyödä häntä päähän. Tee se 3 kertaa.

 • Suuri yläosa: Tämä osa on todellinen PITA. Sinun täytyy todella tarkentaa tasohyppelytaitojasi. On kaksi todella ärsyttävää osaa: kun pääset kolmelle köydelle, jotka ovat toistensa päällä, ja kierre-aidalle.

  • Kolme köyttä: Huomaa, että ne eivät ole täysin yhdensuuntaisia, vaan pikemminkin kallistettuja. Jos yrität saada köyden korkeammalle, menetät arvokkaan ylimääräisen sekunnin menettääksesi swingin, yritä aina saada se alemmalta korkeudelta, joten onnistut välttämään pommit. Voit myös käyttää näkymättömyyttä tässä välttääksesi pommit. Jos olet jo 95. sijalla, sinun ei tarvitse huolehtia pommeista, ne eivät saa sinut putoamaan, ja ne tarvitsevat vain pienen määrän mielenterveyttä, joka riittää uudistamaan sen nopeasti.

  • Kierre-aita: Olen juuttunut siihen pitkään. Huomasin, että tämän osan ohittamiseksi minun oli päästävä jokaisen aidan vasempaan reunaan, sivuhyppy vasemmalle (älä mene vielä eteenpäin). Kun olet hypännyt vasemmalle, käytä nopeasti levitaatiota ja mene eteenpäin saavuttaaksesi seuraavan aidan. Hallitset sitä riittävän pian.

  • Portaat: Jos olet tarpeeksi nopea, voit saavuttaa portaat ja liu'uttaa itsesi koko matkan. ennen kuin vesi saavuttaa portaikon. Mutta jos vesi saavuttaa portaikon, voit silti hypätä tarpeeksi korkealle levitaatiolla ja nousta ylöspäin. Vesi ei ole ongelma.

 • Toinen taistelu teurastajan kanssa: teurastaja on liekeissä, joten et voi koskettaa häntä. Käytä vain telekineesiä isäsi pommien kohdalla ja heitä ne hänelle.

 • Viimeinen taistelu: Juoksu pakoon, kun olet pieni, ja lyö häntä, kun olet iso.

Toivottavasti se auttaa, minusta tämä opas oli erittäin hyödyllinen: http://www.gamefaqs.com/pc/922157-psychonauts/ usein kysytyt kysymykset / 37113

kiihdytin jatkuvasti rakkaustunnelissa. menin naurettavan nopeasti siihen pisteeseen, että voisin vain liukua joidenkin aukkojen yli hyppäämättä. voi olla äärimmäistä onnea;)
Huomautus kierteisestä aidasta kaikille, jotka pelaavat näppäimistöllä: Jos sinulla on puutarhavaihtoehtoinen näppäimistö (sen sijaan, että siinä olisi 6 näppäintä, tai "pelinäppäimistö"), se ei ehkä halua lyödä useita näppäimiä kerralla. Joten kun lyöt hyppää, ylös ja vasemmalle samaan aikaan, se ei ehkä tunnista, sano, "ylös", mikä saa sinut hyppäämään suoraan vasemmalle, eikä * siirrä pientä määrää eteenpäin - joten et onnistu tarttumaan aidaan. Varmista tällöin, että irrotat vasemman näppäimen ennen kuin painat ylös. (Tai hanki peliohjain.)
#2
+3
Aerozol
2011-05-27 12:31:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Chiguiren antamien hyödyllisten neuvojen lisäksi nämä Youtube-videot saattavat auttaa joitain hankalampia osia.


Butcher Battle (1):

Escort Oly:

Big Top / Acrobat Run:

div >

Butcher Battle (2):


Onnea!

#3
+2
Jules
2012-07-29 17:52:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

VINKKEJÄ :

Iso alkuun / Acrobat-juoksu: Kolmen köyden nousun jälkeen on kaksi, jotka sinun on ylitettävä V-kokoonpanossa . Raz voi hypätä näiden köysien väliin (kohti loppua lähellä lihalevyä) säästääkseen aikaa ja vähentääkseen isiensä aikaa heittää.

Flaming Spiral Grates: Se on Paljon helpompi hypätä liekehtivien ritilöiden päälle, kuten yllä olevassa videossa näkyy. Tämän pitäisi olla melko helppoa käyttämällä tavallista hyppyä, ei kelluvaa, jos olet nykyisen arinan korkeimmassa kohdassa. Kun olet ylhäällä, käytä levitaatiota ja pomppi isän kanssa liha-alustalle, pomppit todella korkealle. Kellukaa alas sarjan korkeimpaan ritilään ja kelluttakaa palloa uudestaan ​​lihatasolle.

Flaming Hoops: Lopeta kelluminen ja seiso paikallasi toisen viimeisen kuplageneraattorin päällä . Kytke näkymättömyys päälle, ennen kuin kellut takaisin ylös viimeisen vanteen läpi - ei enää ilmapalloja ponnahtavia ohjuksia viimeisellä osuudella!

P.S. Rakkauden tunneli: näytti myös sivuuttavan kaikki pienemmät hyppyt loppua kohti kiihtymällä heti niiden läpi?

#4
+1
user54038
2013-08-20 22:38:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Toinen aita spiraalissa on vaikein, ellet kiipeä tuleen ja kaksinkertaisesti hyppää vasemmasta yläkulmasta. Otat vain vähän vahinkoa, ja on pirun melkein mahdotonta päästä kolmannelle aidalle, jos et.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...