Kysymys:
Ensimmäinen asia, joka on opittava aloitettaessa League of Legends
Steve V.
2011-02-22 05:25:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Joten aloitin juuri League of Legends -pelien pelaamisen. Minulla on ystävä, joka pelaa ja aloitimme bottipelin, jotta voisin oppia peruskomennot.

Se ei ollut hieno.

Botit teurastivat meidät. Lopulta lopetin ottelun 3 tapolla, 17 kuolemantapauksella ja kahdella avulla. Ystäväni tietysti sujui paremmin, mutta hän ei voinut kertoa minulle mitä hän teki tai miksi hän teki sen. Tämän vuoksi on vaikea tietää, mitä minun on opittava.

Ensimmäinen asia, jonka uuden Left 4 Dead -pelaajan tulisi yrittää oppia, on tehokas viestintä joukkuetovereiden kanssa. Ensimmäinen asia, jonka uuden TF2-pelaajan tulisi yrittää oppia, on se, missä tilanteissa kukin luokka menestyy ja missä kukin luokka on heikossa asemassa. Mutta League of Legendsilla on kassanhallinta, hahmonhallinta, runot, esineiden rakentaminen, puhumattakaan taktiikoista kentällä ... on vaikea tietää, mistä aloittaa.

Mikä on ensimmäinen asia, jonka uuden League of Legends -pelaajan tulisi yrittää oppia?

Yhdeksän vastused:
#1
+58
Raven Dreamer
2011-02-22 06:36:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Karttatietoisuus

Riot on kerännyt melko tehokkaita videoita Video Tutorial -kilpailussa (alla olevat linkit). Aloittelijana haluat keskittyä ensisijaisesti varmistamaan, että toinen joukkue (jota kutsutaan "pankiksi") ei saa väijyttää. Vaikka osa tästä liittyy karttatietoisuuteen , sinun on myös opittava olemaan ylittämättä, samoin kuin pitämään silmällä vihollisia, joita taistelet kaistallasi. Jos et näe yhtä tai molempia vihollisia kaistallasi, ilmoita siitä joukkuetovereillesi !

Viimeinen lyönti

Minionien ja vihollispelaajien tappaminen tuo sinulle kultaa ostaa tuotteita. Jos et kuitenkaan saa tappavaa iskeä vihollisen kämmenelle, saat NOLLAN kultaa, vaikka oletkin tehnyt suurimman osan vahingoista.

Mitä nopeammin tapat vihollisen kätyreitä, nopeammin kätyrit pääsevät vihollisen torniin, mikä tekee nopean työn kaikista ei-tykkimiehistä. On parempi pitää minion-taistelut mahdollisimman lähellä keskiosaa; sinun tarvitsee vain lopettaa kämmen, jotta saat siitä kultaa - katso, voitko rajoittua vain hyökkääjiin, kun tappat heidät!

Tower Aggro

Vihollisen tornit ovat vaarallisia. Heillä on paljon terveyttä, panssareita ja voimakas hyökkäys, joka voi nopeasti tuhota matalan tason sankareita. Siksi on tärkeää tietää, miten torni valitsee tavoitteensa.

Vihollistornit kohdistavat aina ensin liittolaiset kätyrit, vaihtamalla mestareiksi vain, jos ympärillä ei ole enää liittolaisia. Poikkeus on, jos vahingoitat vihollisen mestaria, jolloin torni siirtyy välittömästi vahingolliseksi mestariksi ampumalla heitä, kunnes he kuolevat tai siirtyvät kantaman ulkopuolelle.

Haluan toistaa tämän: Jos vahingoitat vihollisen mestaria tornin kantaman sisällä, se alkaa ampua sinua välittömästi: Et halua tätä. Ole erittäin varovainen hyökätessäsi vihollista vastaan ​​heidän omassa tornissaan.

Suositeltu katselu

Neljä näistä videoista on seurausta Riot Gamesin järjestämästä Valoran-videokilpailusta, ja ne ovat nopeita, yhden minuutin videoita, jotka koskettavat vain perusasioita (mikä tuntuu tarkalleen mitä etsit). Viides video on Riot Gamesin työntekijän Shurelian tekemä, ja siinä syvennetään paljon syvemmälle mitä "Zoning" on ja miten sitä voidaan hyödyntää.

div>

Erittäin hyvä vastaus, lisäksi voit myös löytää oppaita seuraavilta sivustoilta:
[link] (http://mobafire.com) - Paljon hahmorakenteita, joten tiedät mitkä tuotteet ja runot ostetaan ja kuinka tiettyä hahmoa voidaan pelata.
[link] (http://leaguecraft.com) Myös monet hahmorakenteet sekä strategiaoppaat ja pelitaktiikat. (Anteeksi kolmen kommentin kohdalla, paina Enter väärään aikaan)
+1 karttatietoisuuden kannalta. Joten niin monella ihmisellä ei ole yhtään, ja se menettää pelejä.
Haluaisin lisätä: varoa sukelluksia tähän luetteloon
Lisäisin joukkueiden taistelut ja metapelin tähän luetteloon. Meta, jotta ymmärrät roolit (säiliö, tuki jne.) Ja joukkueiden taistelut, jotta tunnet jokaisen roolityön joukkueen taistelun aikana. Mikään pahempi kuin AD kuljettaa syytettä ..
#2
+26
Drake
2011-02-22 19:15:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Älä kuole (alias Älä ruoki)

Ensimmäinen ja tärkein sääntö League of Legendsissä on ei kuolla tai ainakin älä kuole helposti joukkueen taistelusta.

Kuolemasi aiheuttaa paljon ongelmia sinulle ja tiimillesi. Kun olet kuollut ja odotat uudelleensyntymistä:

 1. Et hanki kokemusta kätyreiden tapoista.
 2. Et hanki kultaa viimeisistä lyömistäsi.
 3. Poistu kaistaltasi ja saatat menettää tornin (alkupuolivälipeli)
 4. Joukkueesi on epäedullisessa asemassa joukkueiden välisessä taistelussa huonomman määrän vuoksi (myöhemmän puolivälin peli)
 5. ol>

  Kuoleman välttämiseksi muista, että tornisi ovat mukavia ystäviä etenkin pelin alkuvaiheessa; liikkua heidän läheisyydessä samalla kun palautat terveyden / manan.

  Jos säästät kultaa, osta pari osastoa ensimmäisessä teleportissa takaisin tukikohtaasi ja laita ne pensaisiin välttääksesi olla helposti kuristettavissa (hyökkää vihollinen, joka tulee keskeltä tai toiselta kaistalta ja hyökkää periaatteessa sinne, mistä et usko heidän hyökkäävän sinua).

  Lisäksi löysin juuri tämän mielestäni hyvän oppaan lukea aloittelijalle: 10 asiaa, jotka jokaisen League of Legends -pelaajan tulisi tietää.

Kuolema ja ruokinta ovat kaksi * hyvin * erilaista asiaa. Eron ymmärtäminen on tärkeää, mutta se ei ole * ensimmäinen * asia, jonka n00bletin pitäisi oppia.
@zzzzBov "Otsikossa" ruokinta on tietysti hieman provosoivaa, ja itse asiassa selitin käsitteeni paremmin vastauksen sisällössä. Se tapahtui ainakin kerran jokaiselle LoL-peliä aloittaneelle pelaajalle, jota kutsutaan "feederiksi", ja nämä ovat minun 2 senttiä sen välttämiseksi. Useampia kertoja, kun tapetaan aikaisessa pelissä, turhauttavammasta tulee puolivälissä myöhäinen peli. Ja kun sinulla on vähän varustelutasoa ja tasosi on 3-4 vähemmän kuin muut pelaajat, ei varmasti ole mitään, mitä voit oppia tuossa pelissä pelaamisesta, joukkueen taistelusta, kartanhallinnasta ja niin edelleen, koska olet hyödytön siinä vaiheessa.
on tärkeää pystyä erottamaan taistelut, joissa kuolet, taisteluista, joissa kuolet, kun olet ottanut joukon vihollisia mukanasi. Jos tiedät, että aiot tappaa yhden vihollisen mestarista ja mahdollisesti toisen, se saattaa olla sen arvoista, jos kuolet (tornisukelluksen viimeistely voi olla tapaa tällä tavalla). Mutta kuten sanoin, se ei ole ** ensimmäinen ** asia, jonka uuden pelaajan tulisi oppia, minkä jälkeen kysymys onkin.
Epäonnistun niin liian kovaa tässä, se ei ole hauskaa.
@badp LoL on turhauttava peli monta kertaa, jopa pelaajille, joilla on vähintään 1000 peliä. Mutta se antaa myös paljon tyydytystä, kun asiat menevät haluamallasi tavalla.
* "(keskeltä tai toiselta kaistalta tulevan vihollisen hyökkäys)" * - vielä tärkeämpää vihollinen ** jungler **.Mahdollisuudet muun kaistan kuin puolivälin kaistaleeseen ovat varsin alhaiset ja puolivälit.
#3
+14
Anon.
2011-02-22 05:42:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sijoittaminen .

Itse asiassa tämä pätee melkein mihin tahansa joukkuepohjaiseen peliin - jos olet oikeassa paikassa olet avulias riippumatta siitä, kuinka ammattitaitoinen olet pelaajana. Jos olet väärässä paikassa, et joko osallistu mihinkään, tai vihollisen joukkue tapaa sinut, ja tämä on totta riippumatta henkilökohtaisesta taitotasostasi.

Erityisesti LoL: n suhteen ehdotukseni olisi löytää hyvä yleiskäyttöinen koontiversio, sitten tulostaa se ja teipata se näyttöön. Seuraa tätä rakennetta tarkasti, joka peli. Se ei ole optimaalinen, mutta se on "tarpeeksi hyvä" ja antaa sinun jättää periaatteessa huomiotta kyseisen osan pelistä ja keskittyä tärkeiden asioiden oppimiseen. Kuten paikannus. Sitten kun olet tyytyväinen siihen, voit alkaa tutkia eri koontiversioita.

Kiitos rakennusta koskevasta ehdotuksesta - juuri sen luulen tekevän.
LoL: ssa ei ole "yleiskäyttöistä rakennetta", joka sopii kaikille mestareille. Vähintään tarvitset erilaisen rakennelman kullekin pääroolille - AD, AP, Fighter. LoL: lle on paljon rakennussivustoja - käytä niitä! Sijoittamisesta olen täysin samaa mieltä.
Lisään, että "suositellut tuotteet", jotka kukin mestari on oletusarvoisesti maininnut kaupassa, eivät yleensä ole kovin pahoja, jos olet vasta aloittamassa.Ne eivät välttämättä ole optimaalisia tai "meta", mutta ne yleensä synergisoivat ainakin vähän mestaripaketin kanssa.
#4
+13
theorise
2011-02-25 22:10:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Työntö voittaa pelit

Työntö on se, mikä voittaa pelit, ei tappaminen. Tappaminen vain helpottaa työntöä. On täysin mahdollista työntää niin, että koko vihollinen ei kuole kerran.

Valitsen Sivirille melkoisen määrän ja minua kutsutaan noobiksi, ihmiset jonottavat. Okei, hän tarjoaa paljon vähemmän kuin paljon mestareita joukkueotteluissa, mutta hänellä oli hyvät paeta-mekanismit ja vertaansa vailla oleva työntö.

Varmista aina, että joukkueellasi on jonkinlainen työntäjä. Hyvä tekniikka on takaovi. Käske vain joukkuettasi puolustautumaan joukkueen taistelun aikana, joten se on 4v5 (ja torni puolellasi), kun teleportoit vihollisen torniin, ja myöhemmin pelissä se todennäköisesti putoaa ERITTÄIN nopeasti. Varmista, ettet ylikuormita ja pakene, jos huomaat vihollisen palaavan takaisin.

Työntö antaa sinulle myös kartanhallinnan, tornit ovat puolustava tarkistuspiste ja mestarit eivät halua työntää liian pitkälle pelko juuttua.

Keskity

Kun joukkueen taistelut alkavat, sinun on koordinoitava ja tiedettävä kenelle keskittyä ja milloin. Säiliöön ei ole mitään syytä keskittyä. Tryndamereen kohdentaminen taistelun alussa ei ole järkevää, vähemmän hv = enemmän vahinkoja. Keskity haavoittuvien vahinkojen jälleenmyyjiin. Huolehdi myöhemmin muista.

+1 työntämisestä voittaa pelejä. Suurin osa ihmisistä, joiden kanssa olen pelannut, eivät ymmärrä: torneineen> tappaa. Minulla oli peli viime yönä, kun lopputulos oli 10-56 ja voitimme, koska toinen joukkue ei kyennyt selvittämään kuinka työntää.
#5
+3
Alexander Kelly
2012-10-08 02:17:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ensimmäinen neuvoni olisi pelata robotteilla jonkin aikaa, luultavasti noin 30 ensimmäistä peliä. Niitä pidetään yleensä "hankauspeleinä", joten onneksi paineita ei ole paljon.

Opit taktiikat pelatessasi. Alukkeet:

 1. yritä olla kuolla.
 2. Jos olet aloittelija, seuraa koontiversioita vasemmalle oikein. Yritän ostaa halvempia asioita kuin säästää myöhempää käyttöä varten, jos kuolen tai joudun palaamaan tukikohtaan.
 3. Minionien viimeiset osumat (eli tappavat iskut) ovat hyvin tärkeä.
 4. Joukkueen kokoonpano on tärkeää! Opi hahmojen vahvuudet JA heikkoudet, jotta voit molemmat pelata paremmin kuin he, joten tiedät mitä odottaa pelaaessasi heitä vastaan. Ainakin kokeile pelata erilaisia ​​tyyppejä, jotta tiedät niiden toiminnan.
 5. Varhaisessa pelissä tulisi keskittyä enemmän minion-tapoihin ja puolivälissä, kun käsineet irtoavat ja sinun tulisi alkaa aggressiivisesti. Torni vahingoittaa paljon varhaista peliä, mutta pelin edetessä niistä tulee vähemmän este. Kunnioita tornia .

Jos olet juuttunut siihen, mitä tehdä runeilla ja mestareilla, etsi suosikkimestarisi sivustolta Mobafire ja mene sieltä. Voit oppia paljon runoista, mestareista ja näiden mestareiden strategioista mobafirellä. Saatat haluta mennä puolustavammalla rakenteella ja muuttaa sitten sitä jatkaessasi. Kalliimmat runot eivät ole välttämättä parempia. Jokaisella mestarilla on vahvuuksia ja heikkouksia; Usein on hyvä idea rakentaa runoja, jotka täydentävät parhaiten suosikkimestariasi.

Kun pelaat botteja vastaan, älä pelkää kokeilla uusia mestareita ja strategioita! Se voi olla aluksi pelottavaa, mutta älä pelkää. Voit vapaasti pelata opetusohjelmia muutaman kerran, jos et vielä tunne ohjaimia.

LoL on yksi niistä "helppo oppia, mahdoton hallita" -peleistä. Onnea ja hauskaa!

#6
+3
ikard
2013-12-14 10:36:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Suosittelisin muutamia asioita, yhdistelmänä tai erikseen.

Ensinnäkin The 100 Game Challenge . Lasten kehittämä osoitteessa lowelo.com, 100 pelihaaste on vähän taistelua, mutta jos pääset läpi, se voi viedä pelisi uudelle tasolle. He voivat selittää sen parhaiten heidän sivustollaan, mutta annan sinulle nopean selvityksen. Pohjimmiltaan 100 pelihaaste on juuri se, miltä se kuulostaa: 100 peliä saman mestarin kanssa, ja jokainen 25 pelin lohko keskittyy pelin eri osa-alueeseen.

Pelit 1-25, keskityt viimeiseen lyöntiin. Tavoitteena ei ole voittaa peliä tai voittaa kaistasi tai edes olla kuolla. Ainoa painopisteesi on oppiminen juuri silloin, kun valitsemasi mestari voi hyödyntää minionia, joka on kuolemassa.

Pelit 26 - 50, tavoitteena on kohteen rakentaminen. Jälleen voitto ei ole ensisijainen tavoitteesi. Leikkiä erittelyillä. Vaikka mobafire // lolpros -oppaat voivat olla erinomainen paikka aloittaa, on tärkeää, ettet salli niiden olevan kohde-strategianne kaikki ja kaikki. Kokeile tätä varten niin monta erilaista rakennusta kuin mahdollista - jokaisen pelin oma versio on ihanteellinen. Tee parhaansa selvittääksesi, mitkä tuotteet ovat niin tehokkaita, että ne on pakko ostaa, mitkä tuotteet ovat hyviä joissakin tilanteissa eivätkä toisissa, ja joita sinun tulisi välttää kokonaan.

Pelit 51 - 75 keskittyvät joukkueiden taisteluun. Laaja aivohalvaus on sama kuin edellä, yritä parhaansa mukaan keskittyä joukkueiden taisteluun käyttämällä viimeisten 25 pelin aikana rakennettuasi viimeisintä taitoa rakentaaksesi esineitä seuraavasta sarjasta, lyömättä itseäsi liikaa epäonnistumisten takia. Henkilökohtaisesti mielestäni vihkiminen on tärkein osa joukkueiden taistelua (mestarini kanssa, milloin minun pitäisi aloittaa? Ketkä ovat parhaat kohteeni? Pitäisikö minun aloittaa ollenkaan vai jättää se Malfitin tehtäväksi?), Mutta paikannus ja keskittyminen ovat myös elintärkeää. ADC: lle joukkueiden taistelut ovat enemmän tietoa siitä, kenelle lyödä milloin milloin, kun taas keskiarvo on itsesi turvassa yleensä, ja useimpien huippujen on huolehdittava hieman enemmän liittolaistensa turvaamisesta kuin vahinkojen tekemisestä.

Viimeinen pelisarja, 76 - 100, vain yhdistää kaiken. Tähän mennessä sinulla pitäisi olla hyvä kuva siitä, mitä sinun on tarkoitus tehdä pelin jokaisessa vaiheessa, ja aloita tämän sarjan aikana tutkia korkeampia käsitteitä, kuten vahvat ja heikot ottelut, yleinen pelityyli ja muut selittämättömät asiat, joilla on kuitenkin välitön merkitys liigassa.

Vaikka 100 Game Challengen edut ovat moninkertaiset, yksi tärkeimmistä asioista, jotka otin siitä pois, on se, että sinä olet tärkein osa menestystäsi tai epäonnistumistasi . Vaikka voit ehdottomasti kantaa voittoa vahvempien tiimin jäsenten harteilla ja vetää alas vetäjät, riittävän pitkän ajanjakson aikana ainoa vakio on sinä . Keskity yhteen pelin osaan kerrallaan, ja siitä tulee paljon sulavampi.

Valitettavasti 100 Game Challenge toimii todella vain Topille, ADC: lle ja tuelle. Lowelo on puhunut samanlaisten asioiden asettamisesta viidakkoihin ja tukijoihin, mutta kirjoituksesta lähtien he eivät ole

Toiseksi pelaa Ezreal . Hän ei ehkä ole paras mestari, eikä hän välttämättä tartu erityisen hyvin henkilökohtaiseen tyyliisi, mutta uskon aloittelijoille, jotka pelaavat hänen kanssaan vähintään 10 tai 20 peliä. Miksi? Jokainen hänen kyvyistään on taitokuva, eli kyky, joka ampuu tietyllä tiellä, ei tietyn kohteen mukaan. Kaikilla mestareilla ei ole taitopeliä, mutta suurimmalla osalla heistä on ainakin yksi. Jos pakotat itsesi pelaamaan mestaria, jossa sinulla on hyvin vähän valinnanvaraa, mutta taitojen ottelussa onnistuminen voi olla dramaattinen vaikutus kykysi tosiasiallisesti purkaa vaaralliset asiat.

Lopuksi Lue. Paljon. Sanoin edellä, että sinun ei pitäisi luottaa liikaa Mobafireen tarkkojen kuormitusten suhteen, ja kannatan sitä, mutta ne voivat olla erittäin hyödyllisiä useista syistä. Suurimmalla osalla oppaista on taitot selkeällä englanninkielellä eikä melko tiheällä ja läpinäkymättömällä kielellä, jota Riotilla on tapana käyttää, samoin kuin joitain hienoja paloja näiden taitojen käytöstä. Samoin useimmissa oppaissa on osa tekstistä omistettu sille, miksi oppaassa korostettuja kohteita käytetään. Voi olla erittäin hyödyllistä saada käsitys paitsi siitä, mitä mestarit todella tekevät, mutta myös siitä, miten heitä pelataan useimmiten.

Mobafiren lisäksi lowelo.com, reignofgaming.net ja Riotin verkkosivusto ovat melko toistuva ja kattava olemassa olevan mekaniikan hajoaminen sekä tuleva.

Onnea!

#7
+2
dcarney999
2013-12-08 05:05:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hmm aloittelijoille on hullu logiikkani. Pelaa robotteja ja pelaa laulettuna, juokse taisteluihin ja kuolemaan, paljon! sen jälkeen, kun teet tämän, aloitat sen selvittämisen hänen "rajansa", jotta voit lopulta alkaa poistua taistelusta elossa. oppia kuinka paljon vahinkoa asiat tekevät ja kuinka mikä tappaa sinut, alat sanoa, ok, minua sytytettiin, ja minulla on niin paljon terveyttä, mutta tiedän tosiaan, että aion elää. Näin aloitin pelaamisen.

Kun aloitat tämän laskemisen, yritä pelata otteluita missä ei kuole, jos kuolet, älä huoli siitä kaikesta, tämä on vain tavoite yrittää päästä.

Loogisuus hulluuden takana: Olen nähnyt liian monien ihmisten pelaavan liian passiivisesti, kuten ei edes maataloudessa, koska he ovat peloissaan, se on tyhmää. on niin monia syitä, miksi tämä ei ole hyvä. Joten luulen, että voisin sanoa sen termiin, se olisi "älykäs aggressiivinen", hyvin ei niin aggressiivinen, mutta haluat olla siellä, eikä vain istua tornin alla ja / d.

Toivon joka tapauksessa, että tästä on hyötyä.

#8
+1
windsound
2012-06-13 20:38:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on joitain ehdotuksia sen jälkeen, kun olet suorittanut nuo opetusohjelmat:

Sinulle parhaiten sopivan sijainnin löytäminen tiimistä:

5 paikkaa on jokainen peli, ADC (fyysisten vahinkojen kantaminen), APC (maagisten vahinkojen kantaminen) PS: kanteen määritelmä on täällä, tuki , topliner , jungler , kukin heistä palveli eri tarkoitusta ja oli kriittinen jonkin aikaa.

(1) ADC: välttämätön myöhemmässä pelissä (20 minuutin kuluttua), koska sen tuotteet on rakennettu. Yleensä menee botline tukijan kanssa, vaatii erittäin hyvät viljelytaidot (kuten Last Hit ja Lining). Yleensä, jos peli häviää vahingon puutteen takia 30 minuutin kuluttua. Se on täysin ADC: n vika. Pelaajan suosittelemat taidot: hyvä viimeisen osuman taito (yrittää pyrkiä saamaan 100 CS (Creeps Slain) 10 minuutissa), hyvä vuori (tietää milloin vihollista kiusata, milloin varata junglerin varaa samalla kun tehdään CS AMAP (niin paljon kuin mahdollista) ), hyvä viestintä kannattajan kanssa (tämä on erittäin kriittinen ero hyvän ja huonon pelaajan välillä. Lisäksi, jos ADC ja kannattaja eivät pysty kommunikoimaan hyvin, menetät puolet vuoresta).

( 2) APC: Ability Power Carrier. Rooli on välttämätön 15-30 minuutissa, tärkein DPS-jälleenmyyjä tällä kaudella. Jos menetät pelin tällä kaudella, syötä ehkä tämä rooli. Vuori on yleensä keskeltä erittäin aggressiivinen, koska se on lyhyin viiva, ja viidakkoa on helppo kiertää pensaista ympäri. Yleensä tarvitset sinisiä buffeja toisesta sinisestä buffista. Pelaajan suosittelemat taidot: hyvä viimeisen osuman taito &-loitsu (et enää käytä vain normaalia CS-vahinkoa, saatat käyttää joitain loitsuja cs.), Karttatietoisuus (bcz viidakonviehet voivat lyödä kasvosi huonosti), hyvä viestintä junglerin kanssa (Jos pystyt pakottamaan vihollisen takaisinvetoon, saat etua, jos tapoit heidät viidakolla eikä kuole, linja on tulossa sinun.) Tietäen mitä tehdä 15-30 minuutin joukkueen taistelussa.

(3) ylälinja: se on keskeinen rooli kerralla ensimmäisen joukkueen taistelusta alkaen, koska sen on oltava joko hyvä säiliö tai hyvä DPS myöhemmässä pelissä, eikä sen ole helppo kuolla. Miksi? Koska ylärivi on pitkä viiva, kun päälläsi on vain yksi henkilö. Joten sinun on oltava jotenkin säiliöinen. Junglers rakastavat ylälinjaa, ja yleensä ylälinja on OP, jos he saavat tarpeeksi tavaraa, sellaista kuin tankkeri, jonka DPS on vain matalampi kuin tärkein ADC. Pelaajan suosittelemat taidot: hyvä viimeinen osuma -taito, SUURET soolo-vuorovaikutustaidot (kuten tiesin, yleensä se on joukkueen murtumispaikka, jos ylälinja voittaa, ja koska he yksin, he taistelevat usein hiljaa ja usein myös kuolleita.) sekä viidakonmiehen että keskilinjan (yleensä ADC) kanssa (Bcz, olet yhtä helppoa, että viidakko kiusaa heitä, vaikka he voisivatkin saada sinut. Joten tarvitset jonkun, joka suojelee sinua, kuka on viidakko ja vartijat, jotka laitat pensaaseen. )

(4) jungler: se on varhainen rooli, sillä siinä ei pitäisi olla paljon kultaa pelissä, ellei sillä ole hyviä pankkeja. Ensimmäiset 20 minuuttia, jos joukkueesi menetti etuja ilman vuorausongelmia, sen on oltava junglerin vika. Junglereiden pitäisi saada joukkue hyötyyn, tai ainakaan antamaan vastustajapuolen saada etuja. Pelaajan suosittelemat taidot: Erittäin hyvä karttatietoisuudessa (niin monet niistä, kuten mikä linja käytti salamaa, puskuriaika, väkijoukot kutevat kuvion, vihollisen viidakon asento, linja puuttuu jne.), Hyvä kommunikaattori (kaikki onnistuvat vai eivät viestinnän perusteella). Minulle se tuntuu vaikeimmalta roolilta ...

(5) kannattaja: Tämä on rooli, joka hallitsee näkymää koko kartalla ja pitää silmällä ADC: tä. Jos joukkueesi menettää väkivallan bcz: n puolella karttaa alussa tai missä tahansa myöhemmässä pelissä, se on kannattajan vika. Et koskaan saa monia tapoja, ja aina henkivartija kuljettajille, mutta saat tukea ansaitsemalla rahaa ja sinun ei tarvitse seisoa edessä, kun joukkue taistelee. Vaikka botline-etu perustuu kaikki kannattajiin.

APC = kyky Power Carry
10 minuutin ehdotus vähintään 120 CS: lle aloittelijoille on WAY overkill.Olen nähnyt ammattilaisten myöntävän, etteivät he saa sitä CS: tä useimmissa otteluissa.Puolet siitä on hyvä aloittelijalle.
Nyt opin, että pronssi = 40 CS / min
Hopea = 60 CS / min Kulta = 80 CS / min
Tarkoitit / 10minuuttia :)
Kyllä, täällä muokkaaminen on hieman outoa, pohjimmiltaan pronssi = 40CS / 10mins, hopea = 60CS / 10mins, kulta = 80CS / 10min, Plat + = 90 ~ 100CS / 10mins.Yli 100 CS / 10mins, silloin ei ole paljon eroja.
@windsound Se on edelleen melko korkea.Matalasta keskikokoiseen timanttiin ihmisillä on 80 cs 10 minuutin kuluttua keskimääräisessä pelissä.Harvoin 90-110, jos he hallitsevat kokonaan kaistaa tai ovat puhtaalla maatilalla.Yli 70-vuotiaiden ehdottaminen korkeamman keskitason alapuolella oleville on ylimielistä.
#9
  0
peacedog
2011-08-18 19:46:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ymmärrys siitä, että monet strategioista, joista olet lukenut ja oppinut, muuttuu sen "tason" (ELO, joka on jopa muilla kuin sijoittuneilla pelaajilla on, mutta se pysyy piilossa) perusteella, jolla pelaat. Esimerkiksi työntö voittaa pelejä, mutta kun nouset yhä parempaan kilpailuun, tiedät milloin työntö on kriittistä . Et voi vain laittaa pedaalia metalliin tahattomasti. zzzzBovin kokemusta ei tapahtuisi korkeammissa ELO-organisaatioissa, koska joukkue osaa työntää.

Sinun on myös opittava hyväksymään epäonnistuminen. Sinun on tutustuttava kymmeniin ja kymmeniin mestareihin - paitsi pelaamaan heitä, myös ymmärtämään kuinka kohdata heidät (jos sinulla on joskus vaikeuksia jotakuta vastaan, pelaa häntä muutaman kerran, kun he nousevat vapaaseen kiertoon). Sinun on jatkuvasti lisättävä uusia taktiikoita ohjelmistoosi tasoittaessasi. Sinun on ymmärrettävä, että päivän päätteeksi yksilöllinen kaistojen ottelu (kuten monet asiat, tämä pätee enemmän korkeammissa ELO: issa) on melko valtava määräävä tekijä kyseisen kaistan lopputuloksessa (kyllä, Jarvan on loistava mestari. Going 1v2 verrattuna kahteen vaihtelevaan hahmoon, menee silti hyvin todennäköisesti huonosti, vaikka Jarvan 1v1 kaistalla olevaa AD: tä vastaan ​​menee yleensä huonosti AD: lle).Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...