Kysymys:
Kuinka tasoitan hahmot helposti Final Fantasy VII: ssä?
dag729
2010-07-20 18:55:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Final Fantasy VII: ssä olen lähellä toisen CD: n loppua: Haluaisin tasoittaa hahmojani saadakseni mahdollisuuden voittaa aseet.

Mistä löydän hirviöitä, jotka antavat hyvä määrä EXP: tä (parempi, jos helppo voittaa)?

Voitteko ehdottaa vaihtoehtoisia strategioita hahmojeni kasvamisen saavuttamiseksi? (Käytän Cloudia, Tifaa ja Barretia).

Dag nab it ... Nyt menen todennäköisesti kotiin ja kaivan PS1: n uudestaan ​​... Kiitos paljon, dag. Katso mitä olet tehnyt ?! :-P
@Aeo: sinun on parasta antaa PS1 pöydällesi, koska sinun on aika ajoin pelattava FFVII: ta !!! Ja kuka tahansa soitti, sen pitäisi tehdä! : D
Kuusi vastused:
#1
+23
Josh K
2010-07-20 19:47:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Paras paikka nousta ff7: ssä on pohjoisen kraatterin suoalue, se on levyn 3 viimeisessä vankilassa, mutta on ylivoimaisesti paras paikka tasoittaa. Jos tasoitat taistellaksesi valinnaisia ​​aseita (Ruby, Emerald, Ultima) vastaan, edistyisin vain, kunnes voit tasata täällä. Halutut viholliset ovat Movers, heillä on vähän (0?) Exp mutta hullu AP ja tapetaan helposti, ja Magic Pots antaa suuren exp ja ap, mutta vaatii eliksiirin tappaa (täytyy antaa heille ensin). Voit varastaa eliksiirejä osoitteesta Gighee, joka löytyy myös suosta.

Suolla yleinen menetelmä on Stigh Elixirs from Gighee (Tai käytä vain W-kohteen päällekkäisyyttä eliksiireissä), Käytä eliksiirejä tappamaan taikapotkut. Lisäksi, kun metsästät näitä kahta, muista tappaa Movers great AP ja vain ajaa kaikesta muusta. Tämä paikka on niin hyvä, että päädyin yleensä tallentamaan tallentamani kristallini tähän.

Jos se ei ole suositeltavaa, suosittelen Mideel-aluetta, kierre- ja päämetsästäjää (löydetty metsästä). anna hyvä exp ja ap kyseiselle pelin osalle.

Jos haluat tasoittaa itsesi automaattisesti, voit taistella Midgar Zolomia vastaan ​​(seiso vain Midgar Swampin sisällä X: llä teipattuna, turbo saattaa olla tarpeen). Voit myös tasoittaa tietyillä rannoilla pitämällä alhaalla, hahmosi juoksee ylös ja sitten alas rannalle jatkuvassa liikkeessä. X: n nauhoittaminen taas tappaa hirviöt automaattisesti. Näiden menetelmien kohdalla kannattaa harkita Sneak Attack materiaa asetuksissa.

Toivottavasti tämä auttaa

Mutta kun astut viimeiseen vankilaan, on silti mahdollista mennä ulos? Koska vain kaksi minuuttia sitten kohtasin toisen asian: menin taistelemaan lentävän aseen kanssa, voitin ensimmäisen taistelun ja seurasin häntä, mutta ylitin Midgarin ja joukkue laskuvarjolla sisällä ... Minun oli ladattava peli uudelleen!
@dag Kyllä, voit poistua lopullisesta vankilasta sisään astuttuasi. Jos en erehdy, se on joka tapauksessa todella välttämätöntä joidenkin esineiden hankkimiseksi.
@dag, Grace Note on oikeassa, harhauttaa videota missä se on.
Kiitos niin paljon kavereita! Youtube-videojuliste on kuitenkin hieman karkea ...: D
Midgar Zolom antaa vain 250 EXP: n ... tasaaminen kestää ikuisesti!
Kyllä, Zolomin etuna on, että voit asettaa asiat ylös ja sitten tehdä jotain muuta samalla kun tasaat. Automaattinen tasoitus tarkoittaa sitä, ettei ole siellä (nukkua, työskennellä jne.) Ja silti tasoittaa
Katson, että pidän mieluummin Mideelin naapurustomenetelmästä: Yritän sitä, jatkan sitten pohjoista luolaa ja annan sinulle palautetta!
Pohjoisella kraatterilla on parempi exp / ap tunnissa, mutta olen aina käyttänyt W-tuotetta eliksiirien huijaamiseen ja sitten vain juossut kaikesta, mikä ei ollut taikapottia / liikkuja. Taikapotit antavat 8000xp per potti ja tulevat joskus pareittain. Liikkuvat antavat 800ap ja tulevat aina kolmena
WHOAH! Olen pohjoisessa kraatterissa ... se varmasti tekee temppun!
#2
+14
Ian
2010-07-29 01:01:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Korkeimmat EXP / AP-voitot:
Jos haluat vain saada mahdollisimman paljon AP- ja EXP-arvoja mahdollisimman nopeasti, pohjoisen kraatterin suoalue on paras, koska voit taistella muuttajia vastaan ​​( antaa erittäin korkean AP: n) ja Magic Pots (korkeat EXP-voitot) siellä.

Sinun on annettava paljon Elixirejä Magic Potsille, mutta voit vain kopioida ne W-Item materia -vikalla: varusta W-Item, valitse Elixir, käytä sitä jollekulle tai Magic Potille, valitse sitten toiselle kohteellesi uudelleen Elixir, poista sen valinta ja sinulla on vielä yksi varastossasi. Valitse Elixir uudelleen, poista sen valinta uudelleen, niin sinulla on toinen; toista tätä tarpeen mukaan.

Hahmotilastojen lisääminen lähteillä
Jos haluat myös parantaa hahmojasi keräämällä lähteitä (voima, taika, mieli jne.) , paras alue tasojen ja lähdekohteiden saamiseksi on Sunken Gelnika.

Lähteet:
Yhteenvetona lähteitä on useita muunnelmia, ja kun käytät lähdettä yhden merkin kohta, yhden kyseisen merkin tilastoista kasvaa yhdellä pisteellä (lähdetyypistä riippuen). Lähteet ovat pelissä hyvin harvinaisia, ja lähteistä morfoituu vain kourallinen vihollisia, mutta Gelnika on pelin yksi alue, jossa kaikki löytämäsi viholliset voidaan muodostaa lähteiksi, ja jokainen lähdetyyppi voidaan hankkia morfoimalla siellä ainakin yhden tyyppisiä vihollisia.

Tässä on luettelo:
Virtalähde = +1 Vahvuus (tee enemmän fyysisiä vahinkoja)
Vartijalähde = +1 Elinvoima (ota vähemmän fyysisiä vahinkoja) )
Maaginen lähde = +1 Maaginen (tee enemmän maagisia vahinkoja)
* Mielen lähde = +1 Henki (ota vähemmän maagisia vahinkoja)
Nopeuden lähde = +1 Taitavuus (nopeampia käännöksiä taistelussa) Onnen lähde = +1 Onni (on onnea enemmän, jos onni on tekijä)

* Erityinen huomautus mielen lähteistä ja Hengestä: Koska peli on viallinen, varustettujen panssarien Maaginen puolustus -attribuuttia ei koskaan käytetä pelin laskelmissa, joten Henki on ainoa asia, joka todella suojaa hahmojasi taikuushyökkäyksiltä. Siksi Henki on erittäin tärkeä tilasto, ja ainoa tapa lisätä puolustustasi taikuushyökkäyksiltä on käyttää mielilähteitä.

Vihollisten morfaus lähteisiin
1. Hanki Morph
Saat sen muinaisten temppelistä. Se on unohdettavissa, joten jos et saanut sitä ... liian huono.

2. Hanki Yuffie Koska Yuffie on valinnainen hahmo, luulen, että et ehkä ole lisännyt häntä juhliin, joten katso tämä opas löytääksesi hänet. Etsi {OPT-1} siirtyäksesi asiaankuuluvaan osioon.

3. Siirry uponnut Gelnika
-kentälle Sukellusveneelle, matkustaa Costa del Solin eteläpuolelle lähellä kultaista lautasta. Sukella ja varo uppoutunutta lentokonetta, mutta varo kuitenkin välttämästä smaragdi-asetta, jos se piileskelee lähellä. Ohjaa sukellusveneesi upotettuun alukseen päästäksesi sinne.

4. Hanki muotoilija
Muodostaja löytyy Gelnikasta, mikä on mukavaa ja kätevää, koska tarvitset sitä. Muodostaja löytää piiloutuneen huoneesta suoraan huoneen edestä Pelastuspisteen avulla. Muodostaja on huoneen alatason rintakehässä, vasemmassa yläkulmassa, piilossa näkyvistä.

5. Morph-viholliset muodonmuuttaja
-menetelmällä rajoittamattomien lähteiden hankkimiseen Gelnikasta on käyttää Morph-komentoa (saatu varustamalla Morph materia) vihollisillesi, joita taistelet täällä. Jos tapat minkä tahansa vihollisen, jonka löydät Gelnikasta Morph-komennolla, heidät muunnetaan lähteeksi sen mukaan, minkä tyyppisen vihollisen tapoit.

Normaalisti Morph-komento aiheuttaa 1/8 vahingon, jonka normaalisti hyökkäyksesi olisi aiheuttanut, mikä tekisi lähteiden hankkimisen todella vaikeaksi. Temppu vihollisten morfointiin on saada Yuffie puolueeseesi ja varustaa hänet lopullisella aseellaan, Conformerilla.

Muodostaja tekee vahinkoa, joka liittyy vihollisen tasoon, jota hyökkäät sillä, ohittamalla monet. normaalit vahinkolaskelmat, mukaan lukien Morphin vahinkoja vähentävä vaikutus. Koska Gelnikan viholliset ovat kaikki erittäin korkeilla tasoilla, Yuffie's Conformer voi helposti lyödä heitä Morphilla 7000-8000 vahingon takia, mikä tekee hänen Morph-hyökkäyksestään helposti tappavan iskun.

6. Selviytyminen Gelnikasta
Hyvä tapa tehdä kovemmista vihollisista (enimmäkseen tuntemattomista) Gelnikassa on pitää hahmosi takarivillä ja varustaa ne nauhoilla tai sekaannusta estävillä / myrkkyä estävät panssarit / lisävarusteet (sekaannuksen esto on tärkeämpää). Tällä tavalla hahmosi vahingoittavat vähemmän ja vahingoittavat vähemmän, mikä tarkoittaa, että heillä on vähemmän mahdollisuuksia vahingossa lopettaa viholliset. Yuffien pitäisi tietysti olla jo takarivillä, koska hänen Conformer (kuten kaikki pitkän kantaman aseet) tekee silti täyttä vahinkoa takariviltä.

Jos olet jonkin verran matalalla tasolla ja huomaat, että luotat rajakatkoihin pehmentääksesi vihollisia tai yksinkertaisesti selviytyäkseen, osta joukko hypereitä. Surullisuuden * parantamisen (jota jotkut täällä olevat viholliset voivat aiheuttaa) lisäksi ylimääräisen Hyperin käyttäminen hahmoissasi antaa heille raivotilan, mikä tarkoittaa, että he saavat rajataukonsa kaksi kertaa nopeammin. Rehellisesti, Fury-tila on melkein aina hyödyllinen loppupelin aikana, joten joukko Hypers-tuotteita on aina hyvä tapa. (Älä unohda, että W-Item-temppuilla saat niin monta kuin tarvitset.) Fury-tilan ainoa haittapuoli on, että fyysiset hyökkäyksesi menettävät vähän useammin, mutta mielestäni heikentynyt tarkkuus ei yleensä ole huomattava. Jos vähentynyt tarkkuus häiritsee sinua, voit käyttää taikuutta hyökkäykseen, joka ei menetä ...

* Toisaalta myös hahmojesi saaminen suruun on todella etu : hahmosi vievät 30% vähemmän vahinkoa. Jos haluat mieluummin surun kuin raivo, osta (tai kopioi) joukko rauhoittavia aineita.

Mitkä viholliset antavat mitä lähteitä
Virtalähteet tulevat tuntemattomilta
Guard-lähteet tulevat lähettäjältä Unknown2s
Taikuuslähteet tulevat tuntemattomista3 - Mielen lähteet tulevat käärmeistä
Nopeuslähteet tulevat villakoirista
Onnellisuuslähteet tulevat Bad Rapsista

Muut paikat Morph-vihollisille lähteisiin
On muitakin paikkoja saada lähteitä, jotka voivat olla tehokkaampia, jos haluat lisätä vain yhden tyyppisiä tilastoja nopeasti. Lisätietoja on tässä oppaassa ja hakemalla sanaa {PER-2}, joka vie sinut tilastojen enimmäisosioon.

Kiitos paljon tästä selityksestä! Kävin Gelnikan luona ja otin kaiken ... mutta vihaan todella hirviöitä, joita siellä tapasin! Yritän nyt Mideelin aluetta (se näyttää hyvältä - helppoa ja paljon exp / ap), mutta menen pian pohjoiseen kraatteriin. (ehkä myös Gelnikalle ...)
Vau. Aloitin pelaamisen uudelleen FF7: n kautta, kuten yllä olevassa kommentissa todettiin ... ja kaivoin myös vanhan oppaskirjan, jonka sain pelin mukana. Luulen, että annoit minulle vain enemmän hyödyllistä tietoa kuin koko kirja yhteensä. Kiitos!
Vastauksena kommentteihisi olen lisännyt osan 6, jossa on vähän hyödyllisiä neuvoja taistelun helpottamiseksi Gelnikassa. Takarivi jätetään traagisesti usein huomiotta, samoin kuin Fury-tila, vaikka ymmärrän ihmisten hämmennystä jälkimmäisestä, koska peli toimii ikään kuin Fury olisi 'negatiivinen' tila, joka voidaan 'parantaa' rauhoittavilla aineilla. Itse asiassa suru ei ole kovin huono kumpikaan, mutta pidän yleensä Furysta.
#3
+1
McKay
2010-07-20 19:26:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Muistan hämärästi tasaantumisen Chocobon maatilan ison maton (The Midgar Zolom?) SE puolivälissä Midgarin lähelle. Se oli aiemmin mahdoton hirviö, joten se antoi paljon kokemusta, mutta pelin tässä vaiheessa se ei ollut liian huono, ja voisin hyökätä siihen toistuvasti.

Kiitos neuvosta, mutta, kuten sanoin edellä, "Midgar Zolom antaa vain 250 EXP ... se kestää ikuisesti tasolle!" ...
#4
+1
Jphilly
2014-01-23 11:08:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Matkalla vedenalaiseen reaktoriin osu hälytys seinälle juuri ennen junonista lähtöä reaktoriin. Juokse ja taistele vihollisia vastaan, paras paikka tasolle, jonka löysin pelin tuossa vaiheessa.

#5
  0
Jason
2012-03-10 15:56:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

The earliest place to get good exp is Junon. In the hall that leads to the underwater reactor, there is a switch next to the group of Shinra goons. Press that and it makes mobs spawn. I've read that if you're on Disc One, this will produce creatures from the beginning of Disc 2.

I was able to get all my limits to level 3 and max out 2 "all" Materia (which sells for 1.4 gil). Seeing how there is an Inn that charges a whopping 30 gil a night and has a save point, this is by far the best place until you get the Tiny Bronco. Then you can go to Mideel and kill the head hunters.

As a side note Cloud at this point should have gotten or able to get his Double growth weapon (Force Stealer). The use a platinum bangle that gives double growth as well.

If you like power leveling then Junon is the place to be. You will also still have all your party members.

#6
  0
Simon turner
2014-01-12 01:57:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Metsäalue rakettikaupungin mukaan 90% ajasta 1500+ exp ja hirviöitä on erittäin helppo voittaa teho-lvd siellä ja saada 30 lvlä merkkiä kohden hetkessä levyn loppuun mennessä. lvl 60 +Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...