Kysymys:
Pac-Manin haamujen tai hirviöiden nimet
Eight Days of Malaise
2010-07-09 05:25:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Etkö ole varma, ovatko he haamuja vai hirviöitä, mutta mitkä ovat heidän nimensä, jotka jahtaavat rakasta ja pelottomaa sankaria Pac-Mania sokkelon ympäri?

Onko heillä edes nimiä? Onko heillä myös erillisiä persoonallisuuksia?

Vain muistiinpano kaikille uteliaille; kaikki vastaukset ovat virheellisiä käyttäytymisen suhteen; yksikään aaveista ei liiku satunnaisesti. Täydellinen, yksityiskohtainen analyysi on nähtävissä [täällä] (http://gameinternals.com/post/2072558330/understanding-pac-man-ghost-behavior).
@Schism Se on kiehtova artikkeli. Ja se saa minut miettimään, miksi jätit tämän kommentiksi pikemminkin kuin vastaat kysymykseen?
@SevenSidedDie Kommentoin, koska se oli vanha kysymys, joka keskittyi enemmän nimiin kuin käyttäytymiseen, joten en pitänyt sitä tarpeeksi merkittävänä vastauksen antamiseksi. En myöskään ole varma kyvysteni tiivistää artikkeli. : P
Kolme vastused:
#1
+45
alexanderpas
2010-07-09 05:53:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vihollisten luonne (persoonallisuus), lempinimet ja käyttäytyminen ovat:

 • Punainen: Shadow " Blinky " Japanissa hänen hahmonsa on edustettuna sanalla oikake, joka tarkoittaa "ajaa alas tai ajaa". (Jahtaa Pac-Mania koko ajan, myös nopeutuu, kun olet syönyt tietyn määrän pisteitä, mikä saa vähemmän jokaiselle tasolle.)

 • Vaaleanpunainen: nopea " Pinky "Japanissa hänet luonnehditaan machibuseksi, joka tarkoittaa" suorittaa väijytys ". (Nopea, mutta satunnainen liike.)

 • Syaani: Bashful " Inky " Japanissa häntä kuvataan kimagurena, joka tarkoittaa "epävakaa, mielialaista, tai epätasainen temperamentti ”. (Ujo ja yrittää pysyä poissa pac-manista, ellei häntä lähestytä liikaa, minkä jälkeen se ajaa myös Pac-Mania.)

 • Oranssi: Pokey " Clyde "Japanissa hänen hahmonsa kuvataan otobokeksi, joka tarkoittaa" teeskentelyä tietämättömyydestä ", ja hänen lempinimensä on" Guzuta ", joka tarkoittaa" jäljessä olevaa ". (Hidas ja satunnainen liike)

Nyt haamu vs. hirviö -aiheessa pelihallin kabinetissa vihollisia kutsuttiin "hirviöiksi", mutta kun Atari 2600 -koti versio julkaistiin vaalealla, välkkyvillä vihollisilla, käsikirjassa heidät kutsuttiin "haamuiksi", sekaannuksen lisäämiseksi TV-sarjassa viitataan heihin "haamuhirviöinä" (pidän henkilökohtaisesti mieluummin haamuja.)

Lähde käyttäytymismallit:

Uncited, mutta olen kuullut, että Pinky pyrkii tukemaan Pac-mania, samoin kuin Clyde, ja että Inky on ainoa, joka "pakenee" aktiivisesti Pac-manilta.
Tarkempia ja yksityiskohtaisempia tietoja: http://home.comcast.net/~jpittman2/pacman/pacmandossier.html
#2
+12
Todd Lehman
2011-10-08 04:27:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Alkuperäinen peli kutsui olentoja hirviöiksi , kun he jahtaavat sinua (punainen, vaaleanpunainen, sininen, oranssi) ja kutsuivat heitä aaveiksi , kun he juoksevat sinulta (violetti / persikka) sen jälkeen kun olet syönyt energiaa.

Hirviöiden japanilaiset nimet ovat:

 • Punainen: Oikake eli "Akabei " (jahtaja)
 • vaaleanpunainen: Kimagure alias" vaaleanpunainen " (epävakaa / oikukas)
 • syaani : Machibuse eli "Aosuke" (väijyvä)
 • Oranssi: Otoboke eli "Guzuta" vahva> (soittaa tyhmää)

(Vaaleanpunaisella hirviöllä oli lempinimi "Pinky" sekä Yhdysvalloissa että Japanissa.)

#3
+9
ire_and_curses
2010-07-09 05:45:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Aaveilla on sekä nimiä että erillisiä persoonallisuuksia. Tässä on yksityiskohtainen kuvaus (ja toinen kuvaus). Yhteenveto on:

 • Blinky (punainen): Nopeutuu, kun olet syönyt tietyn määrän pisteitä. Pyrkii jahtaamaan tarkemmin kuin mikään muu aave.

 • Pinky (vaaleanpunainen): Liikkuu yleensä vastapäivään. On yleensä ensimmäinen aave, joka hajoaa sokkelon kulmiin.

 • Muste (sininen): tekee näennäisesti satunnaisia ​​päätöksiä risteyskohdissa, niin on vaikeampaa ennustaa kuin muut haamut.

 • Clyde (oranssi): Usein luopuu takaa-ajoista, joten haamuja on helpoin välttää.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...