Kysymys:
Onko olemassa strategiaa, kun pelataan säiliönä vs.
Albort
2010-07-17 07:46:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen suuri L4D2-fani. Yksi asia, johon en voi kietoa pääni ympärille, on Tankin pelaaminen vs. Olen roskaa siinä (suurimmaksi osaksi).

Onko sinulla strategioita hyvän säiliön pelaamiseen?

Vaihda kysymyksen otsikko "L4D2 Versus: Tankistrategia"; sellaisenaan, se kuulostaa siltä, ​​että se pyytää tapoja tappaa tankkeja, ei tappaa tankeilla.
Neljä vastused:
#1
+17
cowgod
2010-07-17 08:03:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tankki on epäilemättä vaikein pelattava tartunnan saanut tartunta. Tiimisi odottaa sinun ottavan kaikki neljä selviytynyttä yksin, mikä on mahdotonta ilman joukkuetovereidesi apua. Ohita kaikki, jotka kutsuvat sinua n00b: ksi epäonnistuneen säiliöajon jälkeen. Opi siitä ja kokeile seuraavalla kerralla erilaisia ​​strategioita.

Boomer on suurin apu säiliölle, koska jos hän onnistuu saamaan sapen yhdelle tai useammalle selviytyneelle, tavallisten tartunnan lauma kutee hyökkäämään (tavallisesti he eivät, kun säiliö on lähellä). Tämä auttaa hämmentämään selviytyneitä, jotta voit löytää hyviä hittejä.

Älä koskaan koskaan jää palamaan . Jos perhe on saanut Molotov-cocktaileja tai kaasupulloja, pysy kaukana niistä. Älä vain kiirehdi sisään ja yritä lyödä heitä. Pysy taaksepäin ja heitä kiviä alueelle, jossa he eivät voi sytyttää sinua tuleen.

Koordinoi joukkuetovereidesi kanssa yrittääkseen kyvyttömäksi selviytyjiä tarpeeksi kauan, jotta pääset lähelle heitä, etenkin Hunters. Jos toinen selviytyjä ampuu metsästäjän selviytyjältä, heillä kestää muutaman sekunnin seisomaan. Tämä antaa sinulle tarpeeksi aikaa lyödä heitä.

Hyökkää ensin heikkoja pelaajia vastaan. Älä myöskään luota pelkästään selviytyneiden punaisiin, keltaisiin tai vihreisiin ääriviivoihin. Käytä välilehden valikkoa nähdäksesi, ovatko ihmiset käyttäneet pillereitä parantamaan terveyttään korkeammalle kuin väripaletti, johon auransa putoaa (punaisella pelaajalla voi olla yli 60 terveyttä pillereiden ottamisen jälkeen).

työkyvytön perhe, älä jatka hyökkäystä heidän puolestaan ​​. Toimimattomille eloonjääneille aiheutettu vahinko on vähäistä, ja tappaminen heille tällä tavalla vie iät. Pysy sen sijaan työkyvyttömien perheiden läheisyydessä, jotta kun heidän joukkuetoverinsa yrittävät elvyttää heitä, voit mennä sisään ja lyödä heitä.

Vaikein osa säiliössä olemisesta ovat todellakin tiimisi kommentit ja yleinen odotus, jonka heillä on sinusta tällä hetkellä. Suurin osa heistä odottaa sinun kiirehtivän selviytyneitä ja tappavan heidät kaikki. Jos odotat hetkeä, heillä on taipumus loukata sinua tai jopa mennä potkimaan sinua pois. Sama, jos epäonnistut juoksussa, koska kukaan ei auttanut sinua. Pelkkä säiliö on melkein hyödytön järjestäytyneelle selviytyneiden joukkueelle, tämä on avainosa.
Hieman äskettäinen korjaustiedosto tarkoittaa, että sinun ei tarvitse enää tarkastella heidän terveyttään välilehdillä, jotta tiedät heidän juoksunopeutensa.
@ILMTitan Vain epäselvyyttä ei ole, kommenttisi koskee vain Left 4 Dead 2: ta.
#2
+11
Spidey
2010-07-20 15:42:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vain lisätäksesi cowgodin loistavaa vastausta, jos olet avoimella alueella, älä edes yritä jahtaa selviytyneitä, he pitävät helposti etäisyytensä ja ampuvat paska ulos sinusta samaan aikaan. käytä autoja, jäteastioita ja trukkeja aina kun mahdollista, koska se aiheuttaa välittömän toimintakyvyn.

Vinkki: Jos olet säiliö, napsauta kartan 4 karnevaalikampanjassa "Test your might" -peliä niin, että se soi soittokello ja soitat suuren lauman. Käytä sitä päästäksesi perheeseen.

Hah, minulla ei ollut aavistustakaan, että voisit tehdä Test-your-might -pelin säiliönä. Todella siistiä.
#3
+4
user1604
2010-07-23 12:22:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit myös kokeilla näitä myös silloin, kun yllä kuvatut hyvät ideat loppuvat.

Pakene selviytyneiden luota, jotta he löysivät sijaintisi. Kiipeä sitten tartunnan saaneilla tikkailla päästäksesi heidän päänsä yläpuolelle. Sitten vain pudota heidän päänsä oikeaan aikaan. Jos sinulla on onnekas, voit joskus lyödä useita niistä yhdellä bashilla. Ja jos he juoksevat eri suuntiin, joukkuetoverisi saavat hyvän mahdollisuuden.

Jos joku selviytyneistä menee työkyvyttömäksi ja lähellä on autoa tai roskakoria, voit yrittää lyödä häntä toistuvasti sillä. Tällä tavoin voit tappaa hänet kohtuullisessa ajassa ja yhden kuolleen eloonjääneen pohjaviiva on silti parempi kuin jonkin verran vahinkoa heille kaikille.

#4
+1
someguy
2013-02-26 07:07:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytä säiliöitä viimeisellä alueella tykistönä kivien kanssa kaukaa ja näkyvistä, mutta pidä säiliö hallinnassa. Tällä tavalla liittolaisesi saavat enemmän hyökkäysaikaa, ja jos ne pelataan hyvin, he voivat ostaa aikaa ylimääräisille laumahyökkäyksille.

Olen tehnyt tämän taktiikan aikaisemmin avoimilla kartoilla ja voit tappaa enitreemijoukkueen ennen ensimmäinen säiliö menettää terveytensä.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...