Kysymys:
Voinko luottaa Steam-pohjaisiin peleihin? Onko Steamiin asennettu ei-toivottua toimintaa?
Chris W. Rea
2010-07-17 03:25:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Joten - ostin juuri uuden pelin Supreme Commander 2 . Tämä kysymys ei koske peliä, vaan online-ohjelmiston asennusalustaa, jota se näyttää vaativan. En ole ostanut peliä pitkään aikaan ja olen hämmentynyt: Ilmeisesti SC2 on "Steam" -pohjainen peli.

Kun menin asentamaan pelin, se pyysi minua joko luomaan uuden Steam-tilin tai kirjautumaan sisään olemassa olevalla tilillä. Napsautin "Peruuta", koska en aio pelata verkossa ja en halua mitään tarpeetonta asennusta tietokoneelleni , koska aion pelata vain yhden pelaajan!

Napsautettuaan "Peruuta" asennusohjelma pyysi kuitenkin vahvistusta siitä, että halusin todella peruuttaa pelin asennuksen! Luulin vain peruuttavan "online" -osat !

Ymmärrän nyt, että Steam vaaditaan monissa peleissä DRM: n muodossa. Mutta kaikki ohjelmistot, jotka väittävät olevansa DRM ja vaativat liitettävyyttä, saavat minut huolestumaan. Joten haluan todella tietää:

  • Voinko luottaa tähän "Steam" DRM (Digital Rights Management) -ohjelmistoalustaan?

  • Onko kukaan tehnyt riippumatonta varmennusta tämän alustan toiminnasta? (Olen erittäin kiinnostunut kaikista DRM-tiedostoista Sony BMG CD -kopiosuojaskandaalin jälkeen. Kiitos Mark Russinovichille.)

  • Asentaa "Steam" -alusta jotain erityisen ikävää tai ei-toivottua tietokoneelleni?

Ainoa ongelma, joka minulla on ollut höyryn kanssa, on se, että avautuvat mainokset houkuttelevat minua finaaliviikolla.
Ainoa ongelmani on, että se alentaa ajoittain ostamiani pelejä sanomatta minulle. http://www.kotaku.com.au/2010/05/rockstar-no-longer-selling-cracked-max-payne-2-on-steam/
Sain kerran puoliintumisajan ilmaiseksi vastalakkopaketilla, mutta sitten paketti katosi enkä löytänyt enää puoliintumisaikaa.
@Christian: Kaikki jakelijat, ei Steam.
Iloinen nähdä jonkun pelaavan SC2: ta! Olen Steam SC2 -foorumeilla samalla nimellä kuin täällä, ja pelaan yleensä verkossa (isännöin useimmiten ilmaiseksi kaikille, mutta löydän muutamasta 3v3: sta / 4v4: sta ja paremmuusjärjestykseen).
Huomaa, että jos Steamin palvelimet menevät alas * (mitä tapahtuu useita kertoja vuodessa, yleensä juuri suuren myynnin aikana, kun ihmiset ostavat / lataavat paljon tavaraa: |) * etkä ole * jo * offline-tilassa, et voi taannehtivasti vaihda offline-tilaan, eikä sillä ole ** pääsyä mihinkään peleihisi, ennen kuin palvelimet palaavat **. Joten se ei ole aivan yhtä onnellinen-persikka-ruusuinen kuin kaikki tekevät siitä. Tästä huolimatta rakastan Steamiä niin äärimmäiseen, että en yleensä osta muita kuin AAA-nimikkeitä, ellei se ole Steam-yhteensopiva.
Olen Steamin käyttäjä jo vuosia.Olen täysin tyytyväinen siihen.Voit jopa käyttää sitä kirjautumalla sisään gaming.stackexchange.com
Kuinka siirryt offline-tilaan?
Yhdeksän vastused:
#1
+82
user56
2010-07-17 03:28:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kyllä, voit luottaa siihen. Se ei ole häiritsevää, ja kaikki se (vähintään) hallitsee pelejä ja korjaustiedostoja puolestasi. Kaikki muu on valinnaista.

Steamilla on offline-tila, jossa voit pelata pelejäsi ilman yhteyttä Steamiin, mikä antaa sinulle täydellisen vapauden Valven palvelimilta.

Se ei asenna kaikkea muuta kuin tarvitsemasi ohjelmisto (kuten DirectX ja ohjaimet) sekä pelit ja korjaustiedostot. Mikään, mitä et halua, ellet halua asentamaasi peliä. Ainoa haittapuoli on, että nämä korjaustiedostot pakotetaan sinulle tavallaan jopa yksinpeleissä. Jos kehittäjä päättää 'päivittää' pelin tai tehdä muutoksen, josta et pidä, siihen ei voi tehdä paljon.

En ole tietoinen mistään 'itsenäisestä vahvistuksesta', mutta DRM Steam on itsessään erittäin vaaraton, voit halutessasi suorittaa Steamin offline-tilassa, eikä heillä olisi mitään keinoa päästä peliin, lukuun ottamatta sitä, ettet saisi korjauksia. Mikä tahansa muu DRM voidaan valita tietysti pelin itsensä käyttöön, mutta sillä ei ole mitään tekemistä Steamin kanssa.

Joka tapauksessa Square Enix on jo valinnut Steamin käytön. Jos et luota heihin, miksi asennat pelin itse?

Henkilökohtaisesti luotan Steamaan, mutta ostan myös joitain pelejä ilman minkäänlaista DRM: ää, Old Old Games (gog.com) -sivustolta. Steam on yksi paikka saada A-listalla olevia PC-nimikkeitä kohtuullisella (mutta ei täydellisellä) DRM-ratkaisulla. W
Mitä muuta haluat DRM: ltä ilman, että jakelijat lopettavat toimintansa?
Pelkästään selvennyksen vuoksi Steam-offline-tila vanhenee lopulta, ja sinun on muodostettava yhteys uudelleen. Steam on silti melko hieno.
Monissa tapauksissa voit jopa pelata Steam-peliä ilman Steamiä käynnistämällä (muokkaamattoman) suoritettavan suoraan.
Mutta voitko luottaa siihen, että Steam antaa sinun pelata pelejäsi 10 vuoden päästä? Takaavatko ne joko a) palvelimet edelleen käynnissä tai b) jokainen ostamasi peli julkaisee DRM-korjauksen? Koska jos @T M on oikeassa ja offline-tila vanhenee, pelisi voivat joskus mennä pois.
@Cyclops - on varmaa, että nuo hakkereiden d00ds ovat siellä lohduttamassa halkeamien lumivyöryllä, jos sellainen sattuu. Ei mielestäni koskaan huolenaihe.
@shaderach - Rajoitetaan vain laillisuuteen.
@Arda Xi - minä teen, mutta älkäämme myöskään teeskennellä, että suurin osa Steamin ostamista peleistä on jo ** murtunut. Emme myöskään heiluta lippuja varoituksesta jostakin typerästä tuomiopäivän skenaariosta, jossa Steam haihtuu ja yhtäkkiä kaikkia pelejä ei voi pelata. Se on suoraan naurettavaa. Kertoa ihmisille, että Steam on riski, koska tulevaisuudessa ei ehkä ole mahdollista todentaa jo murtautuneita pelejä **, mikä on ainakin hyödytöntä ja pahimmillaan suorastaan ​​harhaanjohtavaa.
@Shaderach, laillisuuden lisäksi (ja yritän pysyä laillisena), on kysymys siitä, että sinun on ladattava suoritettava tiedosto, jonka joku muukalainen kertoo, antaa sinun pelata hakkeroitua peliä ... Jostain syystä en ** pidä olla kyseisessä skenaariossa. Ja mitä kutsutaan "typeräksi tuomiopäivän skenaariaksi" - joo, mitkä ovat todennäköisyydet, että * suuri yritys *, sanotaan Microsoft (tai Steam), [sulkisi musiikkipalvelimensa] (http://arstechnica.com/microsoft /news/2008/04/drm-sucks-redux-microsoft-to-nuke-msn-music-drm-keys.ars), jättäen laillisille omistajille tulevia valtuutuksia?
@Cyclops - kertoimet ovat ** 100% **, että jonain päivänä Steam-palvelimet ovat poissa. Minun on vaikea uskoa, että joku voisi ajatella toisin. Kertoimet ovat myös ** 100% **, että Steam-pelisi on pelattavissa palvelinten kuoleman jälkeen. Ainoa kysymys on * kuka * tekee sen mahdolliseksi. Voimmeko palata huoleen TODELLISISTA asioista nyt?
@ArdaXi Älä unohda, että ostamasi ohjelmiston murtaminen, jotta se toimisi järjestelmässäsi, on laillista useimmilla lainkäyttöalueilla (tiedän).
@ver Ei Yhdysvalloissa. DMCA tekee kaikenlaisen kopiosuojausjärjestelmän kiertämisestä laittoman. En ole varma muista lainkäyttöalueista.
@Cyclops 90% matkasta sinne, toistaiseksi niin hyvä.
#2
+31
didi
2010-07-17 09:38:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voinko luottaa tähän "Steam" DRM (Digital Rights Management) -ohjelmistoalustaan?

Kun olen käyttänyt Steamiä yli 2 vuotta, voin sanoa kaikesta sydämestäni: kyllä. Alun perin ärsytin, että tarvitsin Steamin pelaamaan yhtä peliä: kun sain pari muuta peliä ja lisäsin joitain kavereita, joiden kanssa pelin: siitä on tullut korvaamaton. Nautin mukavuudesta "ei enää CD-levyjä / CD-avaimia", nopeista latauksista, integroiduista päivityksistä ... paljon pelejä, joita en olisi ostanut aiemmin, olen yksinkertaisesti ostanut, koska se on niin kätevää. Saatat myös haluta tutkia Valve-yritystä - tutustu esimerkiksi Team Fortress 2: lle tekemän tuen ja korjauksen määrään ... toisin kuin monen miljardin dollarin yritykset, kuten EA, myydyin Battlefield-sarja. Uskon, että pelkästään se merkitsee Valveä stand-up-tyyppisenä yrityksenä. (Luulen, että TF2 on paska, mutta kunnioita missä vain.)

Onko kukaan tehnyt riippumatonta varmennusta tämän alustan toiminnasta? (Olen erittäin kiinnostunut kaikista DRM-tiedostoista Sony BMG CD -kopiosuojaskandaalin jälkeen. Kiitos hyväksi Mark Russinovichille.)

En ole kuullut mistään sellaisesta. Haluat ehkä etsiä tätä Googlelta. Steamilla on ehdottomasti mahdollisuus viedä yksityisiä ja luottamuksellisia tietojasi - aivan kuten mikä tahansa muu sovellus.

Asentaa "Steam" -alusta jotain erityisen ikävää tai ei-toivottua tietokoneelleni?

Kokemukseni mukaan Steam DRM ei ole koskaan ilmestynyt ongelmana. Ymmärrä kuitenkin, että ostamissasi peleissä voi olla muita DRM-ohjelmistoja, joita tarvitaan pelin toimimiseen. Esimerkiksi BF-pelit vaativat PunkBusterin, Anno 1404: llä on oma (drakoninen) DRM-ohjelmisto. Muista tutkia itse peli ja sen käyttämä DRM-tyyppi.


Ovatko pelkosi perusteettomat? Luulen, että kyllä. Olen kuullut ihmisistä, joilla ei ole ollut ongelmia Steam DRM: n kanssa.

+1 Valven lisäarvolle jo ostamillesi peleille. Tämä voitti minut pitkään.
Tietoja henkilötietojen keräämisestä Steam pyytää ihmisiä osallistumaan laitteisto / ohjelmistokyselyyn (vuosittain). Ja tietysti se kerää peliaikaa.
Lisätietoja DRM-lisäohjelmistoista on tässä luettelossa: http://steamdrm.flibitijibibo.com/
+1, mutta silti on syytä mainita, että heikko "offline-tila" voi olla joskus melko ongelma.
@DenilsonSá Tämä kysely on valinnainen, ja sitä käytetään vain heidän palvelunsa parantamiseen.
Pieni korjaus - [PunkBuster] (http://fi.wikipedia.org/wiki/PunkBuster) on [huijausta estävä / hakkeroinnin estävä ohjelmisto / työkalu] (http://en.wikipedia.org/wiki/Cheating_in_online_games# Anti-cheating_methods_and_limitations), joka on samanlainen kuin Valven [VAC] (http://fi.wikipedia.org/wiki/Valve_Anti-Cheat), eikä sillä ole mitään tekemistä pelien suojaamisen kanssa laittomalta kopioinnilta tai pelaamiselta.
Steam on hieno, mutta suosittelen, että luet muiden DRM- ja huijaussuojajärjestelmien käyttöoikeussopimuksen.Esim.lähteestä [PunkBuster] (http://storefront.steampowered.com/pbeula/): "[PunkBuster] voidaan pitää invasiivisena" ja se voi siirtää "kaikki kiintolevyllä olevat tiedostot" ja "todelliset kuvakaappaukset" järjestelmästäsi.Tärkeää on, että peli jatkuu, jos hylkäät EULA-sopimuksen.
#3
+12
badp
2010-07-17 03:38:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En aio pelata verkossa, enkä halua mitään tarpeetonta asentaa tietokoneelleni, koska aion pelata vain yksinpeliä!

Niin mahtavaa kuin Steam voi olla, se todella imee, kun pakotetaan asentamaan se ja ilmoittautumaan vain yhdelle pelille, varsinkin jos aiot käyttää sitä vain yksinpelissä. Sinulla on myötätuntoni.

Voinko luottaa tähän "Steam" DRM (Digital Rights Management) -ohjelmistoalustaan?

Asentaa "Steam" -alusta jotain erityisen ikävää tai ei-toivottua tietokoneellani?

Voit luottaa Steamaan yhtä paljon kuin mihinkään muuhun asentajaan. Höyryasennusohjelmalla ei ole minkäänlaisia ​​erityisiä käyttöoikeuksia, joita muilla asentajilla ei ole. Steam-asiakas itsessään ei vaadi järjestelmänvalvojan käyttöoikeuksia, mutta taustalla saattaa olla palveluita, jotka tekevät niin.

Steam ei kuitenkaan tee asioita, joita muut sovellukset eivät voi tehdä. Noudata normaalia varovaisuutta.

Onko kukaan tehnyt riippumatonta tarkistusta tämän alustan toiminnasta? (Olen erittäin kiinnostunut kaikista DRM-tiedostoista Sony BMG CD -kopiosuojaskandaalin jälkeen. Kiitos Mark Russinovichille.)

Alusta on melko suosittu ja laajasti käytetty, joten se on reilu oletetaan, että tutkijat ovat arvioineet sen turvallisuuden. Minulla ei ole lähteitä tästä, mutta olen melko varma, että jos jotain olisi löydetty toistaiseksi, mediat olisivat ottaneet sen vastaan ​​melko nopeasti.

#4
+9
user929
2010-07-17 03:54:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

http://store.steampowered.com/subscriber_agreement/

Steam on jakelualusta, jonka DRM-ominaisuudet ovat rajoitettu:

  • Tietokoneesi on oltava online-tilassa ja yhteydessä Internetiin, jotta voit vahvistaa tilisi pelin omistavaksi.

  • "sisältää toimintoja, jotka on suunniteltu tunnistamaan ohjelmisto tai laitteisto prosessit tai toiminnot, jotka voivat antaa pelaajalle epäoikeudenmukaisen kilpailuedun pelatessaan minkä tahansa Steam-ohjelmiston, muiden Valve-tuotteiden tai niiden muunnelmien moninpeliversioita "- OK, tavallaan pelottava sanamuoto, mutta rajoitettu nimenomaan pelattaessa peliä moninpelitilassa .

Tästä huolimatta Valve ei estä Steamin julkaisemia pelejä pelaamasta muita DRM: itä, kuten SecuROM. Tämä on jokaisen julkaisijan tehtävä, ja se on otettava huomioon ostettaessa yksittäisiä pelejä.

"Toiminto, joka on suunniteltu tunnistamaan ohjelmisto- tai laitteistoprosessit tai toiminnot, jotka voivat antaa pelaajalle epäoikeudenmukaisen kilpailuedun" on Valven [VAC] (http://en.wikipedia.org/wiki/Valve_Anti-Cheat) komponentti, jota AFAIK käyttää vain tiettyihin Valve-peleihin.
#5
+6
RCIX
2010-07-17 12:24:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Siihen asti, että sain Supreme Commander 2: n, en käyttänyt Steamiä ollenkaan, ja nyt se on suosikkini valinta pelien ostamiseen. Ei kuulosta shilliltä Valvelle, mutta sillä on minimaalinen jalanjälki järjestelmässäsi, sen avulla voit löytää uusia pelejä helposti, se korjaa ja seuraa pelejäsi puolestasi ja (jos olet kiinnostunut siitä) tapaat ystäviä, jotka pelaavat pelejä.

#6
+6
Warren P
2010-07-19 04:50:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sain höyryä "koukussa" Orange Boxin kanssa. Ostin oranssin laatikon vain saadakseni portaalin. Luulen, että minun on pitänyt pelata Portalia, Half Life 2: ta ja jaksoja sekä joukkueen linnoitusta riittävän arvoltaan noin 300 dollarin arvosta pelejä, ja maksoin luultavasti 30 dollaria Kanadasta oranssista laatikosta.

Joten, kun aloin ladata pelejä Steam-kaupasta, siitä tuli suosikkipaikkani ostaa pelejä. Pidän kuitenkin myös GOG.comista, koska jotkut heidän peleistään ovat DRM-vapaita. Pidän vanhoista roolipeleistä ja monet vanhemmat pelit ovat GOG: lla ilman DRM: ää.

Olen kokenut vain yhden MAJOR-haitan; Haluan pelata kannettavalla tietokoneella, ja Steam DRM offline-tilassa täytyy olla, mikä vaatii offline-kirjautumistiedot. Jos tietokoneellasi ei ole offline-kirjautumistietoja, ENNEN kuin menet Internet-yhteydelle, et voi pelata, jopa muuta kuin online-peliä.

Olen unohtanut mennä offline-tilaan höyryyn, ennen kuin irrotin kannettavan tietokoneen kotiverkosta ja vietin sen lentokentälle, missä voin joko maksaa lentokentän wifistä (argh!) tai olla soittamatta höyrypelejä odottaessasi lentokentällä. Päivitys

Steamin tekee Valve, joka tekee myös upeita mahtavia pelejä. Uskon, että he aikovat ravistaa pelimarkkinoita. Pelin kehittäjät ansaitsevat palkan. Joten tuen alustoja, jotka antavat heidän tehdä niin ilman tarpeetonta julkaisijoiden pahaa keskellä. Jos höyry + venttiili muuttuu pahemmaksi kuin Activision tai EA ovat juuri nyt, muutan mieleni. Mutta tällä hetkellä Steam tekee paljon HYVÄÄ monille pienille ja keskisuurille peliohjelmistostudioille, ja jopa BIG-pojat asettavat tavaransa sinne.

Olen ostanut siellä joitain pelejä hintaan 5 dollaria joka maksoi 50 dollaria, kun he olivat uusia. DRM ei ole valinnainen. Ilman sitä hyvin harvat studiot antaisivat pelinsä levittää tällä tavalla. Sanon "kiitos DRM: lle" siitä, että hän antoi minulle lailliset kopiot suurimmista koskaan tehdyistä roolipeleistä, alle 10 dollaria.

Se ei todellakaan ole totta. Kun käynnistät asiakkaan ilman yhteyttä, voit käynnistää asiakkaan offline-tilassa. Olen tehnyt sen tarpeeksi usein.
Olen kokeillut sitä, eikä se ole koskaan toiminut minulle.
P: Tilisi kirjautumistiedot on tallennettava asiakkaalle, jotta se voi alkaa offline-tilassa - ehkäpä näin on epäonnistuneissa yrityksissäsi? Tallennettujen tilitietojen avulla Steam-asiakas pyytää siirtymään offline-tilaan, jos sillä ei ole yhteyttä. Vastauksesi sisältää vääriä tietoja, korjaa ne.
Onko parempi nyt? Korjasin varoituksen.
Olen Warrenin kanssa tässä asiassa. Olen ostanut useita pelejä alle 10 dollarilla vain tarkistaa ne, ja se on helvetti, kun ostan niitä kaupasta tai eBayn kautta. Minun ei tarvitse koskaan metsästää levyä 1 mistään siellä ostamastani pelistä. Voin myös poistaa asennuksen ja asentaa sen uudelleen (erityisen hyödyllinen koneiden eläkkeelle siirtymisen yhteydessä - pystyin asentamaan Day of Defeat -vuodet ja kaksi konetta ostamisen jälkeen ilman, että talossani oli sotkua!)
#7
+5
RomanSt
2012-07-10 02:17:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit luottaa Steamiin , mutta et voi luottaa Steamilla toimiviin peleihin . Call of Duty 4 asensi PunkBusterin tietokoneelleni, joka jäi sen jälkeen, kun poistin CoD4: n Steamin kautta, ja vaati ulkoisen työkalun poistamista.

Minulla ei ole kaunaa Steamin suhteen; Steam on loistava. Mutta sinun ei pitäisi ajatella, että vain koska se on Steamissä, se ei tee tällaista asiaa.

Mutta tämä ei tule höyrystä. Jos sinulla olisi CoD4 toisesta lähteestä, sinulla olisi myös punkbuster asennettuna. Se on julkaisijan / kehittäjien päätös, ei Steams, tässä tapauksessa se on vain jakelualusta.
Vaikka on mielenkiintoista, että Steam sallii toisen DRM: n tulla pelin mukana, vaikka Steamin DRM olisi paikallaan. Ikään kuin koko prosessin helpottaminen Steamillä ei olisi riittävä kannustin pelin ostamiseen.
#8
+4
Waflix
2011-10-19 14:07:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän Steamiä jo jonkin aikaa, eikä minulla ole vielä ollut ongelmia. Joten luulen, että voit luottaa siihen.
Steam vain järjestää pelisi ja myydä pelejä, ja toisinaan valtavasti.

  • Kyllä, voit luottaa siihen
  • En saanut selville miten se toimii tarkalleen, enkä tehnyt itsenäistä tutkimusta
  • Asiakkaan lisäksi se ei asenna mitään muuta
#9
+1
user108271
2015-04-14 15:24:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos tarkoitat höyrykäyttöistä, sen pitäisi olla hieno.

Huomaa, että Steamin kautta myydään pelejä, jotka käyttävät kolmannen osapuolen DRM: ää. Oli yksi peli (CoD4-kokeilu?), Jonka asensin Steamin kautta vain kertoakseni, että Process Explorer (SysInternals) ei voi olla käynnissä samanaikaisesti.

Joten on myös joitain huonoja omenoita Steam-pelien joukossa - jos he käyttävät kolmannen osapuolen DRM: ää.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...