Kysymys:
Korean sotavaunun laskuri
bdhar
2010-07-08 08:59:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen pelannut Age of Empires - Conquerors -peliä yli 6 vuotta. Meillä oli tapana kilpailla toistensa kanssa lähiverkon kautta. Kokemuksemme on yleensä se, että väestöraja on 100 tai enemmän, Korean sotavaunu näyttää olevan tuhoutumaton sen suuren osuman ja hyvän hyökkäyksen vuoksi. Mikä olisi hyvä strategia sen voittamiseksi?

Seitsemän vastused:
#1
+13
txwikinger
2010-07-14 22:41:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mielestäni yksinkertainen vastaus on

Päästä lähelle, jotta mitätöisit sotavaunun kantaman hyökkäysetu. Kuten kaikki ratsuväkiyksiköt, se on altis pikemmille, riistaajille ja kameleille.

Tässä on lisää vinkkejä, mutta se tulee periaatteessa samaan pisteeseen

#2
+10
MAK
2010-09-13 14:10:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pikemen ovat erityisen tehokkaita, jos he onnistuvat pääsemään lähelle. Käytännöllinen lähestymistapa on kuitenkin käyttää ratsuväkeä - erityisesti kevyttä ratsuväkeä, joka on hieman vähemmän altis ohjusten vaurioille. Ratsuväki voi sulkeutua nopeasti ja varsin tehokkaasti ryhmissä.

Massiivisia sotavaunuja on melko vaikea voittaa, ja ne vievät suurimman osan pikemeistäsi tai ratsuväistäsi ennen kuin ne pääsevät lähelle. Yksi vaihtoehtoinen lähestymistapa, jonka olen nähnyt käyttäneen (mutta en ole koskaan käyttänyt itseäni), on käyttää pieni joukko onagereita. Onagers pidetään muiden yksiköiden takana suojaamiseksi, jotta heitä ei hyökätä heti, ja ne kaikki hyökkäävät kerralla, kun he ovat kantamalla. Tämä toimii vain, jos ne on täysin päivitetty, ja silloinkin tämä on periaatteessa uhrautuva strategia, menetät lopulta hyökkääjistä selviävät sotavaunut. Mutta se tuhoaa useita sotavaunuja ja heikentää muita, ja antaa muille yksiköille paremmat mahdollisuudet sulkea.

Kaikissa onager-strategioissa on otettava huomioon se tosiasia, että korealaiset ovat yksi tärkeimmistä piirityksen aloittaneista siviileistä pelissä.
#3
+2
Onnesh
2010-08-12 15:10:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos mahdollista, käytä ratsuväkeä, se on paras tapa lopettaa sotavaunu.

#4
+2
Akzfowl
2015-01-27 19:15:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytä massahiomakoneita, mieluiten Onagerien takana. Tarvittaessa jotkut kevyt ratsuväki voidaan myös käyttää pehmentämään niitä. Mielestäni tämä on paras tapa pitää mielessä kustannukset ja se, että mikä tahansa sivilisaatio voi toteuttaa tämän laskurin.

Muista, että menetät melko monta yksikköä, mutta olen käyttänyt tätä useita kertaa ja luulen, että se toimii parhaiten. Hiomakoneet ovat helposti vaihdettavissa. Ja koska sotavaunut ovat pohjimmiltaan (hyvin) vahvistettuja ratsuväen jousimiehiä, saat siistin bonuksen hyökkäämällä heihin

#5
+1
mesut
2015-03-29 03:00:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Turkki on mielestäni paras sivilisaatio korealaisiin verrattuna erityisesti Schwarzwaldin kartalla. Kun kilpailijasi on korealaisten sotavaunu (alue 9), Onagersin (alue 12) takana. Turkkilaiset pommittavat kohti (alue 13), pommitykkiä (alue 14) ja jotkut Janissary (alue 8) voivat olla tehokkaimpia.

#6
  0
Stratz
2011-11-03 08:07:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytä Huskarlsia. He ovat jalkaväkeä ja goottilaisia ​​ainutlaatuisia yksiköitä.

#7
  0
user69277
2014-02-14 09:19:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sotavaunut ovat erittäin voimakkaita. Itse asiassa Korean sivilisaatio oli kielletty lähiverkkopeleissä / liigoissa, kun Age of Empires oli hitti takaisin päivinäni.

Olen vastustanut heitä kameleilla; se on paras tapa, ja älä unohda, että korealaiset yksiköt voidaan muuntaa / eivät kuole, joten muuntaminen kameleiden kanssa on paras tapa saada ne.

Mutta strategisesti paras tapa, jolla heidät voitin, oli käyttää Kiinalaiset / mayat / brittiläiset. Ei jousimiehien tai vahinkojen takia, mutta nopea peli, jossa hyökkään korealaisia ​​vastaan ​​ennen kuin he saavuttavat linnakauden, ja pidän heitä jatkuvasti paineen alla kaappaamalla suuren osan heidän resurssipisteistään.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...