Kysymys:
PS3-varmuuskopiointi?
averyzoe
2010-07-10 09:41:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Onko mahdollista varmuuskopioida tallentamasi pelit PS3: lle, jos ne korvataan?

Viisi vastused:
#1
+13
Kip
2010-07-11 03:44:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tietyn pelin tallennuksen varmuuskopiointi on helpompaa tapaa kuin koko kiintolevyn varmuuskopiointi. Käytä vain peukaloasemaa USB-korttipaikassa ja siirry kohtaan Tallennetut tiedot -apuohjelma (PS3) PS3-valikossa (se on "Trophy Collection" -kohdan yläpuolella). Valitse sitten tallennustiedosto ja paina kolmiota ja valitse sitten kopio. Sinun pitäisi nähdä peukaloasema määränpääksi.

Tämä ei toimi suojatuille tallennuksille. Luettelo peleistä, jotka käyttivät tallennussuojausta, löytyy täältä: http://community.eu.playstation.com/t5/PlayStation-3-General-Discussion/Locked-PS3-Game-Saves-Compilation-List-is-Now -Saatavana / td-p / 9269692
Suojattujen pelien tulisi olla tallennettavissa PSN + -palveluun [pilvitallennustila] (http://blog.eu.playstation.com/2011/03/09/online-storage-available-to-playstation-plus-members-from-tomorrow/) palvelu - tietysti, koska PSN on tällä hetkellä poissa, tämä on todennäköisesti kiistanalainen asia :)
Onko varmuuskopioitava kaikki tallennukset (koko järjestelmän varmuuskopion lisäksi) vai onko sinun valittava kukin tiedosto ja tallennettava se?
@JamesMcMahon:, sikäli kuin voin kertoa, sinun on tehtävä se yksi kerrallaan tai tehtävä täydellinen järjestelmän varmuuskopio
#2
+9
Bob
2011-05-05 00:44:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tallennettu pelivarmuuskopiointi on myös yksi ominaisuuksista, jotka sisältyvät PlayStation Plus -palvelun tilaamiseen

+1. Tämä on ainoa tapa varmuuskopioida suojatut tallennukset.
En tiennyt tätä, minun on ehkä harkittava, ettei Playstation Plus -palvelua saada, tiedätkö, onko ne palautettavissa toisella PS3: lla?
#3
+7
DarkShiva
2010-07-10 11:19:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kyllä, voit varmuuskopioida PS3-tiedot ulkoiselle kiintolevylle. Katso seuraava video, jossa kerrotaan, miten se tehdään järjestelmävalikosta.

Tämä ei toimi myöskään suojatuille tallennuksille (tai muulle suojatulle sisällölle). Katso Kipin vastaukseen lähettämäni linkki.
Selkeyden vuoksi tämä * ei * varmuuskopiosuojattu tallennus, mutta ne voidaan palauttaa vain samalla PS3: lla.
#4
+1
wicker95
2010-07-17 02:24:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Huomaa, että tallennettujen pelien varmuuskopiointi USB-muistitikulle ja mahdollisesti ulkoiselle kiintolevylle ei aina takaa kaikkien niihin liittyvien tietojen tallentamista - pelit online-komponenteilla, kuten Rock Band, voivat rajoittaa mahdollisuuksia käyttäjän varmuuskopioida tallennettuun sisältöön liittyvät tiedot. Sain Rock Bandin ongelman kovalla tavalla ...

#5
  0
Chris Marisic
2011-06-20 06:01:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos käytät täydellistä PS3-varmuuskopiota, näyttää siltä, ​​että varmuuskopioidaan myös suojatut pelisäästöt, koska minulla on Dragon Age Origins, ja päivittäessäni PS3-kiintolevyäni tänä viikonloppuna minulla on edelleen pelitiedot. On mahdollista, että Dragon Age Complete -kokoelman julkaiseminen on suojaamatonta, mikä tekee anekdoottisista todisteistani virheellisiä.

Varmuuskopiointi-apuohjelma tekee varmuuskopiosuojatut tallennuspelit, mutta voit palauttaa ne vain samalle PS3: lle.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...