Kysymys:
Sisältääkö Lego Indiana Jones 2 uutta sisältöä verrattuna Lego Indiana Jones 1: een?
ChrisF
2010-07-09 01:00:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nautin melkoisesti Lego-peleistä, niiden yhdistelmä pulmienratkaisuista, keräilystä ja huumorista toimii varsin hyvin.

Olen soittanut alkuperäistä Lego Indiana Jonesia, mutta mietin, onko sen arvoinen hankkia seuranta. Tiedän, että sillä on tasot uudesta elokuvasta, mutta onko siellä riittävästi uusia juttuja, jotta se kannattaa aikaa? Onko uusia tasoja alkuperäisistä elokuvista vai vain päivityksiä alkuperäisestä pelistä?

Aiheeseen liittyvä: [Onko Lego Indiana Jones 1: lla sisältöä, jota ei ole Lego Indiana Jones 2: ssa?] (Https://gaming.stackexchange.com/q/260371/181240)
Kaksi vastused:
#1
+13
alexanderpas
2010-07-09 01:44:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kyllä, jos rakastit ensimmäistä peliä, rakastat varmasti toista peliä.

Kaikilla kolmella ensimmäisellä elokuvalla on täysin uudet tasot, mukaan lukien vähemmän tunnetut kohtaukset, yhteensä 15 tasoa, Yksi 5 tason tasoinen maailma jokaiselle elokuvalle (suunnilleen samankokoinen kuin ensimmäinen peli). Neljännellä elokuvalla on myös 15 tasoa, jotka jakautuvat kolmelle maailmalle.

Perustasojen lisäksi jokaisella tasolla on " Vaihtoehtoinen tila ", johon voit siirtyä, kun olet voittanut tason, ja jokaisessa maailmassa on vielä 5 bonustasoa.

Bonusena jokaisessa maailmassa on yksi ylimääräinen salainen bonustaso, joka on käytettävissä vasta olet voittanut kaikki lisä- ja bonustasot tuossa maailmassa.

Tämä tuo meidät yhteensä 96 tasolle , jotka ovat jakautuneet 6 maailmaan ja tekevät siitä tasaisen suurempi kuin LEGO Star Wars, The Complete Saga, jolla oli 72 tasoa (lukuun ottamatta bonustasoja, mutta mukaan lukien vapaa-roam-tila.), ja näiden kahden pelin välillä ei ole päällekkäisyyttä .

Lisää kaikille uusille tasoille, voit myös luoda omia mukautettuja tasoja, joita voit pelata myöhemmin (valitettavasti ei jakamista järjestelmien välillä)

Nyt tämä on kattava vastaus!
@alexanderpas "ei jakamista järjestelmien välillä" tarkoitatko, että tietokoneella luotua tasoa ei voida jakaa Nintendo WII U: lle (esimerkkinä)?
@John-tasoa, jonka olet itse luonut, voidaan pelata vain omalla konsolillasi.
#2
+2
McKay
2010-07-09 01:07:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Joten he lisäsivät uuden elokuvan, mutta "korostivat" myös alkuperäisten kolmen elokuvan tasoja. Jos rakastit legosarjaa, pidät todennäköisesti parannuksista melkein yhtä paljon kuin uudesta legopelistä.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...