Kysymys:
Kuinka voin vähentää viivettä pelatessani World of Warcraftia?
Antony
2010-07-08 12:02:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla voi usein olla yli 600 ms: n viive ratsastettaessa, ja olen kuullut pelin sisäisten ihmisten sanovan, että viivettä voidaan vähentää käyttämällä mukautettua välityspalvelinta tai DNS-palvelinta (en muista mitä).

Onko olemassa hyviä strategioita viivästyksen vähentämiseksi WoW: ssä, sen lisäksi, että lataat lisäosien vähimmäismäärän?

Yksitoista vastused:
#1
+11
gnarf
2010-07-08 14:44:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sivustossa EpicAdvice.com - Työkalut viiveen laskemiseen on paljon hyviä asioita.

Lasku ja Tasoitus molemmat näyttävät saavan kunnollisia arvosteluja, samoin kuin elitistjerks-blogi, jossa puhutaan joistakin rekisterihakkeista, lisäosioista ja monista muista vinkeistä katkaisujen vähentämiseksi (mikä voi myös auttaa pingeissä).

+1 Olen revitty välillä äänestämällä teitä EJ-linkin ja äänestän teitä alas EJ-linkin puolesta. Se on todella mukava resurssi, mutta se on nyt hieman vanhentunut. Voisitko muokata sisältöä, jotta voimme pitää sen ajan tasalla StackExchange-taikuuden avulla? (Esimerkiksi joitain buffeja on muokattu kohdassa 3.3.3 roskapostin vähentämiseksi.)
@Jurily - haluaisin, mutta mielestäni olisi hyödyllisempää, jos joku innostuisi tarpeeksi luomaan oman oppaansa latenssin laskemisesta, joka ei sisältänyt väärää tietoa .. Lisäsin tämän viestin vain yhteenvetona siitä, mitä EpicAdvice-yhteisö oli.
Hyvä herra, kaikki tässä koko säikeessä on väärää tietoa.Pingin väheneminen ei vastaa viiveen vähenemistä, mutta yskän parantaminen on sama kuin kylmän parantaminen.Jokainen tämän sivun ehdotus vähentää ping-arvoa, mutta * lisää * pakettien viivettä.Kaikki tämän aiheuttamat positiiviset vaikutukset ovat puhtaasti psykologisia.
#2
+8
Ondrej Slinták
2010-07-19 17:10:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän henkilökohtaisesti Leatrix Latency Fixia. Se laski viiveeni ~ 250 ms: sta ~ 60 ms: iin kaikissa kokeilluissani Euroopan alueilla (tällä hetkellä Draenorilla).

Toimii myös minulle.
Minun meni 300: sta 110: een käyttämällä tätä. :) keskilänsi, käynnissä länsirannikon palvelimella ...
#3
+6
corsiKa
2010-08-06 02:01:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

1) Onko sinulla langaton yhteys? Jos kyllä, kytke se virtalähteeseen ja saa välitön lisäys.

2) Onko sinulla muita yhteyksiä käyttäviä asioita? Vaimoni ja minä pelaamme molemmat (eri tietokoneet) ja olemme 200 pingissä. Hän käynnistää Internet-radion, bam olemme jopa 400 ping. Suorita netstat tarkistaaksesi olemassa olevat yhteydet.

#4
+5
Trefex
2010-07-08 12:08:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

No, latenssi perustuu ensisijaisesti etäisyyteen WoW-palvelimeen ja verkkoyhteyteen. Oletko Yhdysvalloissa pelaamassa EU-palvelimilla vai päinvastoin? Onko Internet-yhteytesi jaettu? Lähetätkö / lataatko naapureitasi jakavan yhteytesi pelaamisen aikana?

Kaikki tämä voi vaikuttaa viiveeseen.

Uskoin, että etäisyys on myös latenssin ensisijainen asia. mutta oma kokemukseni osoitti minulle, että tämä ei ole enää totta. Minun on vielä tutkittava * miksi *, mutta lue vastaukseni vain nähdäksesi, mitä tarkoitan.
No, olet oikeassa. Etäisyydellä tarkoitan kuitenkin verkon etäisyyttä. Tämä etäisyys mitataan yleensä hypyn (reitittimet, kytkimet) määränä sinun ja kohdepalvelimen välillä. Näiden humalien lukumäärä voidaan yleensä selvittää tekemällä reittireitti kohde-IP: lle. Sinun tapauksessasi humaloiden määrä voi olla todellakin sama riippumatta siitä, missä muutit. Saattaa olla vain sattumaa, että sinun tapauksessasi humaloiden määrä on sama, toinen tekijä on näiden humaloiden kaistanleveys. Jos sinulla on paskayhteys jonnekin reitilläsi, pingisi nousee, vaikka siirtyisitkin lähemmäksi ze-palvelinta
#5
+4
Niall
2010-07-08 12:59:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit käyttää SSH-tunnelointipalvelua, kuten http://lowerping.com, nämä voivat auttaa, jos olet fyysisesti kaukana WoW-palvelimesta. Heillä on ilmainen kokeilu nähdäksesi, auttaako se tilanteesi.

Lisäosat eivät todennäköisesti vaikuta verkon viiveeseen niin paljon.

#6
+3
MaHuJa
2010-08-09 23:36:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tässä viestiketjussa kerrotaan, kuinka ja miksi välityspalvelimen temppu toimii.

http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=6214123217&sid=1 "Tämä on tulee tekniseksi paikoissa; ohita bitit, joita et ymmärrä. "

Tästä seuraa, että ei-välityspalvelinrekisterin temppu (katso vastaus leatrixista) tuhoaa muut kuin pelit , kuten lataukset, jotka täyttävät latauskapasiteettisi.

Ja olen varmasti samaa mieltä siitä, että en käytä langatonta - en käytä mitään langatonta muuta kuin kannettavia tietokoneita ja matkapuhelinta. Siksi hiirellä tai näppäimistöllä ei ole koskaan loppunut paristoja keskellä pomotaistelua.

+1 langattomalle vihalle. Linkkisi on kuitenkin rikki.
#7
+2
Billy Jo
2010-07-11 21:26:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink
  • Jos pelaat langattoman yhteyden kautta, varmista, että sinulla on vahva signaali langattomaan tukiasemaan. Varmista myös, että tietokone ja tukiasema on määritetty käyttämään uusinta saatavilla olevaa langatonta määritystä (802.11n on uudempi kuin 802.11g on uudempi kuin 802.11b).

  • Jos Toistat Ethernetin kautta, varmista, että verkkosovittimesi on määritetty käyttämään täyttä kaksipuolista tulostusta suurimmalla mahdollisella nopeudella (10/100/1000 Mbps).

  • Sulje kaikki ohjelmat tietokone, joka saattaa käyttää paljon kaistanleveyttä. Yleisiä syyllisiä ovat musiikin suoratoisto ja tiedostojen jakaminen (torrentit, FTP jne.).

#8
  0
GAThrawn
2010-07-08 16:33:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

DNS-palvelimen muutoksella ei todennäköisesti ole mitään merkitystä viiveellesi. Ainoa DNS tekee vain sanomalla tietokoneellesi WoW-palvelinten osoitteen, sen pitäisi tehdä tämä vain kerran palvelinta kohti (istuntoa kohden) kirjautumisessa tai vyöhykkeellä muutosta, joten et todellakaan huomaa DNS-tarkkuuden nopeuseroja.

#9
  0
Dave
2010-07-08 16:39:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Joskus Internet-yhteyden virhekorjauksen poistaminen käytöstä auttaa. Toisin sanoen, jos suuri viive johtuu suuresta liikenteestä eikä pitkästä etäisyydestä palvelimeen.

Tutki reitittimesi asetuksia. Sinulla ei kuitenkaan ole takeita siitä, että palveluntarjoaja noudattaa reitittimen kyselyä virheenkorjauksen poistamiseksi käytöstä. Jotkut palveluntarjoajat tarjoavat mahdollisuuden tehdä tämä nimenomaisesti joko ilmaiseksi tai pientä maksua vastaan.

#10
  0
cregox
2010-08-06 01:35:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen äskettäin käynyt Brasiliasta Uuteen-Seelantiin ja kokeillut peliä samassa valtakunnassa ... Olin aluksi hämmästynyt, pingini NZ: ssä nousi 200: sta 1k: iin, mutta se oli ymmärrettävää etäisyyden vuoksi ... Mutta Olin vieläkin hämmästyneempi, kun se todella laski alle tunnissa, takaisin 200: een.

Kun palasin Brasiliaan, pingin kesti vain muutama minuutti.

Tämä todistaa minulle, että WoW itse tekee jo paljon ping-optimointia. Joten, en vaivaudu kokeilemaan liikaa muita asioita, koska voit todennäköisesti häiritä sen omaa järjestelmää kuin auttaa pingisi.

Paras asia on ehdottomasti säätää omaa. kone optimointia varten. Asioita, kuten ihmiset jo ehdottivat täällä, kuten Leatrix (ajatteli, että se ei todellakaan toiminut minun tapauksessani wifissä) ja kaapelin saaminen, jos olet wifi-verkossa.

#11
  0
user6360
2011-01-19 21:41:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yritä myös kokeilla wtfast.com, käytän sitä henkilökohtaisesti. Wtfastilla saan ~ 100ms, kun taas ilman sitä olen yli 250ms.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...