Kysymys:
Pitäisikö minun ladata sniper-laukaukseni kokonaan?
Jeffrey
2010-07-08 00:49:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Onko sniper-kiväärin lataaminen järkevää useimmissa tapauksissa? Jos vihollinen nousee lähelle, yritänkö paremmin yrittää ampua-ei-ampua, ei-ampua tai kokeilla jotain muuta asetta?

Scope-and-Shoot ei toimi / headshots -toiminnon kanssa.
kun he ovat lähellä: jarate + kukri tai juokse ja löydä parempi paikka piippaamaan.
Kuusi vastused:
#1
+11
John Gietzen
2010-07-08 00:56:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se riippuu kohteestasi, jota olet menossa.

Raskaalle usein sinun on ladattava, vaikka oletkin menossa päälaukkuun.

Jos kuitenkin haluat nopeamman vihollisen (esim. Partiolaisen tai lääkäriin), paras veto on mennä yhteen lataamattomaan päälaskuun tai kahteen nopeaan kehon laukaukseen.

Ja lopuksi lataaminen, kun sinulla ei ole vihollista näkyvissä, se on yleensä hyvä strategia, koska voit yleensä ampua yhden ei-uber-vihollisen täyteen ladatulla päälaukaudella.

Onko latauksen ramppi lineaarinen?
Kyllä, uskon niin.
Tämä on aiheen ulkopuolella, mutta vastauksena Johnin viimeiseen ajatukseen: Ainoa kysymykseni lataamalla ilman näkyvää vihollista on se, että se saa minut usein liian alttiiksi vihollisten ampujille. Ajatuksia?
@Revoked Ja tietysti vihollisen vakoojille. Myös ahtaalla kartalla sinua saatetaan veloittaa, etkä huomaa vihollisen juotavaa / demoman-rakettia / tahmeaa hyppyä kartan yli lähelläsi
#2
+8
Jon McAuliffe
2010-07-15 12:21:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nämä TF2 Wikin tiedot näyttävät olevan melko merkityksellisiä kysymyksessäsi.

Ainoat luokat, joita et voi tappaa nollavarastetulla pääosuudella tarkkuuskiväärin kanssa, ovat Solider , Pyro, Demoman ja Heavy, joista kukin vaatii 17%, 9%, 9% ja 50% veloituksen yhden laukauksen (headshot) tappamisesta.

On myös syytä huomata, että voit myös tappaa ( bodyshot) partiolainen, insinööri, lääkäri, sniper ja vakooja 100%: n latauksella, jos luulet sen olevan parempi panos kuin pää.

Kaikki tämä menee ulos ikkunasta, jos lääkäri lataa, mutta Yllä olevalla linkillä on myös tietoa siitä.

Tai [virallisessa wikissä] (http://wiki.teamfortress.com/wiki/Sniper_strategy), jos et halua silmiesi vuotavan mainoksista.
#3
+5
Jon Mabe
2010-07-08 00:52:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Henkilökohtaisesti en sovi, kun he ovat todella lähellä tai se on partiolainen. Muuten yritän laajentaa niitä pääosumalla. Sanoisin, että saan melko kunnollisia tuloksia, mutta ei hienoa.

Haluaisin nähdä muutamia sniper-vastauksia täällä, koska en ole täysin varma, että se on paras tapa.

Se on melko samanlainen kuin lähestymistapa, jota käytän, mutta minulla näyttää olevan noin 10 prosentin laukaus partiolaisen ottamisesta, kun hän näkee minut. Minusta tuntuu vain istuvalta ankalta.
Sovittu, jos partiolainen lähestyy minua, olen suunnilleen sama suhde
Tätä varten sinun SMG on tarkoitettu tai purkki ja veitsi, jos olet rohkea
#4
+1
Albort
2010-07-13 12:28:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tästä syystä haluan henkilökohtaisesti käyttää Huntsmania. Sillä on nopeampi lataus, mutta pienempi zoomaus.

#5
+1
Set
2012-10-09 00:25:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sanoisin, että tekisit nopean laukauksen latauksettoman headshotin, jos partiolainen lähestyy sinua, haluan sen kuin tavallinen vartalo.

#6
  0
Zibbobz
2013-10-10 18:51:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hyväksyttävä strategia:

 1. Älä laajenna, ennen kuin näet kohteen.
 2. Jos kyseessä on raskas, pidä laukausta ja lataa laukaus täysin (varo, ettet anna hänen nähdä sinua tai pistettäsi). He eivät todennäköisesti tavoita sinua siinä vaiheessa, kun lataaminen kestää täyteen.
 3. Jos kyseessä on sotilas, demomaani tai pyro, lataa noin puolivälissä ennen laukauksen ottamista.
 4. Jos kyse on jostain muusta, kopioimaton päähaku onnistuu.
 5. Älä edes vaivaa partiolaisia, ellet ole erittäin varma tavoitteestasi.
 6. Jos et ole varma, lataa ja mene vartaloon.

Tämä pitää sinut suurimman osan ajasta ulkopuolelta, mikä parantaa tilannetietoisuutta ja kohteen valitsemista. Tämä riippuu myös siitä, minkä tyyppinen ampujakivääri / jousi sinulla on, tietävätkö he, että olet snippannut, onko heitä parantunut / ubered, pelaajan taitoa, johon olet ampunut, ja onko Sotilas / Demomen osaa raketti / kranaatti hypätä.

 • Jos käytät jousea, sinun ei tarvitse huolehtia niin paljon siitä, milloin lataat. Jousi latautuu melko nopeasti, ja se sopii joka tapauksessa paremmin keskitason tulipaloihin.
 • Jos kohde tietää, että ampujaa on, valmistaudu ottamaan vähemmän kuin ihanteellinen laukaus, kun he kutovat ja väistävät tulesi. Mahdolliset vahingot ovat parempia kuin ei vaurioita.
 • Jos he tietävät, missä olet, siirry muualle. On suuri mahdollisuus, että he keskittävät sinut alaspäin ja tekevät snippiasennostasi epätoivottavan.
 • Jos he ovat parantuneet, valmistaudu veloittamaan isompi laukaus heistä.
 • Jos heitä on Aktiivisesti parantunut, yritä ensin pyrkiä Mediciin. Vaikka et tapa häntä, hänen pakeneminen terveyden vuoksi on voitto sinänsä ja tekee tulevista kohteista pehmeämpiä.
 • Jos siellä on uberia, älä tuhlaa luotia.
 • Jos he osaavat rakettihyppy / kranaattihyppy, pyrkikää paikkaan, johon he aikovat laskeutua, tai hyppynsä huipulle, jossa heidän vaakasuora liikkuvuutensa on alhaisin. Ole valmis lataamaan tämän kuvan tai lataamaan sen vain niin kauan, että he saavuttavat huippunsa / pohjansa. Jos olet onnekas, he tappavat itsensä omalla hyppyllä.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...