Kysymys:
Mitä tapahtuu, jos aktivoin tuoteavaimen Steamissä jo omistamalleni pelille?
thekidder
2010-08-18 10:17:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on Steam-tuoteavain Just Cause 2: lle, jonka sain ilmaiseksi ostamalla videokorttini. Minulla on kuitenkin jo kopio tästä pelistä Steam-tililleni. Mitä tapahtuu, jos yritän aktivoida tämän toisen avaimen tililläni? Antaako Steam minulle kopion Just Cause 2: sta lahjaksi jollekin muulle? Kieltäytyykö se yksinkertaisesti lisäämästä sitä? Vai syökö se avaimen, joka tekee siitä arvotonta?

En halua kokeilla tätä vain, jotta jälkimmäinen tapahtuu, mutta olisi hyödyllistä, että voisimme lisätä sen ja lahjoittaa sen jollekin muulle.

Viisi vastused:
#1
+19
corroded
2010-08-18 11:06:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

jos sinulla on avain, niin miksi et vain anna sitä jollekulle muulle sen sijaan, että käyttäisit höyryä sen lähettämiseen? Joka tapauksessa omistamiasi Steam-pelejä ei tarvitse aktivoida uudelleen, joten anna avain ystävällesi.

#2
+13
BlueRaja - Danny Pflughoeft
2010-08-18 21:36:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen samaa mieltä syöpyneestä, että sinun on vain annettava heille avain, mutta vastaettava kysymykseesi:

Jos ostat kopion jo omistamastasi pelistä, saatat saada tai olla saamatta lahjakkuutta antaa jollekulle muulle. Valven mukaan ainoat tapaukset, joista saat lahjakkaan kopion, ovat:

  1. Käyttäjät, joilla on Left 4 Dead ja jatka sitten ostamalla "Left 4 Dead + Left 4 Dead 2 Bundle", saat ylimääräisen kopion "Left 4 Dead" -paketista.

  2. Käyttäjät, jotka omistavat Half-Life 2 ja jatkavat ostamista "The Orange Box" tai "Valve Complete Pack", saavat ylimääräisen kopion "Half-Life 2": sta.

  3. Käyttäjät, jotka omistavat Half-Life 2: Episode One ja ostavat sitten "Half-Life 2: Episode Pack", "Valve Complete Pack" tai "The Oranssi ruutu ”saa ylimääräisen kopion” Half-Life 2: Episode One ”.

  4. Käyttäjät, jotka omistavat Dawn of War II ja menevät sitten ostaa "Dawn of War II Gold Edition" saa ylimääräisen kopion "Dawn of War II"

  5. Käyttäjät, jotka ostavat käytettävissä olevat neljä pakettia tietylle Steamille otsikot saavat kolme ylimääräistä kopiota nimikkeestä lahjaksi pe päättyy.

  6. Lisäkopioita voidaan soveltaa osana rajoitetun ajan tarjouksia. Tällöin tiedot siitä, mitä ostoksesi sisältää, luetellaan kaupan etusivulla.

Kun yrität aktivoida jo omistamasi pelin (tai nipun, jonka omistat jo osia), Steam varoittaa ponnahdusikkunassa, mitä peliä / osia ei lisätä kirjastoosi. Voit sitten peruuttaa aktivoinnin.

Varoitan sinua heti, se ei toimi kaikissa peleissä. Minun pitäisi omistaa Overlord-peli kahdesti, koska otin yhden kopion, kun Overlord oli myynnissä, ja yhden, kun koko sarja oli myynnissä (halvemmalla kuin voisin ostaa Raising Hell ja Overlord 2 erikseen). En koskaan saanut siitä lahjakkuutta.
@powerlord: Dang, se on hyvä tietää.
Powerlord: tämä on oikeastaan ​​vastaus, ei kommentti. Juuri sen halusin tietää. Kiitos!
@thekidder:-venttiilillä on nyt virallinen UKK tästä aiheesta. Katso muokattu vastaukseni.
#3
+8
user2974
2010-08-20 19:38:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se riippuu todella pelistä. Jopa Valven omissa peleissä vain jotkut sallivat lahjakkoja kopioita: Half-Life 2, Hale-Life 2: Episode 1, Left 4 Dead ja Left 4 Dead 2.

Muihin kuin Valve-esimerkkeihin: omistaa pelin Overlord kahdesti, kun otin yhden kopion, kun Overlord oli myynnissä, ja yhden, kun koko sarja oli myynnissä (halvemmalla kuin voisin ostaa Raising Hell ja Overlord 2 erikseen).

En ole koskaan saanut siitä lahjakkuutta.

Sitä vastoin sain lahjakkaan kopion The Secret of Monkey Island: Special Editionista ostaessani Monkey Island 2: LeChuck's Revenge Special Edition toisen pelin ennakkotilauksena.

Sinun on parempi antaa heille vain avain, kuten syöpyneet ehdotukset ja välttää epäselvyys.

Tämä oli oikeastaan ​​pikemminkin uteliaisuudesta syntynyt kysymys: "Voiko kaikki höyrypelit aktivoida kahdesti ja antaa / vastaanottaa ne lahjaksi?" On hyvä tietää, että he eivät voi. Kiitos!
#4
+4
Karolinger
2013-12-08 05:07:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos syötät jo omistamasi pelin eri kopion höyryavaimen, höyryavainta ei käytetä. Siinä sanotaan, että omistat jo pelin.

Poikkeus on, kun peli sisältyy muiden pelien joukkoon, tässä tapauksessa avain menetetään. Vaikka en ole 100-prosenttinen, luulen, että minulle annettiin ilmainen ylimääräinen kopio Torchlightista aktivoituani nipun, johon sama peli sisältyi. Samasta poikkeuksesta voi olla poikkeuksia. Mikä irtisanominen!

Mistä tiedän? Kiitos Humble Bundlelle.

Tämän pitäisi olla oikein tämän foorumin mukaan: http://steamcommunity.com/discussions/forum/1/828936718752456377/
#5
  0
FrostyRyder
2015-02-28 20:32:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ostin juuri Sniper Trilogyn.

Omistan jo Sniper Ghost -soturin.

Ei lahjakkuutta, koska ostin paketin ulkopuolelta.

Ghost soturi sai kuitenkin päivityksen ... (Gold-versio?)

Sait kaiken muun kaikkien DLC: n kanssaTämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...