Kysymys:
Mitä pelejä Steam Cloudiin tallennetaan?
akira
2010-07-08 01:06:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mitkä pelit (paitsi Torchlight) tallentavat pelin tämänhetkisen tilan Steam-pilveen?

Mikä on Steam Cloud? Steam on Valven verkkopelien osto- ja digitaalinen toimituspalvelu / -alusta. Steam Cloud on melko uusi lisäys Steam-alustaan, joka tallentaa valtion eri peleille Steamin palvelimille "pilvessä". Pelistä riippuen se voi tallentaa esimerkiksi tallennuspelejäsi, merkkiasetuksiasi, näppäimistökartoituksia, vaihtoehtoja jne., Jotta kaikki tietokoneet, joihin käyt, lataavat kaikki nämä asetukset puolestasi ja pitävät ne synkronoituna heti kun kirjaudut Steamiin. / p>

Mikä on höyrypilvi?
Steam-tekniikka tallentaa tietoja, kuten tallennuspelejä, Valven palvelimille, jotta voit jatkaa peliäsi millä tahansa tietokoneella, johon Steam asennetaan.
Steam on Valven verkkopelien osto- ja digitaalinen toimituspalvelu / -alusta. Steam Cloud on melko uusi lisäys Steam-alustaan, joka tallentaa valtion eri peleille Steamin palvelimille "pilvessä". Pelistä riippuen se voi tallentaa esimerkiksi tallennuspelejäsi, merkkiasetuksiasi, näppäimistökartoituksia, vaihtoehtoja jne., Jotta kaikki tietokoneet, joihin käyt, lataavat kaikki nämä asetukset puolestasi ja pitävät ne synkronoituna heti kun kirjaudut Steamiin.
@GAThrawn: Olen kopioinut kommenttisi selittääksesi aiheen, kuin että.
Kaksi vastused:
#1
+25
Oak
2010-07-08 01:16:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Koko ajantasainen luettelo.

Huomattavaa:

  • Kaikissa Valve-peleissä käytetään Steam-pilviä.
  • Suurin osa luettelossa olevista peleistä on indie-nimikkeitä, ei AAA-pelejä, luultavasti siksi, että nämä otsikot on kirjoitettu nimenomaan Steamia ajatellen. Silti siellä on myös melkoisesti AAA-pelejä.
"Kaikissa Valve-peleissä käytetään Steam-pilviä." - Alkuperäinen Half-Life ja Portal eivät tue Steam Cloudia niiden [myymälän] mukaan (http://store.steampowered.com/app/70/) [sivut] (http://store.steampowered.com / app / 400 /). He tulevat nippuina vastaavien jatko-osiensa kanssa, ja sivut * niille * osoittavat, että Steam Cloudia tuetaan, mutta se voi vain tarkoittaa, että * jotain * tukee sitä. Antamasi linkki ei myöskään sisällä Half-Life- ja Portal-luetteloita. Joten luulen, että * uudemmat * Valve-pelit käyttävät Steam Cloudia.
Olen melko varma, että Portal käyttää Steam Cloudia ... Se on tullut merkittävästi Steamin jälkeen, se on samaan aikaan kuin Half Life 2: Episode 2. En kuitenkaan olisi yllättynyt, jos Half-Life ja muut GoldSrc-pelit eivät käyttäisi Cloudia.
#2
+5
user56
2010-07-08 05:47:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit helposti selvittää tietyn pelin Steam-sivulla, katso pelin tiedot. Jos siinä lukee Steam Cloud, sillä on tietosi taivaalla.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...