Kysymys:
Onko Bejeweled Blitzille taktiikkaa?
Chris
2010-07-08 02:00:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Keskimäärin ~ 60 000 pistettä Bejeweled Blitzissä iPhonelle, mutta näen, että monet ystäväni lähettävät yli 250 000 pistettä.

Onko taktiikkaa saavuttaa niin korkea pisteet, vai onko se oikeastaan ​​vain sormen nopeuteen ja / tai onnea?

Viisi vastused:
#1
+12
rlb.usa
2010-07-08 21:49:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ensisijainen vastaus on nopeus , mutta siinä on muutakin.

 • Pidä vauhtiasi tekemällä otteluita, niin saat edelleen jatkuvasti kasvava nopeusbonus. Tavoitteenasi on päästä x1000-nopeusbonukseen, jossa jokainen ottelu aiheuttaa räjähdyksen (ja jalokivet vilkkuvat) - mutta mikä tahansa nopeus on parempi kuin ei lainkaan nopeutta.
 • Tee ottelut alhaalta ylös, siellä on enemmän mahdollisuuksia kaskadiin
 • Ole tietoinen kerroinhelmistä - ottelun täytyy aiheuttaa kaskadi, joka poistaa 12 ruutua (ja yli 10 sekuntia edellisestä kerroinhelmestä). Tee siis nämä kaskadit ja tartu kerrannaishelmiin aikaisin.
 • Älä suunnittele seuraavaa liikettäsi liikaa. Tämä on Blitz, muistatko? 60-luku ei ole tarpeeksi aikaa miettiä kaskadeiden sisäisiä toimintoja.
 • Etsitkö lisää otteluita ASAP: lla. Eli, heti kun löydät ottelun ja alat vetää sitä, aloita etsiä seuraavaa.
 • Muista, että sinulla on vihjepainike - mutta etsiminen vie muutaman sekunnin, siirry ja napsauta.
 • Tee ostoksia. Yhdellä uusimmista päivityksistä voit ostaa lisävoimia, kuten kertojia kentällä käynnistyksen yhteydessä, jalokivien vaihtoa ja lisäaikaa. Henkilökohtaisen kokemukseni mukaan jalokivivaihto ja jatkoaika ovat arvokkaimpia pisteilleni.
 • Jos / kun luot viiden rivin ottelun ja hankit HyperCuben, sinun tulisi käytä sitä ASAP-värillä, jonka näet eniten. Tämän pitäisi luoda useita kaskadeja, lisätä nopeusbonustasi, ja kun kartalla on vähemmän värejä, seuraavan ottelun luomisen pitäisi olla helpompaa. (Muista, että 5-peräkkäin on arvokkain, joten älä tuhlaa mahdollisuutta mihinkään muuhun).

Älä unohda, että jos todella haluat olla bejeweled-blitz-master, sinun on tehtävä seuraava:

 • Harjoittele harjoittelua
 • Katso YouTube-videoita
 • Lue muita oppaita
Unohdit mainita onnea - suurin tekijä :)
#2
+5
Devon
2010-08-10 23:58:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen pelannut facebookissa ja korkeat pisteet ovat ~ 1,2 miljoonaa. Nopeuden lisäksi tärkein superkorkeaan tulokseen vaikuttava tekijä on kerroin. 8X-kerroin loppupelissä tarkoittaa, että saat 8X enemmän pisteitä, mikä on fyysisesti helpompaa kuin pelata 8X yhtä nopeasti. Onnella on myös suuri osa, voisin pelata täydellistä peliä parilla rynnäkköisellä nopeudella, mutta päädyin mataliin pisteisiin, koska en saanut paljon kertoimia. Nopeus on kuitenkin yksi asia, jota hallitset melkein täydellisesti. Joten mene erittäin nopeaan nopeuteen ja varmista, että tyhjennät nämä kertoimet, kun näet ne.

+1 Olen samaa mieltä. Se tulee melko paljon kertojiin ja ketjuun, kun kerroin on korkea. Nopeuden ja onnen sekoitus antaa sinulle parhaat pisteet.
#3
+2
Trefex
2010-07-08 04:10:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nopeus on perämies. Yritä mennä nopeammin, kun timantit tuhoutuvat, ja tietysti varo 4 tai 5 peräkkäin, joista saat bonuksia, joissa voit levätä silmäsi muutaman sekunnin ajan.

#4
+2
Vivek
2012-05-04 02:30:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pelasin iPhonella ja korkein pisteet on 698 kt. Taktiikkaa ei ole, mutta nopeutesi, sinun on tarkasteltava koko näyttöä saadaksesi mahdolliset 3, 4 tai 5 samanlaista. Nauti kavereiden pelaamisesta !!!

#5
+1
Roger Pate
2010-07-15 00:37:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen pelannut Bejeweled Blitziä Facebookissa ja korkein pistemääräni on ~ 230 kt. Olen vain ylittänyt 200k yli kourallinen kertaa ja huomannut, että useimmissa peleissä on selvä suuntaus olla vain lisäämättä. Minulla on mielestäni noin 170 peliä 25 000 baarissa - tämä peliversio seuraa näitä tilastoja sinulle.

Minulle parhaiten toiminut strategia toimii alhaalta ylöspäin, siirtymällä vasemmalta tilalle. oikein. Työskentely alhaalta ylöspäin sallii kaskadit häiritsemättä virtaustasi ja vastaavasti vasemmalle-oikealle antaa sinun suunnitella etukäteen ja sitten liikkua, kun lohkot putoavat muualle. Kaskadit ovat tärkeitä, koska sinun on tuhottava 12 ruutua kerralla kertoimen pudottamiseksi, ja ne ovat avain korkeisiin pisteisiin.

Nopeusbonus auttaa, mutta anna sen tulla sen sijaan, että pakotettaisiin, kuten se ei ole vertailukerroin.

Monet kierrosta ei vain mene ulos, ja sinun on oltava kärsivällinen saadaksesi täsmälleen oikeat tekijät korkeille pisteille (tämä näyttää yleisesti totta kaikesta myös ystävien tulokset, joissa heidän kokonaislukunsa 25k, 50k, 75k jne. luokissa vastaavat jakeluani). Jos et nauti jokaisesta pelistä paljon, se ei todennäköisesti ole sinulle (se ei ole minulle), koska korkean pistemäärän pelit ovat suhteellisen harvinaisia ​​jonkin aikaa.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...