Kysymys:
Kuinka Xbox Live -saavutukset toimivat, jos olet offline-tilassa?
John Rudy
2010-07-16 01:30:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos olet offline-tilassa, kun pelisi määrittelee sinulle yleensä saavutuksen, mitä tapahtuu? Saako sinulle ilmoituksen, ja se synkronoidaan profiilisi kanssa myöhemmin, kun olet verkossa? Kaipaatko vain sitä?

Kolme vastused:
#1
+25
Adeese
2010-07-16 03:23:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sinulla on onnea: Xbox Engineering -tiimi kirjoitti tästä juuri tänään: saavutukset lukitsematta.

Perusajatuksena on, että saavutus lisätään paikalliseen profiiliisi, joka on merkitty likaiseksi. Kun seuraavan kerran muodostat yhteyden LIVEen kyseisen profiilin kanssa, se synkronoituu profiilisi kopion kanssa Microsoftin palvelimilla.

Linkki on mätä.
#2
+9
Kevin Yap
2010-07-16 01:39:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos saat saavutuksen offline-tilassa, se siirretään profiiliisi seuraavan kerran, kun olet verkossa. Se ei kuitenkaan näytä päivämäärää, jolloin ansaitsit saavutuksen.

Oblivion offline achievements

#3
+2
HenryHey
2010-07-16 12:16:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

On epäselvää käyttäytymistä, jos palautat profiilisi eri konsoleista.

Jos saavutat saavutuksen offline-tilassa konsolissa 1 ja sitten palautat profiilisi konsolissa 2, kun palautat profiilisi takaisin konsoliin 1 menetät tuota saavutusta.

Se on oikein. Sinun tulisi siirtää profiilisi konsolista 1 konsoliin 2 käyttämällä muistilaitetta tai USB-muistia. Älä palautu, ellet ole kokonaan menettänyt pääsyäsi konsoliin profiilisi kanssa.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...