Kysymys:
Hahmoni hyppää jatkuvasti NetHackissa. Miksi?
Lucas Jones
2010-07-08 02:43:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen viettänyt melkoisen aikaa NetHack-pelissäni (minulle), ja olen onnistunut nousemaan muutamalla tasolla. Hahmoni on kuitenkin (harmittaa) alkanut hypätä satunnaisesti tason eri osiin - mikä on sekä siunaus että kirous.

Miksi näin tapahtuu?

Kaksi vastused:
#1
+45
ire_and_curses
2010-07-08 02:59:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuulostaa teleportitis-tapaukselta. Voit saada tämän vaikutuksen monin tavoin. Jos sinulla ei ole teleportointirengasta, se johtuu todennäköisesti siitä, että söit teleportoitavan olennon ruumiin, kuten mani.

Luulin, että tämä oli aluksi vitsi. Sitten googlein nethackia ja seurasin linkkiä. Mitä?
Nethack voi olla hauskaa.
Luin tuon sivun, luulen, että se oli tengu. :) Olen kuitenkin vaikuttunut. Tämä oli "testi" kysymys nähdäksesi onko joku, joka todella voisi vastata NetHack-kysymyksiin täällä. Lopuksi, jossain ei roskapostitartunnassa! (* ahem * RGRN Google-ryhmien kautta).
@Lucas, odota vain, että tämä paikka tulee julkiseksi: D @Hobodave, joka tekisi erinomaisen kysymyksen.
@hobodave - Nethackin pelaaminen on yksi jatkuva, jatkuva vitsi. Sairas, vääntynyt. ;) @Lucas Jones - Kiitos. Olen iloinen siitä, että kaikki tälle pelille menetetyt kuukaudet eivät olleet * täysin * hyödyttömiä. ;)
@ire_and_curses: Olen edelleen valitettavasti menettänyt vielä useita kuukausia. Ehkä minua ei vain leikattu puolijumalasta.
@hobodave, Jurily: "Suosikkini" oli aina pussi, joka pitää sisällään itsessään katoaa, vain ärsyttääksesi sinua.
#2
-2
harriyott
2010-07-15 03:08:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuten ire_and_curses sanoo, se on teleportiitti, mutta se kuluu jonkin ajan kuluttua. Suurimmat siunaukset ovat pankkiryöstö ja kaupan nostaminen!

En usko, että teleportitis koskaan kuluu.
Kyllä, teleportitis pysyy kanssasi kuin ärsyttävä hikka, kunnes joko gremliini varastaa sen tai saat teleportin hallinnan.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...