Kysymys:
Mihin hyötyyn Heavy pudottaa voileivän?
Shek
2010-07-08 02:17:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Viime aikoina olen vahingossa huomannut, että voit napsauttaa hiiren kakkospainikkeella pudottaaksesi voileivän (Heavyn toinen ase), mutta sitten en voi enää nostaa sitä.

Kuka tahansa tietää, mikä on pudotuksen tarkoitus voileipä lukuun ottamatta joukkuetoverin tuntemattomaa kokoontumista sen ympärille?

üks vastaus:
#1
+31
Jeffrey
2010-07-08 02:49:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämä on Sandvichin paras ominaisuus!

Se toimii aivan kuten terveyspakkaus. On hienoa antaa Medicille voileipä, koska hänellä ei ole nopeaa tapaa parantua itse.

Sandvich uusiutuu jäähdytyksen jälkeen, tai se voidaan ladata välittömästi käymällä varaosakaapissa, noutamalla oma heitetty Sandvich tai keräämällä terveydentila täydellä terveydellä.

Huomaa, että et voi täydentää terveyttä pudottamalla oman Sandvichin ja kävelemällä sen yli, voit vain nostaa sen uudelleen. Voit kuitenkin poimia toisen Heavy'sin pudottaman Sandvichin, joka palauttaa terveyden normaalisti.

Ole varovainen, ettei vihollinen pääse ensin siihen: Se voi myös parantaa heitä .

Kiitos juuri kokeillut. Huomaa myös, että vaunun työntäminen (joka palauttaa hevosvoiman) ei uudista voileipää.
Taivaat, jotka eivät heitä hiekkarantoja palavaan lääkäriinsä, ** EI ** kiitos joukkueelle!


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...