Kysymys:
Kuinka 300 toimintoa minuutissa on mahdollista?
7wp
2010-07-15 01:17:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Katsoin tämän videon 300 toimintoa minuutissa? StarCraftin todellinen hallinta '

Ja olen hämmästynyt siitä, kuinka nopeasti he pelaavat. Kuinka tämä on mahdollista? En voi edes ajatella seuraavaa siirtoni niin nopeasti, puhumattakaan siitä, että kirjoitan pikanäppäimiä niin nopeasti.

+1 kaikille, jotka voivat lähettää upean videon siitä, että joku todella tekee sen (Ars-videossa oleva kaveri ei ollut)
Se on mahdollista myös muissa peleissä, ota vain tämä HoN-pelaaja, jonka keskiarvo on 202 APM 35 minuutin ottelussa. http://www.heroesofnewerth.com/player_stats.php?aid=400734 Hän sanoi haastattelussa, että suurin osa toiminnastaan ​​kohdistui roskapostiin. Joten kun joku tekee 300 APM: ää, se on todennäköisesti paljon roskapostitoimintoja, jotka eivät ole kaikki hyödyllisiä.
Puhuin ammattilaisen kanssa näyttelyssä, jossa olin tällä viikonloppuna. Joo, monet heistä eivät ole hyödyllisiä, mutta jos he pitävät APM-arvonsa yli 300, vaikka he eivät tekisikään mitään hyödyllistä, heidän mielensä on pelissä, eikä heidän tarvitse lainkaan nousta, he ovat valmiita vastaamaan tällä nopeudella.
@IvoFlipse- täältä: http://www.youtube.com/watch?v=Z4UTDudShDY&feature=related
On myös huomattava, että toistojen APM-laskuri ei oikeastaan ​​ole "minuutissa". Jos peliä pelataan nopeammin (mikä on oletusarvo), ilmoitettava APM on [kerrottava 1,33: lla minuutissa] (http://wiki.teamliquid.net/starcraft2/APM).
Viisi vastused:
#1
+31
McKay
2010-07-15 01:27:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tiedätkö, kuinka jotkut ihmiset voivat kirjoittaa 100 sanaa minuutissa? Se on yli 300 toimintoa minuutissa. Ammattilaiset SC-pelaajat ovat juuri kytkeneet aivonsa eri tavalla kuin perinteinen sihteerisi.

+1: On tärkeää huomata, että suurin osa näistä 300APM: stä on näppäimistöllä.
En ole varma suhteesta, mutta he ovat hulluja myös hiiren kanssa.
#2
+15
warrenyang
2010-07-15 03:02:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se on näppäimistön ja hiiren yhdistelmä. Olen varma, että olemme kaikki käyttäneet pikanäppäimiä näppäimistöissämme, ja pelaajat todennäköisesti tekevät sitä - käyttävät pikanäppäimiä. Jos ajattelet pelin alkuvaiheita: napsautat hautomoa tai mitä tahansa, rakennat droneen, voit käyttää pikanäppäintä rakentaa drone sinulle. Napsautat sitten dronea, käsket heitä kaikkia menemään keräämään mineraaleja ja sitten napsautat yhtä dronia ja kehotat sitä rakentamaan kutevan altaan (myös pikakuvakkeen).

Luultavasti kaikki käyttävät ctrl + c, ctrl + v melko nopeasti - pelaajat ovat juuri virittäneet aivonsa, kuten McKay sanoi, kaikkiin Starcraftin pikavalintoihin.

#3
+5
John Parker
2010-07-15 01:20:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Harjoittele. Paljon ja paljon harjoittelua.

Ja implantti tietysti. :-)

Ei * tämä * implantti, vaikka: http://www.penny-arcade.com/comic/2007/5/23/
#4
+4
Jantix
2010-07-15 22:51:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

APM: ää rajoittaa ensisijaisesti se, mitä muistat tehdä, ei se, mitä pystyt fyysisesti tekemään.

McKayn sihteeriesimerkki on myös oikea, kun kirjoitat, tiedät yleensä mitä näppäintä aiot painaa Seuraava. Jos tiedät aina, mitä aiot tehdä seuraavaksi Starcraft 2: ssa, APM nousee taivaalle.

100 wpm konekirjoittaja ei tiedä mitä avainta he lyövät seuraavaksi. Sen sijaan he ajattelevat sanaa, ja heidän sormensa kirjoittavat sen melko paljon ilman tietoista ajattelua. Luulisin, että sama pätee melkein äärimmäisen toiminnan ihmisiin.
#5
+3
Seravy
2010-07-15 10:06:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos katsot loput dokumenttielokuvasta ( http://vimeo.com/12730027), huomaat kuinka paljon heidän elämästään he kaatavat tähän peliin. Ei vain, että he viettävät koko elämänsä tekemällä sitä, vaan vain harvat valitsevat niin korkealle, että se näyttää olevan yhdistelmä harjoittelua ja luonnollista taitoa.

Se ei ole paljon toisin kuin muissa urheilulajeissa, joissa ihmiset viettävät pitkään harjoittelua ja silti vain jotkut menestyvät.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...