Kysymys:
Mikä on Dreamfallin lopussa huhtikuun Ryan ja Zoe Castillo kohtalo?
Jeffrey
2010-07-08 00:39:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Dreamfallin lopussa huhtikuussa Ryan (spoilerit piilossa)

näyttää tappaneen, ja Zoe on koomassa.

Onko vihjeitä koko pelin aikana siitä, että heidän kohtalonsa on todella erilainen kuin pinnalla näyttää olevan?

Voitko muokata otsikkoa ja poistaa ** [SPOLIERS] ** -bitin otsikosta? Oikeinkirjoituksen lisäksi sitä ei tarvita * spoileri * -tunnisteen kanssa.
@Juan Manuel - Voit lyödä vetoa. Toivottavasti joku tietää jotain. Tapa, jolla asiat päättyivät, Zoe ei tarkalleen "Tallenna huhtikuu". Se on kuin koko asia loppuisi epäonnistumiseen.
Kuusi vastused:
#1
+5
Tornal
2010-07-15 16:25:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Valitettavasti spekuloidaan, onko jatkoa. Pääkirjoittaja Ragnar Tørnquist näyttää olevan hyvin mukana saamassa Funcomin uusimman The Secret World MMO -tarjouksen kehitetyksi ja lanseeratuksi. Hän on kuitenkin ilmoittanut, että Funcomilla kelluu episodinen Dreamfall Chapters -muoto. Liitteeseen otteen hänen sanoistaan, koska hänen bloginsa näyttää olevan linkki:

Mitään merkittävää ei tällä hetkellä tapahdu Dreamfall Chapters -sivustolla. Ihmiset, jotka osallistuvat sen tapahtuessa - minä mukaan lukien - ovat sidottuja muihin projekteihin, pääasiassa Salaisessa maailmassa. TSW on edelleen minun (ja heidän) ensisijainen painopiste vielä jonkin aikaa ... mutta se ei tarkoita, että luvuissa ei tapahdu mitään. Se tarkoittaa vain, että sitä ei (ainakaan virallisesti) tuoteta - toistaiseksi.

Tämä vastaus on huomattavasti vanhentunut nyt, kun Dreamfall Chaptersin kaikki viisi osaa ovat poissa.
#2
+3
Bobby
2011-09-08 01:10:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kyllä, huhtikuun kohtalossa on ainakin yksi vihje pisin matka.

Vaikka sitä ei ole koskaan nimenomaisesti mainittu, mutta Lady Alvane, (salaperäinen vanha nainen, joka kertoo tarinan) näyttää olevan itse huhtikuu. Ainakin, jos otat huomioon, että hän tietää huhtikuun tarinan erittäin yksityiskohtaisesti ja että Crow on hänen kanssaan, ja koska näyttää siltä, ​​että hän oli pidempään, kun hän kysyi "Et aio mennä taas seikkailulle? " (tai vastaava) Pisimmän matkan lopussa.

#3
+3
bubu
2012-04-17 01:28:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lady Alvane voisi olla myös Zoe:

  1. Muistatko, kuinka hän sanoo TLJ: n lopussa, että oli kulunut kauan siitä, kun hän muisti "April Ryanin"? Ellei hän viittaa menemään itse kolmanteen henkilöön, voi olla, että joku muu puhuu huhtikuusta.

  2. Muista, kuinka Crow kertoo Zoelle "Tästä lähtien olen sinun sivupotkisi "sen jälkeen kun molemmat ovat vihaisia ​​huhtikuussa, koska eivät halunneet auttaa heitä ulos? Tuossa viimeisessä kohtauksessa TLJ: stä näemme hänet Lady Alvanesin talossa.

#4
+2
sepp2k
2010-07-15 05:23:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se on kallionreikä. He suunnittelevat jatkoa, joten kaikki hahmot eivät voi olla kuolleita / työkyvyttömiä. Luulen ainakin, että Zoe tulee jotenkin ulos koomasta, eikä huhtikuu ehkä ole vielä täysin kuollut.

wikipedian mukaan jatko-osa ei ole ( vielä?) alkanut, joten hahmojen kohtalossa ei ole mitään lopullista.

#5
+2
Scribbd
2014-10-23 01:34:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

21. lokakuuta lähtien on julkaistu jatko-osa nimeltä Dreamfall Chapters, jossa on ensimmäisistä minuuteista selvää, mitä Zoelle ja huhtikuulle tapahtui.

Huhtikuu kuoli. Hänen ruumiinsa paloi hautausrituaaleissa, jotka muistuttivat viikinkihautausrituaaleja, mutta maagisempia. Zoe on ollut koomassa aina tapahtuman jälkeen, ja liityt hänen puolelleen uudelleen 12 kuukauden kuluttua.

#6
+1
Christi
2013-04-17 05:04:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Seuraavat lasketaan teknisesti pelivihjeiden ulkopuolelle, mutta ne selventävät pelin esiintymisiä Dreamfallin lopussa. Lisän myös nämä tiedot tähän, koska jotkut muut vastaukset ovat nyt vanhentuneita.

Dreamfall: Chapers, Dreamfallin jatko, on rahoitettu Kickstarterin kautta ja sitä kehitetään . Kickstarter -kuvaus osoittaa, että vaikka se keskittyy Zoe-tarinan käärimiseen, se on myös jatkoa huhtikuun tarinalle, jossa opimme hänen kohtalonsa. Se toteaa myös, että huhtikuu haavoittui kuolettavasti Dreamfallin lopussa, mikä oletettavasti tarkoittaa, että hän ei ole kuollut luvun alussa. ylimääräistä rahaa työn aloittamiseen pisin matka kotiin, joka päättää huhtikuun tarinan. Tämä tarkoittaa myös vahvasti, että huhtikuu selviää Dreamfallista ja luvuista.

Joten, Zoe on ehdottomasti koomassa, ja huhtikuu on kuolettavasti haavoittunut, mutta ei vielä kuollut. Molemmat heidän tarinansa jatkuvat kuitenkin Dreamfall: luvuissa ja mahdollisesti Pisin matka kotiin. Joten asiat eivät joko ole niin kuin miltä ne näyttävät, tai uskottavammin todennäköisesti muuttuvat nopeasti Dreamfall: luvuissa.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...